Autor |
Poruka |
Gost
|
*deevilized*
Vidiš kohorta je navijačka skupina, u kojoj ima i pankera i skinsa i metalaca i šminkera. Tako po gradu možeš uz natpis kohorta vidjeti i natpis anarhija, U, ili nešto sasvim treće, Ljudi jednostavno vežu pripadnost u kohorti sa nekim svojim stavovima koji nemaju baš nikakve veze sa stavovima kohorte koju zanima samo i jedino nogomet i navijanje.Onaj ko prati nogomet to će razumjeti., a tebe ako ne zanima traži si teme koje tebe zanimaju pa tamo komentiraj. |
|
|
|
|
|
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Gost je napisao/la: ›
Tako po gradu možeš uz natpis kohorta vidjeti i natpis anarhija, U, ili nešto sasvim treće, Ljudi jednostavno vežu pripadnost u kohorti sa nekim svojim stavovima koji nemaju baš nikakve veze sa stavovima kohorte koju zanima samo i jedino nogomet i navijanje.Onaj ko prati nogomet to će razumjeti., a tebe ako ne zanima traži si teme koje tebe zanimaju pa tamo komentiraj.
|
Vidis, u pravu si... fotka koju je kenedi poslao pokazuje transparent razvijen valjda na promenadi u cast prolazecih maloljetnica, covjeka-tuljana ili sudionika novogodisnje utrke, a ne na stadionu na kojem Kohortu zanimaju "samo i jedino nogomet i navijanje"...
Fotka nekako razrjesava sve dileme oko toga podrzava li doticna navijacka skupina takvu ikonografiju... i govori vise od tisucu rijeci... |
|
|
|
|
|
Gost
|
Naravno da podržavamo sve nacističke, fašističke i ustaške simbole jer smo mi sve to! Netko je ustaša, netko fašist, netko nacist,. Ovisi iz kojeg kvarta dolazimo! I šta sad? |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
*deevilized*.
|
*deevilized* |
|
|
|
|
|
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Naravno da podržavamo sve nacističke, fašističke i ustaške simbole jer smo mi sve to! Netko je ustaša, netko fašist, netko nacist,. Ovisi iz kojeg kvarta dolazimo! I šta sad?
|
Ma ništa... sve super... samo tako dalje...
Ima li medju vama i koji pacifist? I iz kojeg bi on kvarta bio? |
|
|
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Ima lı netko tko je u stanju napısatı svoje ıme ılı bar smıslıtı nadımak... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Smirimo strasti i spominjanje rodbine i seksualnih radnji. ;-)
Vjerujem da svi volimo Osijek, neki vise, neki manje vole i NK Osijek. Pitanje je samo zasto neki misle da se Osijek i NK Osijek vole nacistickim obiljezjima, cije isticanje je ionako zakonom zabranjeno.
Vjerujem da bi i Kohorta izgledala ozbiljnije kada ne bi izvikivala imena politicara i kada ju se ne bi vezalo uz nacisticka obiljezja koja, vise nego ocito, isticu neki njeni clanovi/samozvani clanovi. Dakle, ne treba uopce puno. Dovoljno je da vodstvo Kohorte na tekmi dodje do ekipe s tim transparentom i zamoli ih da ga uklone. Jednako tako, zamoli Lepog/Denisa/ovoga/onoga da ne pisu Kohortino ime uz nacisticka obiljezja, ili jos bolje da uopce ne crtaju nacisticka obiljezja.
Mislim da bi to imalo daleko vise ucinka i da bi takvi potezi podigli rejting Kohorte u ocima gradjana. Ovako Kohorta gubi svoj smisao i umjesto navijacke skupine postaje skupina za politicku podrsku i naciticku propagandu, a vjerujem da to ne zele gradjani, navijaci, igraci, a ni samo vodstvo Kohorte. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Postojı samo jedna vrsta navıjacke skupıne koju prıznajem...ona kroz cıje aktıvnostı se mogu vıdjetı samo ı ıskljucıvo obıljezja kluba za koga navıja...ona cıjı clanovı u ıstom broju dolaze na utakmıce bez obzıra da lı Osıjek ıgra protıv Dınama, Barcelone ılı NK Neznamnıja ız Vozılıca...
Jedan je bıo Musac, ovo sve ızgleda vrlo jadno. |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Slažem se s Leonom, 42 i Allendeom- netko je od kohortaša NACIST, FAŠIST, RASIST? ta je osoba u tom slučaju u čistoj suprotnosti s temeljnim postavkama na kojima je zasnovana ova država (zabrani diskriminacije, jednakosti za sve, itd.), i kako onda takav kohortaš može tvrditi da voli svoju zemlju (i svoj grad i klub unutar njega, odnosno unutar nje), kad se ne slaže s njenim postavkama? |
|
|
|
|
|
Gost
|
Eto mislim da je problem rješen. nitko od vas više se neće pojaviti na stadionu,jer ne želite valjda biti među zlikovcima,a mi to očito jesmo, a mi ćemo valjda nekako preživjeti bez vas.
E samo da pitam da li su i svi oni ljudi na trgu na dočeku sa Škorom isto ustaše, jer tamo je bilo bar 50 ljudi sa ustaškim obilježjima i začudo nisu imali kohortine šalove oko vrata. Jel bi netko od vas njima nešto prigovorio da ih vidi?...a na forumu ne znaš ko je glasniji |
|
|
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Živjela anonimnost
|
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Dok je cenzure, bit će i mene.
Jebo Osijek! |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
Gost
|
zašto on smije pisat da jebe osijek, a kad mu ja *deevlized* to se obriše??evo proba: *deevilized* u usta! |
|
|
|
|
|
Gost
|
8 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dok je cenzure, bit će i mene.
Jebo Osijek!
|
Ako si iz Brčkog, jebali smo mi tvoj Brčko tj. Jedinstvo iz Brčkog u kvalifikacijama za prvu jugo ligu u odbojci! |
|
|
|
|
|
Gost
|
Mislim da smo se složili da smo mi kohortaši svi nacisti, rasisti, fašisti i ustaše! Samo je pitanje tko je iz kojeg kvarta! |
|
|
|
|
|
|
|