Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osijekom hara seksualni manijak

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
43_23

Ukupno postova: 43
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 23.12.2008. 19:28 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nek on nama fino miriši! Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
.state.of.mind.

Ukupno postova: 54
Post Postano: 23.12.2008. 21:11 
Naslov:  Re: Osijekom hara seksualni manijak

Meni se isto nešto slično dogodilo,bio je 8.mjesec..legica i ja išle trčat,išle smo onim putem iza trim staze koji vodi do kopike i bio je još dan,oko 7 sati..i ona morala malu nuždu obavit..i spustimo se mi dolje gdje je grmlje i to sve..i prođe neki auto tim putem i vraća se nakon par minuta..i izađe tip iz auta i pita:''jel smijem ja tu malo drkat?'' i tako on počeo..a mi ne znamo šta bi..i onda smo se polako popeli gore na cestu i šprint do pješačkog..al mislim da nije taj isti tip..ovaj je isto bio neki zdepast ali je imao crnu kosu kratku..i nismo nikom ništa govorile..tek poslije sam se sjetila da sam mogla registraciju zapamtit..

pumpkin

Ukupno postova: 978
Post Postano: 24.12.2008. 9:32 
Naslov:  

Miss K je napisao/la (Pogledaj post): › Pitam se što bi taj lik napravio ( s obzirom da utekne čim malo opipa sisu ili guzu) da naleti na neku malo atletskiju curu koja se ne da lako smesti pa ona potrči za njim i dofati ga kao zeca? E nadam se da hoće - uskoro - i da će cura napravit hasnfefer od njega!

He, he, ima nas... dobro uvježbanih...

Ukupno postova: 656
Spol: Muško Muško
Post Postano: 24.12.2008. 13:27 
Naslov:  

Hasnfefer! xD xD

game

Ukupno postova: 474
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.12.2008. 16:07 
Naslov:  

Miss K je napisao/la: ›
Pitam se što bi taj lik napravio ( s obzirom da utekne čim malo opipa sisu ili guzu) da naleti na neku malo atletskiju curu koja se ne da lako smesti pa ona potrči za njim i dofati ga kao zeca? E nadam se da hoće - uskoro - i da će cura napravit hasnfefer od njega!

hm..samo pitanje kako bi na to reagirao?

Miss K

Ukupno postova: 140
Post Postano: 26.12.2008. 18:54 
Naslov:  

game je napisao/la: ›
Miss K je napisao/la: ›
Pitam se što bi taj lik napravio ( s obzirom da utekne čim malo opipa sisu ili guzu) da naleti na neku malo atletskiju curu koja se ne da lako smesti pa ona potrči za njim i dofati ga kao zeca? E nadam se da hoće - uskoro - i da će cura napravit hasnfefer od njega!

hm..samo pitanje kako bi na to reagirao?

Pa da zaista naiđe na neku djevojku koja bi ga dofatila i nalupala zato što ju je išao nepozvan ispipavati čisto sumnjam da bi bio u stanju ikako reagirati. Iskreno, u većini slučajeva, ti likovi koji idu okolo, pipkaju cure ili pokazuju ćunu, za svoje zadovoljenje trebaju šok kao reakciju koju dobiju na ono što rade. Dakle, većina ljudi (muško, žensko - nevažno) bi ostala zatečena/uplašena da im netko samo tako dođe i uhvati ih za sisu, dupe ili nešto treće, a to je ono što taj lik i traži. E a da naleti na neku koja će biti dovoljno spremna i skulirana i datom momentu da mu razvali šamarčinu ili čak potrči za njim i malo ga nalupa kao vola u kupusu... idući put bi dobro razmislio ili čak prestao.

Ukupno postova: 92
Post Postano: 26.12.2008. 19:01 
Naslov:  

Miss K je napisao/la (Pogledaj post): › E a da naleti na neku koja će biti dovoljno spremna i skulirana i datom momentu da mu razvali šamarčinu ili čak potrči za njim i malo ga nalupa kao vola u kupusu... idući put bi dobro razmislio ili čak prestao.

mislim da ovo bas i nije posve tocno. ne vjerujem da se fizickim nasiljem moze rijesiti duboko ukorijenjen problem devijantnog ponasanja, problem psihologije.

psihologija covjeka nije bas tako jednostavna kao sto ti pises...

Post Postano: 26.12.2008. 19:25 
Naslov:  

rale je napisao/la: ›
Miss K je napisao/la (Pogledaj post): › E a da naleti na neku koja će biti dovoljno spremna i skulirana i datom momentu da mu razvali šamarčinu ili čak potrči za njim i malo ga nalupa kao vola u kupusu... idući put bi dobro razmislio ili čak prestao.

mislim da ovo bas i nije posve tocno. ne vjerujem da se fizickim nasiljem moze rijesiti duboko ukorijenjen problem devijantnog ponasanja, problem psihologije.

psihologija covjeka nije bas tako jednostavna kao sto ti pises...

Dobro, karikirala sam malo, nisam stručnjak profajler niti psiholog. Nadam se da više niti jedna neće imati bliski susret s njime, no uglavnom, ono što želim reći jest da mu treba jedna staložena žena koja će mu stati na kraj.

Post Postano: 26.12.2008. 21:00 

[img][/img]

Post Postano: 26.12.2008. 21:36 
Naslov:  

pumpkin je napisao/la: ›

E upravo to, @pumpkin! osijek031.com smile

Ukupno postova: 111
Post Postano: 28.12.2008. 16:14 

PU ima policiskog posla, pravoga. Ne radi se o represiji i pisanju kazni. Gordiski čvor? Čini se nisu dorasli. Tri mjeseca bolesnik napada i siluje, broj prijavljenih i ne prijavljenih žrtava je obično 1:10. Imate li koju sliku sa nadzornih kamera, od desetak žrtvi valjda ispadne neki fotorobot, imate li uopće odjel koji se bavi tim područjem zločina, što možemo očekivati od Vas? Ne može se više ni zataškati, tip je nasilan, bježi tek kad obavi svoje, i radnje nad žrtvama su jasne, definitivnio se radi o silovanju (pravosuđe u Rvackoj možda misli da je to ipak socijalni kontakt...rukovanje). PU nije profitna firma koja puni buđet pisanjem kazni, plačeni ste od svih nas da služite i štitite.

Agent
Ukupno postova: 43
Post Postano: 28.12.2008. 23:40 

The Kid je napisao/la (Pogledaj post): › PU ima policiskog posla, pravoga. Ne radi se o represiji i pisanju kazni. Gordiski čvor? Čini se nisu dorasli. Tri mjeseca bolesnik napada i siluje, broj prijavljenih i ne prijavljenih žrtava je obično 1:10. Imate li koju sliku sa nadzornih kamera, od desetak žrtvi valjda ispadne neki fotorobot, imate li uopće odjel koji se bavi tim područjem zločina, što možemo očekivati od Vas? Ne može se više ni zataškati, tip je nasilan, bježi tek kad obavi svoje, i radnje nad žrtvama su jasne, definitivnio se radi o silovanju (pravosuđe u Rvackoj možda misli da je to ipak socijalni kontakt...rukovanje). PU nije profitna firma koja puni buđet pisanjem kazni, plačeni ste od svih nas da služite i štitite.

Doma su me učili da su murijaci good guys i da se bore protiv zla. I da treba imat povjerenja u njih. Danas po mom gradu šeću mirno mafijaši koji su omiljeni u društvu i vodaju kurve za pare, droge ima više nego bureka, ljudi tuku ljude, ljudi na ulici ubijaju ljude. Policija se zadovoljava time da godišnje u gradu od cca 100 000 stanovnika nađe dva grama koke, dvije kubure i naplati 10 milijardi kuna pijanim i prebrzim vozačima u omjeru pola-pola. Naime, ako ti "Čiko" s kapom kaže «Što ćemo sad?» znači da prima mito i da čeka tvoju ponudu. Tu i tamo isprebijaju kojeg navijača, upropaste ti tulum i izgube posao ako probaju oduzet vozačku pijanom političaru. Ubojstva ne rješavaju, pljačkaše ne love, aute ne vraćaju, voze skupe limuzine...

I koliko god bi trebao vjerovati u to da oni stvarno i jesu good guys, kad ih vidim da idu prema meni – ja se userem. A ako je poštenog čovjeka strah od vlastite policije, onda tu nešto jako ne štima. Naravno da ima poštenih, ali po onome što javnost misli o njima – ti jadničci rade na šalteru ili na raskrsnici kad krepa semafor.

Monstrum

Ukupno postova: 6541
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.12.2008. 0:55 
Naslov:  

prvo i osnovno je reforma "pravne" države iz temelja jer je nemoguće da netko za posjedovanje 10g trave dobije 2 god zatvora, netko drugi za ubojstvo s namjerom 3, a netko za pronevjeru milijona poreznih novaca dobije tap tap po leđima i aj bog. masne novčane kazne i pomicanje max granice zatvora s 40 na doživotno i užasno užasno stroge kazne za sve što nije u granici zakona.

i drugo treba opet uvest pendrek u modu pa da vidimo kak bi brzo bilo reda kad bi murija izletila iz 2 marice i počela mlatit redom ko u dobra stara vremena, il te prebiju na licu mjesta i odvezu u muriju, ili te odvezu u muriju pa prebiju ko budalu ili te odvezu te u bilje i prebiju ko vola u kupusu pa ti više nikad ne padne na pamet pravit sranja.

sada živimo u demokraciji, a ovo je demokratski put, policija ne smije nikom ništ ili ih tuže roditelji balavaca koji su opljačkali trafiku i dobili 2 šamara, mafijaši imaju odvjetnike, odvjetnici imaju mafijaše, političari imaju odvjetnike i mafijaše pa pobogu negdje se i mora zaradit, a gdje nego na sirotinji, naplaćivanjem kazni za 0.51 promil (do negdje prije 0.0), prebrzu vožnju, prelazak ceste gdje nije zebra, ne posjedovanje osobne u bazenu itd.

u govnima smo jebiga

The Kid

Ukupno postova: 111
Post Postano: 29.12.2008. 1:51 
Naslov:  

Da ne skrenemo s teme, frendica mi je doživjela bliski susret sa bolesnikom prekjučer. Popizdio sam i pišem stvari onako kako ih vidim. Ko želi divanit o muriji općenito nek otvori novi topik. Imam ideju da bi krivca za napastvovanja žena prije našlo nas par u dogovoru nego PU. Štajaznam jel zakonito, al je pravedno.

pumpkin

Post Postano: 29.12.2008. 8:32 
Naslov:  

The Kid je napisao/la (Pogledaj post): › Da ne skrenemo s teme, frendica mi je doživjela bliski susret sa bolesnikom prekjučer. Popizdio sam i pišem stvari onako kako ih vidim. Ko želi divanit o muriji općenito nek otvori novi topik. Imam ideju da bi krivca za napastvovanja žena prije našlo nas par u dogovoru nego PU. Štajaznam jel zakonito, al je pravedno.

Ako nije problem, reci nam da i mi znamo, gdje, kako, što se dogodilo, za informaciju, jer ja ne namjeravam prestati ići pjehe po mraku i dalje, jer moram kako moram. Zanima me samo, kad bih mu ja npr. u samoobrani iskopala oko, da li bih dobila jedno 10 godina zatvora, a da li bi njemu otvorili zakladu za žrtvu nasilja poludjele žene? Čini mi se u ovoj državi da bi još on ispao žrtva, jer tko je vidio braniti se?

Skoči u forum: