Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
toni je napisao/la: ›
anakonda je napisao/la: ›
...hehehe, skužila sam da ovim purgerima ide jako na živce dok slušaju kako rastežemo, tako da je to meni baš supika
|
Ja sam skuzio da je to zenama, pogotovo dalmatinkama jaaako sexy (wtf!??).. bar tako kazu. bice da me lazu.
al eto.. kako rece poslovica, 100zena 200sisa
Da ga ti govotis i kineski bi zvucao sexy.
btw, di pronalazis te glupe izreke?!
|
|
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
|
|
|
Poppy
|
ali za to vec moras biti haker il sexy... ko ja.
[/quote]
A ja mislila da ti znas sa zenama! |
|
|
|
|
|
toni
|
ali... na pocetku ti treba jedan quote bez /
ne znam. jel nije na sva zvona obznanjeno na forumu da sam nesrecno zaljubljen. da znam sa zenama to mi se sigurno ne bi dogadjalo, vec bi situacija bila obrnuta.
|
|
|
|
|
|
toni
|
Eee, da na oftipičarimo tolko... ko je najsexy riba u bb kuci ? Mulci me ne zanimaju.
Meni osobno sve izgledaju debelo. Bice da to wide screen ekran cini... |
|
|
|
|
|
Poppy
|
Meni osobno sve izgledaju debelo.
|
To su ti se u zadnje vrijeme poremetili kriteriji! |
|
|
|
|
|
toni
|
Poppy je napisao/la: ›
Meni osobno sve izgledaju debelo.
|
To su ti se u zadnje vrijeme poremetili kriteriji!
|
) A ko je kriv ? a, a ?
Ribice su krive.
|
|
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Da ne spominjemo one slavonce kako raaaaaazvlace...
|
Razvlacemo zato sto smo spaljeni svi smo smireni i zivimo u nekom slow motionu.
Polaaaako, neeema zuuurbe.... aaahhhh...da totalna flegma |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
toni
|
Joooj, meni je tak dobra ova sezona BigBradera... ima sto miljona smsova podrske da posaljem svoim miljenicima... da poljepim slike njiove svudje i sire.. hvala te-komu sto ga i na poso muga da gledam preko maks hslesa
jel i vi tako. jelde da je ? ma kako nebi..
brdr,bradr.. big, big bradr !! Genijalno steta sto je zena mojih snova na drugom kanalu |
|
|
|
|
|
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
deer_hunter je napisao/la: ›
Ante je simpa
|
i meni... jučer mu je bio rođendan! |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Joooj, meni je tak dobra ova sezona BigBradera... ima sto miljona smsova podrske da posaljem svoim miljenicima... da poljepim slike njiove svudje i sire.. hvala te-komu sto ga i na poso muga da gledam preko maks hslesa
jel i vi tako. jelde da je ? ma kako nebi..
brdr,bradr.. big, big bradr !! Genijalno steta sto je zena mojih snova na drugom kanalu
|
Hehe.... |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Profesionalna deformacija mi je da slušam kako ljudi govore. Nisam mogla a da ne propustim kako izgleda kad se nađu ljudi iz raznih krajeva Lijepe naše u istoj ući. Prošle je godine bilo zanimljivo kada onaj Podravac (Ivan?) nije znao što su mudante i slične pojmove. No, i nije tako zanimljivo kad je većina stanara sa Primorja.
Mislim, na javnoj si televeziji. Pa potrudi se malo da te narod razumije. Ne postoji standardni jezik za bezveze.
A i Antoniju bi netko trebao ispraviti za njeno "dakanje". Lipo molin'.
|
Ok, ako si po direktivi prisiljena pratiti BB, onda mogu razumjeti. Da od svoje slobodne volje gledaš kako se 12 (15?) ljudi ponaša u uvjetima da mogu sve četiri u zrak i ništa ne raditi tri mjeseca, a ti navijaš za nekog od njih...rekao bih da gubiš masu svog vremena na totalnu glupost.
Čisto sa sociološkog i jezikoslovnog gledišta, Hrvatska nam je nevjerojatno diverzificirana u puno narječja, lokalnih govora, čak i različitih urbanih slengova u jednom te istom gradu (duminske trake vs. duminske fige). Sigurno većina ljudi ne zna da je 'bulja' u Zagorju nešto sasvim drugo. Takve situacije nerazumjevanja mogu biti zanimljive. Ali svejedno neću zbog toga gledati BB. Neću ga gledati uopće... |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
A što je bulja u Zagorju? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Ženska_glava
|
allein je napisao/la: ›
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Profesionalna deformacija mi je da slušam kako ljudi govore. Nisam mogla a da ne propustim kako izgleda kad se nađu ljudi iz raznih krajeva Lijepe naše u istoj ući. Prošle je godine bilo zanimljivo kada onaj Podravac (Ivan?) nije znao što su mudante i slične pojmove. No, i nije tako zanimljivo kad je većina stanara sa Primorja.
Mislim, na javnoj si televeziji. Pa potrudi se malo da te narod razumije. Ne postoji standardni jezik za bezveze.
A i Antoniju bi netko trebao ispraviti za njeno "dakanje". Lipo molin'.
|
Ok, ako si po direktivi prisiljena pratiti BB, onda mogu razumjeti. Da od svoje slobodne volje gledaš kako se 12 (15?) ljudi ponaša u uvjetima da mogu sve četiri u zrak i ništa ne raditi tri mjeseca, a ti navijaš za nekog od njih...rekao bih da gubiš masu svog vremena na totalnu glupost.
Čisto sa sociološkog i jezikoslovnog gledišta, Hrvatska nam je nevjerojatno diverzificirana u puno narječja, lokalnih govora, čak i različitih urbanih slengova u jednom te istom gradu (duminske trake vs. duminske fige). Sigurno većina ljudi ne zna da je 'bulja' u Zagorju nešto sasvim drugo. Takve situacije nerazumjevanja mogu biti zanimljive. Ali svejedno neću zbog toga gledati BB. Neću ga gledati uopće...
|
Možda nema šta drugo raditi... |
|
|
|
Ženska_glava
|
|
|
|
|