Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
neće biti novih izbora ako pobijedi Vrkić..mislim da je on svima prihvatljiv gradonačelnik(osim HDSSBovcima  )
u 2. krugu kad ostanu Bubalo i Vrkić sami, građani se moraju zapitati koja je opcija bolja za grad Osijek..dakle za sve nas a ne samo za njihove stranačke simpatizere..
1.imamo opciju Bubala koji se "inati" sa Zagrebom i nema podršku većine u Gradskom vijeću
2. imamo opciju Vrkića koji zagovara suradnju sa Zagrebom i više manje svima u Gradskom vijeću je prihvatljiv kao gradonačelnik...
stvarno trebaš bit "atomski fizičar" pa zaključit šta je najbolje za grad Osijek...  |
|
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Ja ću u takvom drugom krugu dati glas Vrkiću, iako imam osjećaj da to nije glas za njega. Djeluje mi pomalo izgubljen, kao da ga je pregazilo vrijeme, te da će njegova ekipa, koju stalno spominje, zapravo voditi grad.
No, naravno, i to je bolje, nego da nam ga vodi ekipa koja ide u Mostar na briefing |
|
|
|
|
 |
|
Ja ću u takvom drugom krugu dati glas Vrkiću, iako imam osjećaj da to nije glas za njega. Djeluje mi pomalo izgubljen, kao da ga je pregazilo vrijeme, te da će njegova ekipa, koju stalno spominje, zapravo voditi grad.
No, naravno, i to je bolje, nego da nam ga vodi ekipa koja ide u Mostar na briefing
|
zato postoje idući izbori pa se smijeni i ta vlast..a ne ono " "jebemo vas 20 godina na vlasti, lažemo,krademo,trpamo u svoje đepove a vi nam i dalje vjerujete i dajete nam svoje glasove na izborima..hvala što ste retardirani!"  |
Zadnja promjena: Osječanin; 17.05.2013. 14:16; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
To nema baš nikakve veze s Vrkićem. Ideja da će on objedinjavati sve stranke kao nekakav nestranački kandidat je iluzija, koja će trajati, ako uopće pobijedi, nekoliko mjeseci. On nije nestranački kandidat, nego kandidat Sdp-a i Hns-a, a zamjenici su mu iz Sdp-a i Hns-a. Možemo se zavaravati koliko hoćemo, ali "ljubav" kompletne opozicije može trajati tek do slijedećih parlamentarnih izbora, i ni dana duže, ni neće ni dotad. Baš kao što se dogodilo i sa donedavnom ljubavi Hns-a i Hdssb-a, koja je trajala do parlamentarnih izbora, pa su se u Hns-u naglo sjetili da koaliraju sa ratnim zločincem.
No, bumo vidjeli. U prvom krugu biraš one za koje misliš da su najbolji, a to Vrkić sigurno nije - nisam znao, ali čovjek sam priznaje, da ne zna ni engleski jezik - ne zna ni Bubalo, pa su u tome isti, ali za takve ja neću glasati, jer je Osijek zaslužio bolje, i treba mu bolje, osim toga priznaje i da nije menadžer, a nedavno je sam isticao u kampanji da Osijek treba gradonačelnika-menadžera (ja zaista ne znam tko njemu osmišljava kampanju, ali prema viđenome netko tko mu želi zlo, pa i u Tenji je obećao novu dvoranu, zaboga). U drugom glasamo za najmanje zlo, apsolutno se slažem. |
|
|
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
neće biti novih izbora ako pobijedi Vrkić..mislim da je on svima prihvatljiv gradonačelnik(osim HDSSBovcima  )
u 2. krugu kad ostanu Bubalo i Vrkić sami, građani se moraju zapitati koja je opcija bolja za grad Osijek..dakle za sve nas a ne samo za njihove stranačke simpatizere..
1.imamo opciju Bubala koji se "inati" sa Zagrebom i nema podršku većine u Gradskom vijeću
2. imamo opciju Vrkića koji zagovara suradnju sa Zagrebom i više manje svima u Gradskom vijeću je prihvatljiv kao gradonačelnik...
stvarno trebaš bit "atomski fizičar" pa zaključit šta je najbolje za grad Osijek...
|
Po čemu je Vrkić ono što Osijeku treba? Što će on to KONKRETNO napraviti za grad? |
|
|
|
|
 |
|
To nema baš nikakve veze s Vrkićem. Ideja da će on objedinjavati sve stranke kao nekakav nestranački kandidat je iluzija, koja će trajati, ako uopće pobijedi, nekoliko mjeseci. On nije nestranački kandidat, nego kandidat Sdp-a i Hns-a, a zamjenici su mu iz Sdp-a i Hns-a. Možemo se zavaravati koliko hoćemo, ali "ljubav" kompletne opozicije može trajati tek do slijedećih parlamentarnih izbora, i ni dana duže, ni neće ni dotad..
|
totalno pogrešno postavljaš stvari..nema tu nikakve ideje da će on objedinjavati sve stranke..on je samo najprihvatljiviji kandidat svim opcijama u gradu Osijeku koji će ući u Gradsko vijeć osim HDSSBa..to ne znači da može radit što hoće..za svoje poteze morat će dobit suglasnost svih trenutno "oporbenih" vijećnika..i imamo drugog kandidata Bubala koji nema podršku većine u Gradskom vijeću i tu nema nikakvog dogovora..znači, ako Bubalo bude gradonačelnik, grad živi i radi do izglasavanja proračuna..tu dolazi do krize vlasti pa novi izbori..to je valjda svima jasno.. |
|
|
|
|
 |
|
stvarno trebaš bit "atomski fizičar" pa zaključit šta je najbolje za grad Osijek...
|
Po čemu je Vrkić ono što Osijeku treba? Što će on to KONKRETNO napraviti za grad?
|
a šta je to Bubalo KONKRETNO napravio za grad? a da to nitko drugi ne može ako dođe na vlast..uredio park,napravio stazu, obnovio trg? šta su to neke velike ideje i realizacije koje nitko drugi nije u stanju napravit?
po meni je neprihvatljiv gradonačelnik koji dolazi iz opcije koja je a priori protiv vlasti u Zagrebu i kao fura se na neki "inat"..prvo, nemamo se mi šta kome inatit jer na kraju balade kad se smire strasti i spuste stranački borbeni barjaci, ne trebamo mi njima u ZG nego oni nama..ako treba zaprašivat komarce, kukamo i tražimo novac od vlasti..od istih onih koje kad nam trenutno nisu potrebni ,vrijeđamo..dakle Bubalova opcija Milanovića uspoređuje sa Sotonom, Linića ismijava u nekakvim pjesmicama sa krmačom, predsjednika se optužuje za nekakav oteti stan ili kad dolazi u Osijek šalje mu se Bubalov zamjenik na susret i sl. idiotarije..a onda kad nam nešto zatreba od njih, onda tražimo novce, tražimo da se neko državno zemljište ili objekat pokloni gradu ili nešto drugo..a kad ne daju jer se i oni zainate, onda kukamo kako smo zapostavljeni i sl. politika nije za malu djecu koja će se inatiti kad im se nešto ne sviđa..politika je balansiranje između zadanog a sve u cilju boljitka svoje zajednice.. |
|
|
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
|
Po čemu je Vrkić ono što Osijeku treba? Što će on to KONKRETNO napraviti za grad?
|
a šta je to Bubalo KONKRETNO napravio za grad? a da to nitko drugi ne može ako dođe na vlast..uredio park,napravio stazu, obnovio trg? šta su to neke velike ideje i realizacije koje nitko drugi nije u stanju napravit?
po meni je neprihvatljiv gradonačelnik koji dolazi iz opcije koja je a priori protiv vlasti u Zagrebu i kao fura se na neki "inat"..prvo, nemamo se mi šta kome inatit jer na kraju balade kad se smire strasti i spuste stranački borbeni barjaci, ne trebamo mi njima u ZG nego oni nama..ako treba zaprašivat komarce, kukamo i tražimo novac od vlasti..od istih onih koje kad nam trenutno nisu potrebni ,vrijeđamo..dakle Bubalova opcija Milanovića uspoređuje sa Sotonom, Linića ismijava u nekakvim pjesmicama sa krmačom, predsjednika se optužuje za nekakav oteti stan ili kad dolazi u Osijek šalje mu se Bubalov zamjenik na susret i sl. idiotarije..a onda kad nam nešto zatreba od njih, onda tražimo novce, tražimo da se neko državno zemljište ili objekat pokloni gradu ili nešto drugo..a kad ne daju jer se i oni zainate, onda kukamo kako smo zapostavljeni i sl. politika nije za malu djecu koja će se inatiti kad im se nešto ne sviđa..politika je balansiranje između zadanog a sve u cilju boljitka svoje zajednice..
|
Bubalo nije bitan u ovoj prici, pitao sam te za Vrkica  |
|
|
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
Ma bilo tko da dođe osim HDSSB-a...konkretno je da se više neće inatit Slavonija, i samo zbog te činjenica i gospođa Halusek kod mene ima prednost ispred Bubala  ...taj prekid inaćenja je samo po sebi dovoljno  |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
 |
|