lufus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ela je napisao/la ( Pogledaj post): ›
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E, pametnjakovići moji nemate vi blage veze o tome što to znači pruzeti odgovornost i raditi nešto korisno. Mogli su i oni ko sve bivše ekipe iz kojekakvih prijašnjih savjeta mladih uzet lovu i ne raditi ništa, nego potrošiti to na dnevnice i putovanja. Potpuno suprotno, ekipa se potrudi osmisliti projekte i neke od njih su i realizirali, a to nije nikada nijedan savjet mladih napravio u ovom gradu, i financiraju se iz proračuna tako da se mora pravdati svaka kuna, a ono što se nije potrošilo ostalo je u proračunu.
|
e pametnjakoviću kako ti možeš suditi dali se neko bavi društveno korisnim radom ili ne i koliku odgovornost je tko preuzeo i da slažem se s tim da ako je neko naplaćivao debele dnevnice i putovao gdje nije morao ili nije,nemora to neko tko je došao poslje njega(uostalom zar svako putovanje ne treba opravdati a s tim i dnevnicu)ako putujem zbog projekta moram taj put i opravdati tako je bar svagdje gdje se drži reda,odlično za projekte ali oprosti iz teksta je shvaćeno da su novci dodijeljeni za osam projekata a ostvareno je četiri nigdje nije rečeno da svi novci nisu potrošeni i pomeni je katastrofalna izjava predsjednika Savjeta za mlade
|
ma uzalud ela, svaki odgovor na kritiku je vrlo sličan prvoj rečenici.
|
upravo tako...zato ela odustala uvjek vrijeme pokaže svoje a vidim i ovdje ,predsjednik se mora posavjetovati s odborom da bi dao izjavu u medije ma mislim de,nije li predsjednik neko koga se izabere da te predstavlja i kome vjeruješ..
đisus gdje ja živim uvjek sam u nekoj pogrešnoj struji