Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
....pa, naravno - to je zapravo i cilj... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
heh koliko mlađe???? |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...pa, ono...mlađe... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
anakonda
|
...shalim se, ja sam ipak ozbiljna i udana žena... |
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Hmmda, zabranjen ulaz mladjima od 20, osim ako su to go-go plesacice. One smiju biti mladje. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
rocky Ukupno postova: 10 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
ne ima i dalje staroga vlasnika!Ciljana klijentela su oni oko 25godina!
Što je po meni ok jer trebaju i stariji imati neko mjesto u ovome fradu za izaci van |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Uuuuuu, sada mi je žao što uopće pišem ovaj post znajući da će ga čitati 'starija' klijentela od 25+ godina... Isuse Jebeni Bože, tako me sram |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
anakonda
|
...ma, nema sekiracije...mi "stariji" možemo podijeliti izlaske s penzićima u "Centralu" na plesnjacima, recimo... |
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Hehe, ludi ste! |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
anakonda
|
...mene neće skužiti, kao starija osoba, vrlo lako ću se uklopiti medju njih... |
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
ne ima i dalje staroga vlasnika!Ciljana klijentela su oni oko 25godina!
Što je po meni ok jer trebaju i stariji imati neko mjesto u ovome fradu za izaci van
|
Ajd, morat ćemo se jedne večeri i mi maknuti od Caddya pa otić vidjeti šta ima u Tufni. Iako mi se ne sviđa ova kvalifikacija da sam 'stariji' |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
@allein,
Caddy je poznat i kao "posljednja šansa" |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |