Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Nego, zanimljivo je sada racunati koliko vrijedi jedan glas na izborima (gledaju li se samo troskovi predizborne kampanje).
Ne zna se koliko je HSP zdrobio na predizbornu kampanju, ali poznavajuci njihov nacin djelovanja, javnost vrlo vjerojatno nikada nece biti upoznata s tom cinjenicom. Kao ni USKOK.
U cijeloj prici fascinira Boras. 250K kuna za 500 glasova. Dakle, 500 kuna po glasu. Hm, kontam da bi mu kampanja bila efikasnija da je s torbom punom para cekao glasace kako se tetauraju prema glasckim mjestima i trpao im sveznjeve novcanica u grlo.
Kad smo vec kod fikcije, evo jedno pitanje za sve: Za koliko novaca biste prodali svoj glas, da vas na putu prema glasackom mjestu zaustavi agent StrankeX i ponudi pare za glas?!
500, 1000, 5000, 10000kn? |
Zadnja promjena: Leteci mungos; 10.03.2008. 0:33; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
zs99 Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
Hvala bogu da su ljudi prepoznali pravog covjeka!!!!!!!!BOG I HRVATI!!!!!!!!!  |
|
|
|
|
 |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol:  Muško
|
|
|
 |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
Neće babci primijetiti koji će dobiti uskrsnicu, božićnicu, novogodišnjicu, i za mnogo
drugih blagdana i praznika malo para.
Ma, dat će im Đaponja i za prvi maj graha i kobasice.
I ruže za treći mart slijedeće godine.
I nagradne igre svakih mjesec dana, imena "oš-neš Osijek je Đapić".
Sretni dobitnik dobiva put u ćaprajzlije ili kako već i jedan dan s pripadnicima 6. bojne iz 91.[/quote]
 Smijem se na ovo,a razočarana sam za popizdit...Ne mogu vjerovati da svi oni koji su Đapiću dali glas nisu još naučili lekciju...valjda će me razočaranje proći do nagodinu osim ako u međuvremenu ne pocrkamo od gladi jer znamo kakav apetit ima Debeli... |
|
|
|
|
 |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol:  Muško
|
Ja zaista nisam oduševljen pobjedom ove dvije stranke jer na kraju krajeva oni ni nisu moja politička opcija, ali pokušajmo ipak malo smiriti strasti i manje upotrebljavati govor mržnje ili spuštanja na nivo osobnih vrijeđanja sa konkretnim imenima... Bila ta imena Anto, Biljana, Ivan, Zvonimir... Građanska opcija ipak treba pokazati da je građanska opcija...  |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Znam da je totalni offtopic, ali ovo me jebeno raspoložilo sada.
Zaboravih odma na izbore. |
|
|
|
|
 |
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol:  Muško
|
30% na ispitu mi nije dovoljno za prolaz...
Žalosno...
Prije su se ljudi borili da bi imali pravo glasa, a šta je ovo danas???
Treba glasovanje zakonom obvezati. |
|
|
|
|
 |
VxNxA Ukupno postova: 2 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
A kakvu to lekciju smo trebali naučiti molim te? Dok je bio na vlasti mogli smo samo uočiti promjene na bolje u gradu. Baš me zanima ko je bio tvoj favorit kad se već tak praviš pametna? |
|
|
|
|
 |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
I ja sam se razočarala odazivom građana na izbore.. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
Ja ne znam što bih rekla.. toliko se pisalo, pričalo i svašta nešta i onda se na izborima pojavi 30% ljudi.. katastrofa..
Dođoh jutros na posao i s kime god da sam pričala, svi jebu majku svima, viču neka pocrkajui slične priče ali nitko nije išao glasati..
Ispada da sam ja kao najmlađa jedina na katu glasala jučer...  |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
Meni je drago sto je Vrdoljak osvoji 100% vishe glasova neg na zadnjim izborima. Jedini se u kampanji izdignuo i sadrzajem i formom. |
|
|
|
|
 |
Kyoto Ukupno postova: 80 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Na izbore je izašlo 43,07 % birača |
|
_________________ zar i ti sine Brute |
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
A kakvu to lekciju smo trebali naučiti molim te? Dok je bio na vlasti mogli smo samo uočiti promjene na bolje u gradu. Baš me zanima ko je bio tvoj favorit kad se već tak praviš pametna?
|
Kontam da si zaboravila kvotati na moj post...  Moj favorit je gospodin Vrdoljak...
A gospodin Đapić je po mome mišljenju egocentrik koji se drži samo jednoga a to je: "ne zanima me što mogu učiniti za domovinu,nego što domovina može učiniti za mene." |
|
|
|
|
 |
Kyoto Ukupno postova: 80 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Zaboravila si se ovaj puta osvnuti na fizički izgled, debljinu i tako to...pa eto lijepo te molim da editiraš svoj post i ubaciš neku gadariju. Možeš spomenit i dvoranu i spomenik Starčeviću. Ostali nek priduže izmišljenu priču o mjerenju kukuruza i ubace fotomontažu nacističkog pozdrava. Za kraj nas 13 755 kvalificiraj kao debile. |
|
_________________ zar i ti sine Brute |
|
|
 |
 |
|