Autor |
Poruka |
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
studenac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Koji vi ??
Da malo bolje pratiš ovaj forum mogao si primjetiti da sam več nekoliko puta napisao da nisam član niti jedne stranke.
I kako znaš tko je ljepio te naljepnice, koliko je meni poznato još nitko nije "preuzeo" odgovornost niti su ikog "uhvatili" ili "procesuirali" radi toga.
|
To da nisi član niti jedne stranke ne bi ni svojoj babi prodao... Ja znam tko je lijepio, ali i znam tko ima interes od toga i tko se služi takvim niskim podmetanjima, a to nije niti hsls, niti sdp, niti hsu, hsp sigurno nije... tko li nam je još preostao? Mislim da je i više nego jasno tko je lijepio. Eto ako netko ne zna, ja ću im reći, lijepili su primitivci iz stranke "HDSSB" jer su viđeni, iako su to radili noću u sitne sate. Za jednu noć su unakazili pola grada. SRAMOTA!!! Toliko o tome koliko vole grad, da su ga iznakazili. Đaba Tata Mati akcija "Ja volim Osijek" dok u gradu živi ovakva stoka, to ni Bog dragi ne bi izveo na pravi put! Tko će sad to sastrugati sa svakog koraka??? |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
Trebalo bi "dijete" ostati ravnodušno dok mu oca šalju u zatvor? Ako po tebi treba onda se malo zapitaj dali je sa tobom sve uredu.
|
oca je toliko briga za njega da ga je jedva i prizno |
|
|
|
|
|
asko Ukupno postova: 349 Spol: Nebitno
|
hoće pozvati vozača tramvaja na obavijesni jer je bjesomučno pregazio kapu hsp-a jučer na probnoj vožnji |
|
|
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
Dragi moj "essek031" ne želim se prepucavati sa tobom jer si tvrdoglav kao tvoj stranački šef. Vjerovatno ste svi jako nabrušeni jer i sami ste svjesni da gubite izbore samo vi to još ne možete shvatiti. Zato vam nitko nije kriv, sami ste se uvukli u gubitnike. |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
studenac je napisao/la: ›
Dragi moj "essek031" ne želim se prepucavati sa tobom jer si tvrdoglav kao tvoj stranački šef. Vjerovatno ste svi jako nabrušeni jer i sami ste svjesni da gubite izbore samo vi to još ne možete shvatiti. Zato vam nitko nije kriv, sami ste se uvukli u gubitnike.
|
Dragi moj studenac....nije gotovo, dok nije gotovo.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
studenac je napisao/la: ›
Dragi moj "essek031" ne želim se prepucavati sa tobom jer si tvrdoglav kao tvoj stranački šef. Vjerovatno ste svi jako nabrušeni jer i sami ste svjesni da gubite izbore samo vi to još ne možete shvatiti. Zato vam nitko nije kriv, sami ste se uvukli u gubitnike.
|
Dragi moj studenac....nije gotovo, dok nije gotovo....
|
Štovani... TataMata,
zar još živite u nadi..., eh da..., nada umire posljednja. |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol: Nebitno
|
Žalosno je jedino što će poslije izbora Antonijo opet pobjeći u Zagreb, aktivirati zastupnički mandat, te dobiti imunitet. Tako da za sve financijske malverzacije i lopovluk, opet sve viđeno u Saboru, od skidanja imuniteta do šetanja u uniformi HOSA. A na kraju volim te Bosno mila i bjež. |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Maksimalno privlačenje pozornosti i marketinška igra. Ja sam sin poznatog generala, i usto sam još i u tim nekim godinama kad mi je sve nekakvo buntovno i tako, i iako nemam blage veze što taj HDZ predstavlja, ma ne znam ja te stranke, nije mi mama to objasnila dobro.. Al ajmo se preseravat malo..
De sere mi se. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
_Jimmy_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma to rade samo primitivci
|
Znači li to po tebi da su i 91 bili primitivci?
|
91. smo palili zastave onih koju nam nisu htjela dati državu na koju imamo pravo i onih koji su nas htjeli sve poklati. Ako ti hrpu primitivaca uspoređuješ sa onima koji su 91 prve palili zastave SFRJ ili zastave JNA (a znamo da Šišljagić nije palio zastave JNA ) onda si ti puno gori od tih Glavaševih primitivaca... |
|
|
|
|
|
|
|