Autor |
Poruka |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A jadna, el ti tolko dosadno pa gledaš kak se množe postovi...
Ja pišem samo u par tema, i to puno, al zato što sam naviko bit svakom loncu poklopac... A i dosadno mi je, kriza, nema se posla...
|
Vidim da si se uvredljivo prepoznao..nisam ciljala na tebe hani bani
Ne smatram se jadnom, ali hvala na komplimentu uvijek su mi dobrodošli
A složit ću se za lončić i poklopčić..čak štoviše, rado čitam tvoje postove i nasmijem se gotovo svaki put...samo tako nastavi...to se traži.. |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
za ratliku od @1step, kad sam se registrirala na forum, vrlo malo sam pisala...tu i tamo koji post...ono stidljivo...
onda me krenulo, malo po malo...ali, najviše sam postova napisala kada sam bila bolesna i u bedu prošle godine...i pomoglo mi je...
sada mi se jednostavno više ne da, pola toga ni ne čitam, a i što čitam, slabo komentiram...slažem se da mi više nije ugodno ovdje kao nekada...
ali, ekipa koju sam upoznala je fenomenalna i to mi je najveća dobrobit ovog foruma!!! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Možda nas baš zato što se skoro svi međusobno poznajemo vuče da se više družimo uživo nego na forumu, tu su naravno i druge obaveze. Ni svađe nisu toliko slatke kad znaš s kim se svađaš, ha ha. Slažem se sa Macom, upoznala sam puno odličnih ljudi i još više zavoljela Osijek. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
MacaPapucharica
|
nije do toga, @1step, bar ne meni...
nego do druge riječi koju si upotrijebila - svađe...jedno je raspravljati o nečemu, iznositi mišljenja, diskutirati, a drugo je svađa...e, a meni se čini da sve više liči na svađu, a manje na razmjenu mišljenja |
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
al šta vam to vrijedi kad se za ovih 1500 mali ivica potrudio više nego svi vi u vrhu zajedno bez obzira kolko je to što je napisao nekom drugom imalo smisla
stoga ekipa, keep up the good work
|
Nemoj brate, tolko me zadnjih tjedana hvališ, da sam sam ebi več postao čudan?! Pomislit ću da sam pametan!
Eto hvala na komplimentima. |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
al šta vam to vrijedi kad se za ovih 1500 mali ivica potrudio više nego svi vi u vrhu zajedno bez obzira kolko je to što je napisao nekom drugom imalo smisla
stoga ekipa, keep up the good work
|
Nemoj brate, tolko me zadnjih tjedana hvališ, da sam sam ebi več postao čudan?! Pomislit ću da sam pametan!
Eto hvala na komplimentima.
|
moje je skromno mišljenje da ako mi nečega ne nedostaje to je objektivnosti. a da se prepoznat da tvoji postovi, iako sam već rekao da se dobrim dijelom razilazimo u mišljenjima, ne ostavljaju ljude ravnodušnima što se ne može reći za većinu drugih forumaša |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
e, a meni se čini da sve više liči na svađu, a manje na razmjenu mišljenja
|
E to je općenito problem ovakve komunikacije, moraš se dobro izjasnit da te netko ne bi pogrešno shvatio jer u govoru se lako skuže neke stvari, a tekst je nekako blijed...
@elena, nadam se da sad ti nisi pogrešno shvatila ono jadna, ne mislim kao jad i bijeda nego kao buci buci bu |
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
Ja sam imao nekoć preko 2000 postova, ali nestalo... |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
MacaPapucharica
|
Dylan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja sam imao nekoć preko 2000 postova, ali nestalo...
|
ne brini, sjećamo se |
|
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
no life |
|
|
|
|
|
exHOP3on
|
no job... |
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
... no sex |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
exHOP3on
|
Aj to se bar da riješit... |
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
|
|