Autor |
Poruka |
Osječki kroničar Ukupno postova: 31 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Draggi forumaši nemojte zaboraviti da Vrkić nije prvi čovjek grad. On je samo isturena figura što je u svojim nastupima i priznao.
Jučer je samo nedostajalo da zahvali stvarnom gazdi poduzetniku s ruba zakona Ž.B.-u.
Ovdje bi čak i pobrao moje simpatije, jer bi makar iskreno ljudima rekao kod koga će ići na konzultacije, kao što je Burić rekao da oni idu kod Glavaša u Mostar na dogovore.
Nažalost, gledam Metković i divim im se, a naš Šimić se uvukao u blato iz kojega će se teško izvući. Šteta. Promašena odluka u potpunosti... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Povratnik35 Ukupno postova: 3 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
--------------------------------------------------------------------------------
O cemu vi Osiječani pričate,pre smiješni ste.
Glasali ste za nezavisnog Vrkica,pobjedio vam je Sdpi,hns....a direktori firma su vam postenjacine iz Kradezea.... jeste naivni,dokle ce te tako ????
Ova * od Đapic, Borzanica i ostali koji oni K...C rade na primopredaji vlasti,sta se trpaju di im nije mjesto izabrali ste Vrkica a ne njih. Šta rec na kraju vec samo BOŽE POMOZI...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Znači, gdin VRKIĆ se nakon nekog naslikavanja i/ili intervjuiranja šetao po Trgu Slobode, i naravno ne gledajući gotovo spuca u mene, ni pardon ni niš. Samo me pogledao s visoka. Čisto me zanima kakva će bit vladavina. Al nema osnovu kulturu. Jbga. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
gdje si Franci, nema te na forumu u zadnje vrijeme
prije par mjeseci je bilo da daješ glas za Vrkića a volio bi da pobijedi Bubalo
a sad dao glas Bubalu a voliš što je pobijedio Vrkić ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Sve što si gore naveo stoji. Građanima je od strane gore navedenih stranki podvaljeno kukavičje jaje u liku i djelu G. Vrkića, i nisam siguran da je i sam g. Vrkić još svjestan u što su ga uvukli. Uspjeli su sa realno lošijim kartama odigrati bolju partiju, i dobili su izbore. No to ti ne daje za pravo da bilo koga vrijeđaš. Građani su na izborima rekli svoje, i to valja poštovati, što god mislili o tome. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
![](images/spacer.gif) |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
e znaš koja je to čast da se u tebe spuca gradonačelnik Osijeka, ti si se njemu trebala izvinit ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Natjero si mi suze na oči od radosti kad sam vidio da si se vratio. Pa što te nema? |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Pozerica
Ukupno postova: 72 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Simo nemoj vise kenjati, gradani su rekli svoje i pssss... Dosta je bilo HDZsb_a!! Bilo proslo dao bog zaboravilo se, sada vam slijedi rasulo i nestanak s politicke scene, gledaj kako ces se sada uhljeiti kod izvorne svoje stranke HDZ_a ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
kakvo rasulo isuse
pa osvojili su vise svega nego prije - jedino su osijek izgubili
kakvih sve ovdje ima, strasno ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ There can be only one, and that one is me ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
izgubili su utvrdu, šta im vrijedi bilje, kad su im osječani stavili soli na ranu, i to ih boliiiiiiii |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
nisu izgubili utvrda im je zupanija
a u osijeku imaju najbolji rez ikad u vijecu
pobjedio je samo gradonacelnik uz nelogicnu potporu svih stranaka i ostalih hobotnica zeljnih vlasti
iskreno me zaboli za politicke stranke, ali govorit da se raspada je smjesno
da ih boli, je logicno, pa koga ne bi bolilo izgubit vlast |
|
_________________ There can be only one, and that one is me ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
borisk1
Ukupno postova: 190 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
nisu izgubili utvrda im je zupanija
a u osijeku imaju najbolji rez ikad u vijecu
pobjedio je samo gradonacelnik uz nelogicnu potporu svih stranaka i ostalih hobotnica zeljnih vlasti
iskreno me zaboli za politicke stranke, ali govorit da se raspada je smjesno
da ih boli, je logicno, pa koga ne bi bolilo izgubit vlast
|
Rezultat je takav zato što se broj članova GV povećao za deset! |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
maddox_rumble
|
dobro i ?
imali su 9 od 25
sad imaju 13 od 35 |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
simo031
|
Je li to neka privremena redukcija na najsjevernijem dijelu tvoga tijela, ili je to prirodno stanje za tebe? Citirao/la si moj odgovor @franciki koji nema nikakve dodirne točke sa politikom... Iskazao sam radost zbog povratka kolege (na tebi teško razumljiv način) sa kojim sam imao neke od najljepših i najžešćih duela na ovom forumu. Ako je suditi po onome što pišeš jedino ti nisi shvatio/la da su izbori gotovi i da imamo legitimno izabranu vlast iako to i sam/a istišćeš. |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
dobro i ?
imali su 9 od 25
sad imaju 13 od 35
|
na prošlim izborima HDSSB je dobio 2100 glasova više za gradsko vijeće nego na ovim izborima.."najbolji rezultat ikad"... ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) koga vi lažete?
nekad je ovo bio forum za respekt kakvih je bilo kvalitetnih forumaša..danas prevladava ljigavost i laž u kojem prednjače neki stariji forumaši koji su kao "neutralni" al svaki dan imaju za potrebu nešto reći o Vrkiću.. ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_puke.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|