Autor |
Poruka |
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
gazda777 je napisao/la: ›
...zabranjeno voće je najslađe...
|
to je i Eva rekla...i evo gdje smo sad...
|
...eh, da nije bilo te zmije... ...
|
bilo bi nam dosadno...
predlažem da joj spomenik podignemo... |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...zabranjeno voće je najslađe...
|
to je i Eva rekla...i evo gdje smo sad...
|
...eh, da nije bilo te zmije... ...
|
bilo bi nam dosadno...
predlažem da joj spomenik podignemo...
|
...apsolutno...umjesto žutih stepenica, na Trgu bi se trebao ponosno uzdizati spomenik Zmiji kao takvoj, a autor spomenika slobodno može koristiti mene kao model... ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
meni nije baš neki gušt petljat se s nekim tko je u vezi... osim ako baš želim da ostane neobavezno. ali sam primijetila jednu zanimljivu zakonitost... puno mi je lakše petljat "sa strane" kad sam ja u vezi, nego kad sam sama. valjda su mi onda kriteriji puno niži, jer znam kako će ostati samo nešto "usputno".. |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni nije baš neki gušt petljat se s nekim tko je u vezi... osim ako baš želim da ostane neobavezno. ali sam primijetila jednu zanimljivu zakonitost... puno mi je lakše petljat "sa strane" kad sam ja u vezi, nego kad sam sama. valjda su mi onda kriteriji puno niži, jer znam kako će ostati samo nešto "usputno"..
|
A mozda se Murphy opet poigrava sa nama
Ja bih rekao da je mozda tomu uzrok sto se nesvijesno drugacije ponasamo kada smo u vezi. Mi smo opusteniji. Okolina nas jednostavno drugacije percepira... Kad nismo u vezi i to nas pati...to je tek kontraproduktivno...no opet to je sve mozda |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni nije baš neki gušt petljat se s nekim tko je u vezi... osim ako baš želim da ostane neobavezno. ali sam primijetila jednu zanimljivu zakonitost... puno mi je lakše petljat "sa strane" kad sam ja u vezi, nego kad sam sama. valjda su mi onda kriteriji puno niži, jer znam kako će ostati samo nešto "usputno"..
|
toliko o ženskoj vjernosti... |
|
|
|
|
|
|
zar je itko ikada izjavio da su žene vjernije?! ako je, laže ko pas! |
|
|
|
|
|
zloco_os Ukupno postova: 122 Lokacija: osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
zar je itko ikada izjavio da su žene vjernije?! ako je, laže ko pas!
|
Vjerne su, vjerne... |
|
|
|
|
|
|
da, a ja sam carmen electra |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Ako nađe pravoga kome će biti vjerna.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
|
ma, slažem se, Loona, samo malo palim vatru. ;)naglasak je bio na vjerNIJE... htjedoh reći da nismo ni malo bolje od muškaraca, samo smo možda malo suptilnije, pa se prevara rjeđe otkrije, ako je već do nje došlo |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Stoji i to.. i ja sam bila nevjerna milion puta, jednom zato dobila i šamarčinu, al svi oni koje sam varala nisu mi značili skoro ništa..
Za razliku od onoga s kojim sam sad... Ne mogu zamisliti da me netko drugi pipa, ljubi ili šta god već kad su mi njegov dodir, poljubac najvažniji i najbolji i najljepši i naj... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Imam pitanje. Malo sad razmišljam o ovom rečenom.
U vezi ste, prevarite frajera jedanput, dvaput, milion puta kao što je rečeno. Ne zanimaju me razlozi, svatko ima svoje.
No zanima me što osjećate kad se nakon prevare nađete sa svojim frajerom? Što vam se vrti po glavi? Zašto u tom trenutku ne prekinete s njim već pravite od njega budalu?
Ajd iskreno... |
|
|
|
|
|
|
|