Autor |
Poruka |
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Osijek je izabrao vlast koju želi. Osječani imaju mentalitet koji želi Šerifa na vlasti. Đapić bi bolje prošao da je išao i štapom mlatio ljude, jer Osijek to želi. Iskreno se nadam da crnila neće biti za Slavoniju, ali sve mi govori da će ga ipak biti.
Prvih godinu dana će se trenutna koalicija boriti da se održi, a ubrzo nakon toga će se i raspasti, barem po mome mišljenju.
HSP je Osijeku pokazao napredak, na što ukazuju svi statistički podatci da je Osijek imao i jednu od najvećih stopa razvoja u RH.Osječani to ne žele, bolji im je besmisleni inat Slavonije ostatku Hrvatske za koju su se toliko borili. Tako nas je malo, a tako smo podijeljeni a trebamo biti jedinstveni. |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ali zasto se stalno spominje taj inat ?
pa zar se djapic nije zajedno s glavasem inatio sanaderu ? i sve to tako uspio napraviti ? |
|
|
|
|
 |
Gradjanin Ukupno postova: 291 Spol:  Nebitno
|
Ante, ponesi i spomenik imenjaku sa sobom... |
|
|
|
|
 |
SAMO OSIJEK Ukupno postova: 17 Spol:  Nebitno
|
prvo sto ocekujem od nove vlasti da kad preuzmu grad uzmu lijepo papire od svih gradskih poduzeca i ostalih projekata, stave sve crno na bijelo, kolko se potrosilo, na sta se potrosilo, di je to na sto se trosilo, jer to transparento i ako nije(a svi znamo da nije) da kazu javno di sta fali i di su nepravilnosti i da uskok odradi svoj dio posla
ako misle stiti debelog ili recimo matkovica koji je onda bio na vlasti a sad je sa njima onda su u startu isti ko i oni, lopovi
i nek onda kazu zasto su sve gradske firme u minusu nekoliko milijuna kuna |
|
|
|
|
 |
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Stara vlast je najviše pogriješila u tome što ona nije odmah tražila reviziju da se vidi "crno na bijelo" u čijim je džepovima nestao novac od privatizacije svega što se moglo privatizirati, pa da usporedimo tko je više pokrao i tko je više osječana ostavio bez posla. |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Ne kužim ni ja ekipu; kao da se boje nešto krivo reći protiv sanadera i ostalih guzičara... Ne vidim smisao demokratske vlasti u tome, no upravo to sanader i želi... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Čestitam pobjednicima (bez zahebancije) iako nisam glasovala za njih niti ću ikada, a kolegema-forumašima s kojima se najviše fajtam obećavam: oporba sam vam i to ću i ostati. ( he,he - da se ne bi iznenadili što sam živa, kao prošli put).
HSP i dalje volim i želim mu oporavak jer najstarija stranka u Hrvata to zaslužuje... Moj glas će uvijek ići njima. Pa i sad kad je teško ja vjerujem u njih. |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
ne bi ti škodilo da konačno skontaš da vam je anto pojeo pored 1500 kobaja i stranku. tvoj je problem što daješ bezrezervnu podršku nekome tko je stranku uspio za tri godine srozati za više od 10% na nacionalnoj razini. podavili ste se sami. nije vas podavio bubalo. da je normalnog kandidata lupili bi građani ovog grada o stol pa bi i tvoj đapić i bubalo i svi bedarini prošli kao ceausescu |
|
|
 |
lav2 Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno

|
Hvala svima što su podržali HSP na izborima... Hvala svim ljudima, simpatizerima HSP-a, vjernim glasačima. BOG I HRVATI!!!!! |
|
|
|
|
 |
Sharon
|
Zarobljeni zloduh iza sedam gora i sedam mora progovorio... I to kakve gluposti! Osim u Osijeku oni nigdje nisu prošli. Sad sigurno znam: HSP ima šansu, samo ne treba dozvoliti ovoj aždaji da se razmaše izvan okvira monitora.
HDSSB ima samo jedan način da dokaže da s regijom misli ozbiljno: da isključi wireless... |
|
|
|
|
 |
Sharon
|
Moja podrška HSP-u svakako nije bezrezervna. U "rezervi" imam sve ono što je taj HSP napravio u gradu u zadnje 3 godine, a to nije malo. Stranka proživljava teške trenutke iz više razloga, najviše što je pretrpjela štetu od pohlepe nelojalnih istaknutih bivših članova koji su radi nekoliko zlatnika lijepo pristali da ih Zatočenik Azkabana hebe u zdrav mozak i to javno (mislim na onaj prekjučerašnji Matkovićev obred inicijacije na STV-u) iako su se zaklinjali u vlastitu originalnost, samostalnost itd. |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Moja podrška HSP-u svakako nije bezrezervna. U "rezervi" imam sve ono što je taj HSP napravio u gradu u zadnje 3 godine, a to nije malo. Stranka proživljava teške trenutke iz više razloga, najviše što je pretrpjela štetu od pohlepe nelojalnih istaknutih bivših članova koji su radi nekoliko zlatnika lijepo pristali da ih Zatočenik Azkabana hebe u zdrav mozak i to javno (mislim na onaj prekjučerašnji Matkovićev obred inicijacije na STV-u) iako su se zaklinjali u vlastitu originalnost, samostalnost itd.
|
nisi objasnila pad od deset posto. nije tu samo matković u pitanju. tu su i rožić, tadić i kovačević. mora da su svi oni debili a dragi vođa je jedini u pravu. budimo realni, pao je zadnji bastion u hrvatskoj. vrijeme je za političku mirovinu. jedino se nadam da antoan za sobonm neće povući few good men. to se prvenstveno odnosi na tatu matu koji zaslužuje bolje |
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
ivane ,danijela kreso a i gordane,samo naprijed, dignite ovaj grad jer ovi dosad nisu znali.
naprijed mladost! |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
najjaci je danas ivic ujutro kad prica kako nije uredu da glas slavonije i stv objavljuju ankte po kojima bubalo i sisljagic vode  sad vidimo kolko su ostv ,slavonski dom i gradski radio objektivini!
glas i stv su cak po rezultatima i objavili manje prognoze za bubala i sisljagicca! |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
kapetan Ukupno postova: 50 Spol:  Muško
|
Mislim da smo između HSP/HDZ bande i HDSSBiH odabrali manje zlo. Đapić se može izvlačiti na Glavaša, "izdajnika" Matkovića i druge gluposti ali najveća greška mu je što je ušao u koaliciju s HDZ-om. Samo ja znam par desetaka ljudi koji bi njemu inače dali glas ali HDZ-u nikada! |
|
|
|
|
 |
 |
|