Autor |
Poruka |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
Jack TrbOSIJEK je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Radi se uistinu o prebjezima iz HDSSB-a u HDZ tj. HDSSB se polako raspada ali naravno na slavonskoj tv o tome ni riječi naprotiv tamo se izmišlja i laže i prikazuje HDSSB kao stranku u zanosu.
|
Čekaj zar je HDSSB toliko važna stranka da joj jedna televizija daje 1h medijskog prostora!? Nakon 4 primljena poziva i sva 4 negativna Mate Radeljić dao direktivu da se pod hitno zatvore telefoni, jer je sve izmaklo kontroli
Ali neka se gradska televizija bavi Vinkovcima |
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
pernabukano je napisao/la: ›
Radi se uistinu o prebjezima iz HDSSB-a u HDZ tj. HDSSB se polako raspada ali naravno na slavonskoj tv o tome ni riječi naprotiv tamo se izmišlja i laže i prikazuje HDSSB kao stranku u zanosu.
|
Čekaj zar je HDSSB toliko važna stranka da joj jedna televizija daje 1h medijskog prostora!? Nakon 4 primljena poziva i sva 4 negativna Mate Radeljić dao direktivu da se pod hitno zatvore telefoni, jer je sve izmaklo kontroli
Ali neka se gradska televizija bavi Vinkovcima
|
mislim da je ovo offtopic... nemojte koristiti dragocjeni prostor teme o STV-u za bogohuljenje... tj. spominjanje Osječke... te mračne sile ovoga grada... |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
Jack TrbOSIJEK Ukupno postova: 48 Spol: Nebitno
|
Slažem se da ne treba toliko o Osječkoj tv iz jednog jedinog razloga, a to je da ona nema nekakvu veliku gledanost. Slavonska tv ili kako je još zovu AL ĐAZIRA je tema ovdje. |
|
|
|
|
|
|
Evo sad baš gledam temu dana gdje je gost Ivan Vekić i koji pljuje po aktualnoj vlasti, dakle još jedan u nizu Glavaševih trikova u svrhu blaćenja njegovih protivnika (HDZ). |
|
|
|
|
|
|
Evo opet gledam vijesti slavonske televizije i ne vjerujem, opet pljuvanje po aktualnoj vlasti u gradu. |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
a da?? sta su sad izmislili protiv magistra Ante? |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
|
centurion je napisao/la: ›
a da?? sta su sad izmislili protiv magistra Ante?
|
Pogledaj reprizu vijesti. Danas sam prvi put nakon sto godina vidio Glavaševe protivnike na STV-u ali naravno u negativnom svijetlu. Uglavnom danas kao i inače vijesti pune Bubala i njegovo uvlačenje Mesiću, očito da pucaju na njegovo biračko tijelo. |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
jel nije Mesic dosao kod Bubala? sta je trebao ne doci kao domacin kao Djapic sa kinezima?? |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol: Nebitno
|
Kada pogledam postove Jack TrbOSIJEK jel to prijenos utakmice ili dnevnik rada sekretara SKOJA? Pa mi svi znamo kakva je STV i OSTV, pa zar stvarno misliš da ako kritiziramo Djapica da smo odmah Glavasevi ljudi. E pa nismo „budimo realni“ te dvije TV kuće ne pratim a i Atv mi, što su izbori bliže na živce ide. |
|
|
|
|
|
|
Sve na STV-u je Glavaševo pa i voditelji koji s ushićenjem najavljuju reportaže o glavaševoj stranci, a pogotovo onaj Karalaić koji kao glasnogovornik zastupa HDSSB i čak u emisijama donosi zaključke i nameće svoje mišljenje. Ti možda i nisi za Glavaša, ali je dobro poznato koje su dvije političke opcije najjače u gradu stoga ili si za jednu ili drugu, a sve ostale se mjere u promilima. |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Jack TrbOSIJEK je napisao/la: ›
ili si za jednu ili drugu, a sve ostale se mjere u promilima.
|
Ne znam odakle ovakve nebuloze, ali uz malo truda otkrit ćeš još ponešto manje ili više značajnih političkih opcija, a da nisu Hsp i Hdssb.
Ovakvo razmišljanje jest najopasnije za Osijek. Čudno je kako ljudi zastrane u svega nekoliko godina - još donedavno Hsp nije niti bio u gradskom vijeću, a Hdsb nije ni postojao. Odjednom su to jake političke opcije. Tako nam Osječanima i treba. |
|
|
|
|
|
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
Jack TrbOSIJEK je napisao/la: ›
ili si za jednu ili drugu, a sve ostale se mjere u promilima.
|
Ne znam odakle ovakve nebuloze, ali uz malo truda otkrit ćeš još ponešto manje ili više značajnih političkih opcija, a da nisu Hsp i Hdssb.
Ovakvo razmišljanje jest najopasnije za Osijek. Čudno je kako ljudi zastrane u svega nekoliko godina - još donedavno Hsp nije niti bio u gradskom vijeću, a Hdsb nije ni postojao. Odjednom su to jake političke opcije. Tako nam Osječanima i treba.
|
A koje su to značajne političke opcije molim te. Jesi ti pratio nekoliko posljednih izbora u Osijeku? Očito nisi! Na svakim izborima najviše glasova su odnijeli HSP i HDSSB, a i ponešto HDZ. Zar su značajne političke opcije Vrdoljak koji se prenemaže gdje će prisupiti a osvojio je 1 vjećnićki mandat. Situacija je takva kakva je, to je realnost, pobijedit će vjerojatno Đapić ili Bubalo, treće opcije nema. Zar netko iole pametan misli da kandidat propalih i marginalnih liberala Vrbošić ima neke šanse. Čovjek bez političke karizme, široj masi nepoznat i nezanimljiv neće osvojiti niti 5 % glasova. |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
neće osvojiti niti 5 % glasova.
|
Misliš kao đapić na državnoj razini?
u dobrog se lokalnog političara pretvorio |
|
|
|
|
|
|
Da, samo nije to isto. Ipak je Đapić duže u politici i poznatiji je od Vrbošića. Đapić je nekad imao 7 ili 8 zastupnika u saboru pa je sad pao na jednog i sad mu je cilj utaboriti se na mjestu gradonačelnika te stvoriti ovdje bazu za daljnje uzdizanje stranke. Lokalna politika je budućnost. |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
Ti zaista vjeruješ u ponovno jačanje HSP-a?
Daj "budi realan". Svi govore o bipolarizaciji političke scene, jedino anto đapić i par zadrtih HSP-ovaca misli da mogu nešto napraviti. |
|
|
|
|
|
|
|