Autor |
Poruka |
snowblind Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
dal će raditi gore i dolje šank il sam dolje? i dal će bit kakva garderoba, a da pri tome nebude svih 200 jakni na istom mjestu? |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
snowblind je napisao/la: ›
dal će raditi gore i dolje šank il sam dolje? i dal će bit kakva garderoba, a da pri tome nebude svih 200 jakni na istom mjestu?
|
radit će samo dolje šank a garderoba će biti (za onoga tko hoće) tamo gdje je prije bila garderoba u o2, ali će biti na istom mjestu, eventualno ako ne stane sve tamo, onda ćemo staviti i u kancelariju. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
snowblind Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
pitam za garderobu jer znam kako bude kada su jakne nabacane sve na jednom mjestu i kako onda lagano nestaju |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
|
zla_tratinčica
|
snowblind je napisao/la: ›
pitam za garderobu jer znam kako bude kada su jakne nabacane sve na jednom mjestu i kako onda lagano nestaju
|
biti će garderoba, a i inače kad su partyji ja stavljam jakne u kancelariju kad me netko pita. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
zla_tratinčica
|
Od sutra, 16.12. karte ćete moći kupiti u klubu Oxygene i caffe baru "K" (Kestenu), također cijenu karte nećemo podizati tako da će ostati 150 kuna, ali budući da je broj karata ograničen, preporučam kupiti što prije.
cheers i vidimo se na najveselijem dočeku na svijetu! |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
Od sutra, 16.12. karte ćete moći kupiti u klubu Oxygene i caffe baru "K" (Kestenu), također cijenu karte nećemo podizati tako da će ostati 150 kuna, ali budući da je broj karata ograničen, preporučam kupiti što prije.
cheers i vidimo se na najveselijem dočeku na svijetu!
|
Znači i poslije 26. će karte biti 150 kn? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
DoLuPa
Ukupno postova: 20 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
nece bit 150, nego 200. pise ti u prvoj poruci... |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
DoLuPa je napisao/la: ›
nece bit 150, nego 200. pise ti u prvoj poruci...
|
Ali vidi što u ovom postu piše:
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
DoLuPa
Ukupno postova: 20 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Stella1989 je napisao/la: ›
nece bit 150, nego 200. pise ti u prvoj poruci...
|
Ali vidi što u ovom postu piše:
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
Ahaa, ovo zadnje nisam odmah skuzila, sry... po tome onda ostaje 150... |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
Ahaa, ovo zadnje nisam odmah skuzila, sry... po tome onda ostaje 150...
|
Pozz |
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
ostaje 150, tako je, ali kazem, mozda ih ne bude bilo poslije jerbo su mi javili i iz Kestena i o2 da je dosta ljudi trazilo do sada |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
evo još jedna novost, a to je da će se na screenu vrtiti crtani filmovi iz 80-ih godina. |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
evo još jedna novost, a to je da će se na screenu vrtiti crtani filmovi iz 80-ih godina.
|
Hehe, fora |
|
|
|
|
chuposh
Ukupno postova: 11 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
.ja i legice dns kupilee karteee ))
.mallo me zbunillo neshto mallo karata tamo, jel toliko prodano ili ima jos??
.menii bitno da smo nas 5 uspjelle doch do karataa!! |
|
_________________ .we take what we want. |
|
|
|
zla_tratinčica
|
chuposh je napisao/la: ›
.ja i legice dns kupilee karteee ))
.mallo me zbunillo neshto mallo karata tamo, jel toliko prodano ili ima jos??
.menii bitno da smo nas 5 uspjelle doch do karataa!!
|
o bože. xD čapljo xD ima još karata, bit će vjerovatno do 27-28.. ti i legice xD |
|
|
|
|
|
|