Autor |
Poruka |
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
izricanje kazne pred izbore od glavasa radi jos vecu zrtvu, budi inat kod slavonaca i samo mu daje vjetar u jedra.
|
Ako se slavonci budu inatili, još ćemo dugo, dugo ostati u 20 stoljeću, svi dobro znamo da se inatiti ne isplati, a za što da se uopće i inatimo, pa sam Glavaš da je htio mogao je preporoditi Slavoniju dok je bio župan, a jako dugo je na toj funkciji bio, a on je učinio suprotno, vratio nas je godine i godine unazad. |
|
|
|
|
|
nazareth
Ukupno postova: 79 Spol: Nebitno
|
Glavaš može biti sretan da mu nisu sudili za privredni kriminal u Osijeku, e tu bi tek dobio kaznu da bi se pušilo !!!!!!! |
|
|
|
|
|
domba_dgo Ukupno postova: 86 Spol: Muško
|
essek031 je napisao/la: ›
Glavaš nije Bosanac, on je porijeklom Hercegovac, ne mislim da je to nešto loše... Možda i ima dvojno državljanstvo. Ali ne vjerujem da će pobjeći u BiH. Ako će bježati, pobjeći će na neko daleko otočje, "hvala Bogu" ima para...
|
Ma samo nek povede sa sobom i svoje klaunove iz Hdsbssdssb-a i nitko sretniji od nas osječana! Što dalje to bolje! |
|
|
|
|
|
amunike
Ukupno postova: 129 Spol: Nebitno
|
domba_dgo je napisao/la: ›
Glavaš nije Bosanac, on je porijeklom Hercegovac, ne mislim da je to nešto loše... Možda i ima dvojno državljanstvo. Ali ne vjerujem da će pobjeći u BiH. Ako će bježati, pobjeći će na neko daleko otočje, "hvala Bogu" ima para...
|
Riješili smo se raka, sado treba jos samo metastaze ocistiti i napokon Osijek moze u 21 st.
Ma samo nek povede sa sobom i svoje klaunove iz Hdsbssdssb-a i nitko sretniji od nas osječana! Što dalje to bolje!
|
|
|
|
|
|
|
djurozero
Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
amunike je napisao/la: ›
domba_dgo je napisao/la: ›
|
Riješili smo se raka, sado treba jos samo metastaze ocistiti i napokon Osijek moze u 21 st.
Ma samo nek povede sa sobom i svoje klaunove iz Hdsbssdssb-a i nitko sretniji od nas osječana! Što dalje to bolje!
|
|
potpis |
|
_________________ www.samparena.com - Gta MP serveri |
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Obratite pažnju na to da je presuda nepravomoćna. I onda još jednom obratite na to pažnju.
Protiv nepravomoćnih sudskih odluka (u ovom slučaju presude) mogu se ulagati redovni pravni lijekovi. Protiv pravomoćnih samo izvanredni pravni lijekovi. U tom je najbitnija razlika. |
|
|
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
Nisam baš sigurna da smo ga se riješili. On je mačka sa devet života. Jedinu grešku je napravio kad je istupio iz HDZ-a, jer oni svoje ubojice i lopove štite.
A ni presuda mi nije jasna, ako je kriv dobio je premalo. |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
KillaBEEZ je napisao/la: ›
W.M. Felt je napisao/la: ›
Jedan manje. Ostaje još jedan.
Osijek ima šansu spasiti se od Glavaša i Đapića u svega 10-ak dana. U prvom je izgleda uspio, ostaje još samo da se na izborima odstrani i drugi. Onda ćemo se valjda konačno naći u 21. stoljeću.
|
Čovjek koji je izgradio Osijek uspoređuješ s onim koji ga je uništio. Za tebe je izgleda 21. stoljeće život u prašumi, jer očito ti smeta napredak.
|
Uzrokovat ćeš da će se ljudi ispovraćati čitajući forum. Ne uspoređujem nikog, već samo izražavam nadu, kao i posljednjih godina, da će se Osijek riješiti balasta prošlosti. Balast prošlosti su besprizorni politički mostrumi, ubojice i pljačkaši, Glavaš i Đapić.
chaknoris je napisao/la: ›
S kime u koje stoljece? Kada si toliko informiran, molim te objasni sve sto se desavalo u vezi ovog proces? Sto je i kome nudjeno?
|
Bez ovih u ovo stoljeće. Zasad smo još u devedesetima 20. stoljeća.
Što se kome nudilo? Teško je reći, jer se zasigurno svima svašta nudilo. No prevladala je najveća ponuda - ponuda Hrvatskoj da postane dio Europe.
No ne treba trčati pred rudo. Svi su scenariji mogući. Možda su Glavaš i Getošica već u bijegu. Možda će Kolobarić & friends napraviti nerede. Možda Glavašu neće ukinuti imunitet, pa će ostati vani. Možda će Glavaš početi cinkati veće ribe. Možda će Vrhovni sud imati drugačiju viziju problema... |
|
|
|
|
|
Ian_McKaye Ukupno postova: 96 Spol: Muško
|
Proteže se kroz cijelu temu štićenje HDZ-ovih jataka (što svakako mislim da odgovara istini) i ne da mi vrag mira, a da se ne pitam KAKO JE JEBENI MERČEP IZBJEGAO BILO KAKAV SUDSKI PROGON?!? Na tog bijeločarapog imbecila su svi već zaboravili, uključujući i međunarodne tužioce!
Što se Glave tiče, scenario za "prime time story at nine" tek slijedi. Show must go on! |
|
_________________ we're not the first, I hope we're not the last... |
|
|
|
heidi
Ukupno postova: 39 Lokacija: Wien Spol: Žensko
|
mene muči to ¨nepravomoćno¨ znači li to da se još može izvući? |
|
_________________ vor euch habe ich bestimmt keine angst |
|
|
|
amunike
Ukupno postova: 129 Spol: Nebitno
|
Ja sada više ne vidim smisao HDSSB-a. Sada više nema mozga operacije, Glava je nepravomoćno osuđen. Sada će se masovno vraćati u staro jato i prati ruke od Glave. Sada se priča o Glavi, za mjesec dana ga se više nitko neće niti sjećati. Samo će ga se koristiti još u svrhe politizacije nekih kampanja i samo tada ga se vaditi iz naftalina. HDSSB će postati strančica koja će imati sudbinu LS-a. Šišljagić smiješan poput Kramarića i to je to |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
--- |
Zadnja promjena: PEGY; 25.01.2013. 9:26; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
To je žalosno kod našeg pravosuđa. Koliko ih se smuca po Srbiji, a bogme i ne moraju bježat u Srbiju, jer nikom neće ništa bit dok se ne zamjeri vladajućima, Eno ga šeće Jovo Rebrača i ostala ekipa iz Tenja, a i gore navedeni Merčep, pa Vice, a mogao bi se tu svrstati i Šeki. Nema tu ni p od pravne države |
|
|
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 18.07.2010. 23:20; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
chaknoris je napisao/la: ›
Saznaj sto je sve bilo, barem se 2 puta desilo, pa onda melji.
21 stoljece? Bar imas smisla za humor
Mi idemo prema kamenom dobu.
|
Izgleda da stvarno idemo prema kamenom dobu. Mi u Osijeku. Čita se da su Glavaša "sklonili na sigurno" Hdssb-ovci, jer su tobože znali kakva će biti presuda. Znači da je scenarij bijega onaj koji se događa.
Skupina ljudi odlučila je izgleda ignorirati državu Hrvatsku. I to iz Osijeka. O ovom balastu pišem, a cijenjeni forumašu, ako si i ti dio sklanjanja na sigurno, dakle, izvan dohvata policije i sustava, mogu samo izraziti žaljenje.
Očekujem najgore stvari. Desnica, 1991., četnici, sve će to opet postati teme. Balast devedesetih još je tu, i ne smijemo propustiti šansu da ga se na slijedećim izborima riješimo. |
|
|
|
|
|
|
|