Autor |
Poruka |
america Ukupno postova: 96 Spol:  Nebitno
|
Da nije smiješno bilo bi žalosno. Podržavam ideju o reiziji jer slučajno znam da najskuplji band na popisu - Hladno pivo, možete dobiti za 30ak tisuća kuna. Na što onda odlazi ostatak novca? Jole? Sigurno nisu studenti glasali za njega, koga god pitate za mišljenje zgražava se. Mi smo ovce koje pristanu na svaku glupost koja im se servira, Umjesto da studenti predstavljaju urbanu, intelektualnu elitu u Osijeku vlada seljaštvo, malograđanština, ali i lopovluk što je očito ako se pogleda program i budžet OLJM-a. |
|
|
|
|
 |
tanjix Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
My God!
Vratite nam rokenrollll!!!!
banda!  |
|
|
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
hoćemo mišu!!!!!!!!! xd |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Tko im je uopće dao toliku lovu?! |
|
|
|
|
 |
Zdrale
|
piše ti sve !!! čitaj gore izvorni članaK!! |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
zri Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
hoćemo organizirati prosvjed ispred rektorata?  pa kad je bal...nek je bal XD |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
|
piše ti sve !!! čitaj gore izvorni članaK!!
|
Ma pročitao sam, ali ne ide mi u glavu da dobiju toliku lovu za ovakvu nebulozu, a neki ljudi koji rade na faksu kukaju kako se nema love za potrošni uredski materijal  |
|
|
|
|
 |
Zdrale
|
istina... |
|
|
|
 |
Robert13
Ukupno postova: 23 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
čemu ja u potpisu hmmmmm ????? |
|
_________________ Lone Rider... |
|
|
 |
cocolo Ukupno postova: 90 Spol:  Muško
|
strasno,strasno...,bojim se ove manifestacije,morat cu kod psihijatra po prijedlog sto ciniti... |
|
|
|
|
 |
Zivi Ukupno postova: 63 Spol:  Nebitno
|
gamad , bolje dajte te pare unitedu i teatru da dovedu nes dobro... |
|
|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
@evil nemam ništa protiv mini teatra ali brca naspram Uniteda ste vi ultra komercijala,govorim o dosadnjašnim koncertima,za buduće ćemo vidjeti.
vjerovatno će te biti više "alter" jer više neće biti Uniteda,i ja se nadam tome jer jednostavno nemam gdje izaći u ovom gradu.
moj najveći problem je u tome što je M.T. u Tvrđi a ja organski nemogu smisliti sve to tamo
|
ž
Prebacit ćemo Teatar, srećo, samo pod tvoj prozor. Nadam se da ćeš onda biti zadovoljan. |
|
|
|
|
 |
|
Može li se negdje naći financijsko izvješće za OLJM 2008 ili npr OLJM 2007. ili oni nikom ne moraju pravdat troškove? |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
budući da čuh da je taj čoban, predsjednik studentskog zbora na pravu, nebih se čudio da su ispitivani samo studenti prava i recimo ekonomije. sudeći po rezultatima to se može sa popriličnom sigurnošću i naslutiti. |
|
|
|
|
 |
 |
|