Autor |
Poruka |
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
Što se tiće mosta podržavam Jasnicu,zašto se nebi zvao šokački ili možda baranjski most,ipak povezuje baranju sa Osijekom |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
|
RiPeR Ukupno postova: 117 Spol: Nebitno
|
Pa gle imaš pravo u jednome mlad sam da, ali ovo ostalo ne, o tome dali je tito znao naredio ili samo progledao kroz prste za Bleiburg meni dovoljno govori o njemu jer sigurno je mogao poduzet nešto a nije. O njegovom sprovodu i dolasku mnogih državnika ne govori ništa, jer dobro znamo kako su licemjerni političari i svi ti dupelisci u europi i dalje (kao npr embargo na oružje za vrijeme najžešćeg rata), da tito je bio predvodnik zemalja 3 reda i bio je svima dobar jer je u svijetu njima trebala takva ličnost poput tita koja će držat ove zemlje na okupu što se na kraju uspostavilo kao ne moguće, previše religija narodnosti i različitosti... Veća je faca Tuđman koji se suprotstavio svemu lošemu na ovim prostorima, naravno trebaju svi imati mjesta i zasluge pogotovo branitelji ali most ili trg sigurno zaslužuje Franjo Tuđman. Imao je svojih propusta i grešaka to će danas svi priznati jer su činjenice ali je ipak napravio ono što mnogima nije uspjelo i zato mu skidam kapu. |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Veća je faca Tuđman koji se suprotstavio svemu lošemu na ovim prostorima?????????????????????????????????
Mali podsjetnik iz povijesti... Tuđman je jedan on trojice koji su i zajebali cijelu stvar. Naravno, Slobo je No. 1 , ali ni Franjo nije sunce... Dok smo mi pušili granate,on se dogovarao sa Slobom oko Bosne.. Rat je igra u kojima mali ginu, a veliki crtaju i utvrđuju nove karte |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
ooooo evo još jedan mudri se našao,e @riperu a šta kažeš da se frnja suprotstavio svemu lošem???
pa ti si još jedan iz plejade mudrih koji kuži cijelu stvar,šta je s privatizacijom svih tvrtki u hr.,šta je s ratom u bosni? mogao bi još ovako dugo dugo u noć...
de molim te zašt je Tito trebao zaustaviti bleiburg? zbog dobrog vladanja ustaša i četnika za vrijeme 2 svj. rata???
znaš onu staru-oko za oko,zub za zub...
e i da ja uopće nisam protiv toga da nazovu most po njemu,imao je i on nekih dobrih,al sigurno ne ovoliko ko što ti misliš (il su te naučili) tak da je preživio,bio bi i on u haagu isto kao i ono govno milošević |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
|
Pa ti ili si pao s kruške ili neznam šta, pa svi ratovi koji su vođeni imaju dogovore glavnih ljudi i stalnu telefonsku vezu kao i amerika i rusija za vrijeme hladnog rata i njih još bezbroj da ne nabrajam, nemoj me vuć za jezik sa takvim retardiranim izjavama, |
|
|
|
|
|
|
Ma s tobom nemam šta pričati, na Bleiburgu su ubijeni osim ustaša i hrvatski domobrani žena djeca civili ti to zoveš oko za oko zub za zub, sramota si i smeće ako tako razmišljaš, osudi svaki zločin a ne samo tuđi. O ratu u bosni je bilo grešaka, ali Bosna kao cjelina ne postoji, i nikada neće 3 entiteta koja se ne podnose, i podjela Bosne nije trebala biti ništa loše, danas bi bilo puno bolje da se to dogovorilo nego da još danas postoji daytonski sporazum. Danas imaš republiku srpsku koja ima sve svoje a hrvati su sa bošnjacima u zajednici koja ne funkcionira nikako, kome to odgovara osim nekim ljudima u europi kojima nije u interesu da postoji čisto muslimanska zemlja u srcu europe, treba malo otvoriti oči. |
|
|
|
|
|
justice
|
iskreno me zaboli za hrvate u bosni i hercegovini, šta ja imam s njima???
sami su si krivi,napali su muslimane umjesto da se bore zajedno protiv srba ali nemoj ti meni tu obrtati spiku kao svaki pravi desničar,ovdje se priča o frnji ako nisi primjetio,
i ja sam se izjasnio što se toga tiče...
e sad malo o bleiburgu,koji i nije postojao nego su tamo krknili onaj spomenik da se možete tamo okupljati,nevini ustaše su najviše ubijani za vrijeme križnog puta,al dosta o tome.
"osudi svaki zločin" kakva je to glupost?
jel ti osuđuješ pokolje što su "nevini" ustaše i četnici ZAJEDNO radili? jel oni su bili isti k. najobičnije sluge fašističkog okupatora... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
audiworld
|
RiPeR ti se baci u Dravu i nemoj isplivat, molim te. Kakve retardirane izjave? Pa ti si retardiran s takvim stajalištem..sam sebi uskačeš u usta. Kao, Franjo je kul vamo-tamo, a onda izjavljuješ:,,svi ratovi koji su vođeni imaju dogovore glavnih ljudi".
O ratu u bosni je bilo grešaka, ali Bosna kao cjelina ne postoji??????????????????????? Uzmi kartu svijeta, ako ne vidis onda kartu Europe pa malo pogledaj što je južno od RH.
I složio bih se s Justice ustaše i četnici su bili lege, a sad ti kao veliki Hrvat, katolik nadasve pričaš gluposti. |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
audiworld
|
e, da.. i mene zaboli za Hrvate u BiH. Šta se ne brineš i za Hrvate u npr. Argentini, Čileu... pa ima Hrvata i u Njemačkoj |
|
|
|
|
|
RiPeR ti se baci u Dravu i nemoj isplivat, molim te. Kakve retardirane izjave? Pa ti si retardiran s takvim stajalištem..sam sebi uskačeš u usta. Kao, Franjo je kul vamo-tamo, a onda izjavljuješ:,,svi ratovi koji su vođeni imaju dogovore glavnih ljudi".
O ratu u bosni je bilo grešaka, ali Bosna kao cjelina ne postoji??????????????????????? Uzmi kartu svijeta, ako ne vidis onda kartu Europe pa malo pogledaj što je južno od RH.
I složio bih se s Justice ustaše i četnici su bili lege, a sad ti kao veliki Hrvat, katolik nadasve pričaš gluposti.
|
Hahaha ajd molim te reci mami da ti ne plaća internet više, ili si glup ili se praviš glup. Koji rat nije imao dogovore šefova država pogotovo mi koji nismo bili u položaju da biramo, diktirala je europa i amerika i morali smo se nalazit sa srbima. A ti mulac odi u BiH pa reci da je cjelovita, jebo kartu i sve to kad su ljudi u njoj razdvojeni, mulac mulavi. |
|
|
|
|
|
|
iskreno me zaboli za hrvate u bosni i hercegovini, šta ja imam s njima???
sami su si krivi,napali su muslimane umjesto da se bore zajedno protiv srba ali nemoj ti meni tu obrtati spiku kao svaki pravi desničar,ovdje se priča o frnji ako nisi primjetio,
i ja sam se izjasnio što se toga tiče...
e sad malo o bleiburgu,koji i nije postojao nego su tamo krknili onaj spomenik da se možete tamo okupljati,nevini ustaše su najviše ubijani za vrijeme križnog puta,al dosta o tome.
"osudi svaki zločin" kakva je to glupost?
jel ti osuđuješ pokolje što su "nevini" ustaše i četnici ZAJEDNO radili? jel oni su bili isti k. najobičnije sluge fašističkog okupatora...
|
Pa s takvim stajalištem nemaš ništa, jer očito neznaš koliko je Hrvata iz BiH izginilo na našim ratištima i nemoj omalovažavat ljude jer samo sebi praviš lošu sliku. Odakle ti to da su napali muslimane, pa daj malo gledaj dokumentarce ili pročitaj nešto o ratu u BiH, HV je ušap u bosnu da otjera srbe koji su granatirali Hrvatsku, bilo je naravno okršaja i sa muslimanima, ali odakle ti to da se tamo išlo u rat?
A ovo je još smješniji, pa gdje su ti ljudi onda sa Bleiburga?? Oteli ih mali zeleni ili šta?? Pa čak i šef SDPa odaje počast tim ljudima a ti se praviš pametan i negiraš očite stvari. I naravno da osuđujem svaki zločin pa tako i ustaša i četnika odakle ti to da ne?? Nismo svi ograničeni i glupi ko ti.
Nemojte se onda danas čuditi kad klinci od 15 16 godina dižu desnicu u zrak jer baš zbog takvih kao vi (većinom komunisti i jugonostalgičari) koji negirate svaki vaš zločin stvarate bunt u mladim ljudima što im naravno ne daje pravo ali mladi su i ne znaju. |
|
|
|
|
|
|
Pa hrvati u Njemačkoj imaju sigurno bolje uvjete i živote nego ovi u Bosni, ugroženiji su i zato se o njima priča, zato što su prisilno stavljeni u zajednicu sa muslimanima a srbi imaju svoje, kužiš?. Zaboli mene kita za tebe i takve kao ti. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ne slažem se u potpunosti niti s činjenicom da je Tuđman jedini zaslužan za osnivanje moderne samostalne Hrvatske jer je prije svega za to zaslužan hrvatski narod koji je na referendumu uoči rata odabrao da Hrvatska bude nezavisna i samostalna
|
Evo ovako: Je da Hrvatski narod je odabrao svoje na referendumu, no jedini iz političkih krugova koji su bili za opciju razvrgavanja svih odnosa sa Beogradom su bili iz strane HDZ-a i da nije bilo Franje Tuđmana koji je to sve pokrenuo nebi bilo ni referenduma!!!
Glede Vukovara ... to je isto duga priča.
Dedakovića i ekipu su mlatili po Manoličevom nalogu, a Manolić kao takav je morao ostati naš pošto mi kao država nismo imali razvijenu obavještajnu zajednicu.
Isti taj Manolić sada čuva leđa Stjepanu Mesiću.
Ispred Vukovara je čekalo oko 60 000 pripadnika JNA i da je Hrvatska (Franjo Tuđman) dopustila ulazak 6000 naoružanih vojnika koji su trebala uči u Vukovar kada je ušao crveni križ i oni bez granica (umjesto vojske) da je vojska ušla (naša 6000)
Mi bi morali biti spremni uči sa Srbijom u otvoreni rat!
Nitko normalan neželi da mu netko pobije 200 ranjenika u bolnici...
Ali nitko normalan neželi da mu Zemlja padne u ruke neprijatelja i to u večem djelu.
Gospodo jedno su želje i pozdravi, a drugo mogučnosti.
Hrvatska se nije mogla obraniti sa 20 pušaka.
Taj predsjednik je prije svega bio jako dobar taktičar i na kraju smo dobili svoju zemlju kakvu je imamo i danas, pitanje bi bilo koje bi bile granice da Franjo nije odigrao taktičke poteze koje je odigrao. |
|
|
|
|
|
justice
|
ovo se trebalo prebaciti u offtopic još na prije jel nema veze s nazivom mosta,kojeg bi mogli nazvati i po frnji,tak mi svejedno.
ovako @riperu ja uopće ne omalovažavam nikoga,koliko se ja sjećam ekipa (ZNG) je išla ratovati u posavinu i hercegovinu 92,93 godine,a to što ti pišeš da je HV ušao u BIH da otjera srbe je istina ali tek 95.g poslije oluje,kad su i imali dozvolu većih faca (ameri i europa),i da najviše su se rokali s muslimanima a ne sa srbima (tokom93,94g),a tek tko je ubio Blaža Kraljevića-zapovjednika HOS-a,da nisu srbi možda il muslimani?
dobro sad prelazimo na drugi dio:
gdje sam ja rekao da nije bilo zločina nad ustašama??? aaaa mudri? pa naravno da ga je bilo,
a to što djeca danas uzdižu desnicu i tak me zaboli (ak imaju mozga shvatiće,shvatio sam i ja,tak bi i oni mogli)
znaš šta je najgore od svega što ja ispadam nekakvi komunistički komesar iz doba Lenjina dok se tu drkenjišem s tipovima poput tebe ali ja to nisam,samo normalno razmišljam,he he... |
Zadnja promjena: justice; 04.10.2008. 17:56; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
audiworld
|
@riperu nek tebe mama malo nauči kako se treba ponašati prema ljudima koje ne poznaješ. Vidim hrabar si kad pišeš preko neta. Ulazak u BiH je bila agresija sa strane RH. I ovdje se priča o mostu, a ne o ustašama i partizanima. Ti očito ne znač p od povijesti pa s tbom ne treba ni voditi diskusiju. |
|
|
|
|
|
|