Autor |
Poruka |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
neja je napisao/la: ›
davorccc je napisao/la: ›
Drage volje, ali kontam da bi me laganini odbili i rekli ne primamo ružne ljude.
|
Što samo ružne ne primaju? A što je sa debelim, onima kojima je dugačak jezik, onima koji se previše zaje...na svoj račun??
A zamisli tek da nam IQ testiraju...........
|
E da te kriterije primaju pa prošao bi bez jebe, samo me zabrinjava onaj test! |
|
_________________ |
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
kaki test??
Misliš da oni njih stvarno testiraju (u nečemu vjerojatno da, ali ti testovi uključuju 69položaj a pitanje je: ako ja tebi i ti meni - kome je lijepo,meni ili tebi)
pa da ih testiraju još lane bi natječaj morao započeti za ovogodišnji BB, da uspiju samo pročitati pitanja, a da odgovore ajme majko.... |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Ideš!!!!
svaka ti čast, kad budeš na teveju, de neki znak da znamo glasovati za te
|
Oooo, ne brini! Ja cu bit hodajuća reklama foruma 031! |
|
|
|
|
|
neja
|
|
|
|
Poppy
|
Zapravo sam se ja na ovaj forum i uključila kako bi pridobila navijače kad upadnem u BB!
Inače, tužna je istina da sam ja svoju forumašku karijeru započela na BB forumu. I to sve tri sezone... |
|
|
|
|
|
neja
|
Čovječe, zar su oni imali forum???
gdje ja živim, mammmammmiiiiaaa
nema razloga za "crvenim se smajlića" svi smo mi u životu radili gluposti.... |
|
_________________ NEJA
|
|
|
Poppy
|
Čovječe, zar su oni imali forum???
gdje ja živim, mammmammmiiiiaaa
nema razloga za "crvenim se smajlića" svi smo mi u životu radili gluposti....
|
aha... a na forumu uglavnom ismijavaš stanare! kak jadno! |
|
|
|
|
|
neja
|
onda ću i ja ove godine na forum, pa da šprdamo, al tebe nećemo šprdat...ti ćeš biti naša nada.... |
|
_________________ NEJA
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Tko bude te nesreće pa ga ubace u kuću, nek misli na nas. Naravno navijat ćemo za njega ili nju, mahati žutim zastavicama i tko zna što još. |
|
_________________ |
|
|
|
antea
Ukupno postova: 35 Lokacija: OSIJEK Spol: Žensko
|
hehe,,,kontam da će se jedna moja legica prijaviti,,,,strašno ona je baš za tu ekipu....
neznam,,,,meni je bb iskreno bio dosadan,pa ga nisam ni gledala,,,al' recimo ovi htv-ovi "ples sa zvijezdama" i "zvijezde pjevaju" show-ovi ili onaj što je prije bio kad su tražili glumce za mjuzikl mi je bio super,,,,tak da,,,
al' mislim ja neznam kak te ljude nije sramota,,,dođu pred 4 milijuna ljudi i onda se tako išprdaju da je to strašno,,,,ono s padežima,a o pdv-u da ne pričam,,,ma užas |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
ja sam prošle godine legu prijavila,on je inače stvarno zajebana osoba,laže čim zine,izgubi se u svojim lažima i onda tvrdi sasvim neš deseto...naljuti se za svaku sitnicu...ma strašššna osoba...prava osoba za bb....ali nije htio prihvatiti..šonja... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
antea
Ukupno postova: 35 Lokacija: OSIJEK Spol: Žensko
|
OVA moja bi bila pun pogodak,,,,inače je onak malo glupkasta al' je draga i svi ju vole,,,,
al' ono stvarno,,,cura ne zna što znači apstraktno ...a ima 19 godina hehe |
|
_________________ Am I evil? |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Inače, tužna je istina da sam ja svoju forumašku karijeru započela na BB forumu. I to sve tri sezone...
|
ahaaaaaaaahhhaaaaaaaaaaa
samo nas je malo cenzura unistila |
|
|
|
|
|
Poppy
|
Poppy je napisao/la: ›
ja se prijavila!
|
Zvali me danas da sam ušla u drugi krug! Ne mogu vjerovat, pa bila sam brutalno iskrena u prijavnici! Sutra je casting. Šta sad da radim?! Da idem?! Pa šta ću ak me još prime?!!! |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
hihihihihihih idi ženo bodrit ćemo te.... POPPY POPPY POPPY POPPY JEAAAAAAAAAAAAH |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
|