Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[FOTO] Referendum 2013. : akcija "Osječani glasaju protiv!"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
tranquilize
Ukupno postova: 548
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.11.2013. 23:08 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Leteci mungos je napisao/la (Pogledaj post): › Btw. spominjanje Tita ti bas i ne prolazi. Za osobu kojoj je na sprovod doslo najvise politicara (u povijesti ?) se tesko moze reci da je u svijetu bila percipirana totalitarnim zlocincem.

S druge strane, ako je Tito bio zlocinac i na sprovod mu dosli toliki silni predsjednici i diplomati, sto je onda bio Tudjmanin, kojem je na sprovod dosao jedan jedini predsjednik strane drzave i to osoba kojoj je netom prije smrti Tudjmanin urucio pocasni doktorat UniZG-a?

desetine tisuca likvidiranih nevinih ljudi pod njegovim rezimom su ocito u tvojoj tesko poremecenoj percepciji nevazan detalj ( http://www.jutarnji.hr/tezno-je-najveca-masovna-grobnica-hrvata/267893/ )
, kako bi to uopce i moglo igrati nekakvu ulogu pored tako velicanstvenog glamuroznog sprovoda , ti bi za velicanje zlocina trebao platiti istu onu kaznu kakvu tudum simunic placa, odvratno , sramota, pogotovo za ovaj portal koji dozvoljava ovakve degutantne postove

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 2  
ožiljak

Ukupno postova: 170
Post Postano: 27.11.2013. 23:55 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la (Pogledaj post): ›

Ono sto je nekoliko puta spomenuto, ali je vecini ljudi promaklo, je to da u Hrvatskoj LGBT udruge nisu ni trazile da se njihova zajednica naziva brakom, niti su trazili pravo na posvojenje djece.

zasto se onda protive definiranju braka kao zajednice muskarca i zene?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
rodaroda

Ukupno postova: 177
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.11.2013. 0:22 
Naslov:  Re: [FOTO] Referendum 2013. : akcija "Osječani glasaju protiv!"

Za sve one koji nisu dobro informirani ili su nedjeljne ofčice koje će zaokružiti "za" po naredbi, evo nek si pročitaju:
Željka (prirodna) Markić od Crkve dobila zemljište za trećinu cijene

Jedva čekam paradajze od ovih "jehovinih" koji su me za potpis dva puta gotovo srušili s bicikla, a još par puta se unosili u lice i kreveljili... Laughing

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
mariox

Ukupno postova: 685
Post Postano: 28.11.2013. 9:24 
Naslov:  

aardvark je napisao/la: ›
mariox je napisao/la (Pogledaj post): ›
muvifrik je napisao/la: ›
ožiljak je napisao/la: ›
osobno nisam zamijetio kampanju takvog obima sa suprotne strane (dapače, nisam potpisao niti peticiju za referendum)

Znači govoriš i komentiraš nešto što ne pratiš od početka?

Onoliko koliko je kampanja da se glasa "PROTIV" bila po medijima i koliko su imali prostora i minuta na portalima i televizijama nije ništa naspram inicijative - pa sama Markićka je bila u udarnoj emisiji Nedjeljom u 2, a sad nastupaju u skoro svim emisijama zajedno i još se inicijativa buni da im se ne daje ravnopravna minutaža.

Smiješno.

S ovim se ne slažem. Činjenica je da je incijativa koja je protiv imala daleko veći prostor u mainstream medijima, pa čak se i jedan dnevni list(koji ima ogroman porezni dug prema državi) odlučio dati besplatan oglasni prostor protivnicima referenduma što zvuči nevjerovatno sa obzirom na njihov pad naklade.

Moš mislit.. Ti ćeš glasat po svojoj savjesti, ali živi ljudi koji rade u medijima ne smiju imat mišljenje nit medij smije imat uređivačku politiku koja nije bljutavo neutralna, jel?
Umjesto da podržite medije koji se drže određenih načela unatoč činjenici da bi mogli izgubit čitatelje jer se dvotrećinska većina stanovništva s njima ne slaže, vi snatrite o moćnim gej lobijima..
Baš!
Vrlo je jednostavno: novinari = intelektualci = ljudi koji čitaju i razmišljaju. A od svog tog mozganja su se nečem i domislili, za razliku od većine puka kojoj rijetke misli implantiraju lokalni pop, žena koja je pokrenula konzervativnu revoluciju dok istovremeno mlati lovu testiranjem kontracepcijskih pilula i praznoglavi nogometaš iz ormara Noine barke.
Rezultirajući repertoar argumentacije je rastegnut od ''to je neprirodno'' do ''a onda će se htjet vjenčat starac od 80 godina s osmogodišnjakom''.
Dakle stvarno je čuđenja vrijedno da intelektualci nisu masovno stali iza njih!
Surprised

novinari jednako intelektulaci, e ovo je vrhunac gluposti.

BTW, hrpa glumaca, wannabe pjevača i raznih kulturnjaka i djelatnika državne televizije na državnoj sisi koji su stali iza inicijative protiv, predstavljaju creme de la creme ovog društva, ma kako da ne ?

Jutarnji se drži načela, isti onaj bljutavi list koji je dizao u nebesa Sanadera kao spasitelja ove zemlje. Baš su mi oni vjerodostojni.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
muvifrik

Ukupno postova: 878
Post Postano: 28.11.2013. 11:27 
Naslov:  

Očito su i novinari (ne)intelektualci skontali koliko je bitno zaokružiti PROTIV da su se voljni odreći dijela čitatelja.

Iako smatram da bi novinari trebali neutralno izvještavati po ovom pitanju (kao i po bilo kojem drugom) vjerojatno ne mogu sa strane gledati ovu glupost i na što se troše toliki novci.

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 28.11.2013. 11:40 
Naslov:  

Kolika je realna mogućnost, da će se bilo kakvom kampanjom promijeniti nečija odluka na spomenutom referendumu? Vjerujem da svi oni koji imaju pravo glasa, već imaju čvrsto izgrađene stavove po tom pitanju, i trkeljanje u ovom ili onom pravcu je samo gubitak vremena. U ovom slučaju smatram da je jedino bitno afirmirati građane da izađu na referendum, a sve ostalo je potkivanje mrtvog konja.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
70rupies
Ukupno postova: 68
Post Postano: 28.11.2013. 12:18 
Naslov:  

Želje naroda

*suprotstaviti se marionetama koji se oslanjaju na vanjske elemente te imaju negativističke poglede

*suprotstaviti se onima koji pokušavaju ugroziti stabilnost države i progres nacije

*suprotstaviti se stranim nacijama koje se miješaju u unutarnja pitanja države

*slomiti kao zajedničkog neprijatelja sve unutarnje i vanjske destruktivne elemente

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 28.11.2013. 12:45 
Naslov:  

70rupies je napisao/la: ›
Želje naroda

*suprotstaviti se marionetama koji se oslanjaju na vanjske elemente te imaju negativističke poglede

*suprotstaviti se onima koji pokušavaju ugroziti stabilnost države i progres nacije

*slomiti kao zajedničkog neprijatelja sve unutarnje i vanjske destruktivne elemente

I sve to napraviti, sa drštvenih mreža, držeći guzicu duboko u fotelji.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Carobnica

Ukupno postova: 599
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 28.11.2013. 12:57 
Naslov:  

Želje naroda

To je citat iz programa NSPD-a, stranke Adolfa Hitlera, ili?

Ukupno postova: 68
Post Postano: 28.11.2013. 13:12 
Naslov:  

Carobnica je napisao/la (Pogledaj post): ›
Želje naroda

To je citat iz programa NSPD-a, stranke Adolfa Hitlera, ili?

A ne, to su legitimne želje naroda...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 1  
mariox

Post Postano: 28.11.2013. 14:06 
Naslov:  

Očito su i novinari (ne)intelektualci skontali koliko je bitno zaokružiti PROTIV da su se voljni odreći dijela čitatelja.

Iako smatram da bi novinari trebali neutralno izvještavati po ovom pitanju (kao i po bilo kojem drugom) vjerojatno ne mogu sa strane gledati ovu glupost i na što se troše toliki novci.

Pa svima je jasno da je to deal između Pavića( EPH) i Vlade. Provjeri kolika su dugovanja EPH prema državi. Pa novine žive od oglašivača, a ne od naklade.

aardvark

Ukupno postova: 122
Post Postano: 28.11.2013. 15:08 
Naslov:  

ox je napisao/la: ›
novinari jednako intelektulaci, e ovo je vrhunac gluposti.

nije, ovo je:
ox je napisao/la: ›
Neoliberalizam nas vodi samo u propast, od ljudi pravi robote bez emocija, a od obitelji kao nukleus društva šprdnju.

creme de la creme na djelu.

mariox

Post Postano: 28.11.2013. 16:47 
Naslov:  

Vau, citiraš moj post sa druge teme. Kako inovativno od tebe ! Gic gic

muvifrik

Ukupno postova: 878
Post Postano: 28.11.2013. 20:21 
Naslov:  

mariox je napisao/la: ›

Pa svima je jasno da je to deal između Pavića( EPH) i Vlade. Provjeri kolika su dugovanja EPH prema državi. Pa novine žive od oglašivača, a ne od naklade.

Hoćeš reći da je Vlada prelomila/financirala oglasni prostor? Nebuloza.

Isto tako ako odu čitatelji tj padne naklada, odlaze i oglašivači.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 1  
eldiablo

Ukupno postova: 713
Post Postano: 29.11.2013. 12:50 
Naslov:  Re: [FOTO] Referendum 2013. : akcija "Osječani glasaju protiv!"

Citiram:
"PROTIV sam toga da ma i jedan homoseksualac bude povrijeđen. PROTIV sam podjela, razočaranja, ratova, vrijeđanja, sotoniziranja ovih ili onih. Jer svi smo ljudi, svi smo braća, svi, svi, svi u istom sosu plovimo jednim jedinim brodom. PROTIV toga sam da se homoseksualce diskriminira, prezire, obezvrjeđuje; da im se oduzima bilo koje ljudsko pravo. Beskrajno sam PROTIV toga da ih se smatra manje vrijednima. Beskrajno sam PROTIV toga da ih se mrzi, prezire, da ih se ismijava.

Kad je u pitanju referendum, Ja sam ZA, ali PROTIV sam psovki, kleveta, podmetanja, tužakanja. Iako sam ZA, PROTIV sam toga da prestanemo vjerovati jedni u druge. PROTIV sam toga da se podijelimo na lijeve i desne, prijatelje i neprijatelje Inicijative, prijatelje i neprijatelje gejeva.

PROTIV sam toga da mediji napumpavaju stvar i zastrašivaju. PROTIV sam toga da nam Europa kroji život, i ucjenjuje nas ne pitajući vlastiti narod. PROTIV toga sam da bilo koja vlada, bivša, sadašnja i buduća, od bilo koga prima naputke kako preveslati vlastiti narod i oblikovati ga kako se, tamo daleko, nekima sviđa. Ja sam PROTIV svakog nepovjerenja u vlastiti narod i PROTIV svake netransparentnosti.

PROTIV sam toga da vlada ne vjeruje svom narodu. PROTIV sam toga da se istina iskrivljuje, i manipulira podacima, PROTIV, PROTIV, uvijek PROTIV. I PROTIV sam toga da se bilo koja i bilo čija Željka prikazuje zlom iako to nipošto nije, i bilo čija majka, i da se PROTIV bilo koje Željke ili Željka vodi hajka. PROTIV sam toga da se bilo koga proglašava fašistom čim se ne slažemo s njime, i bilo kakvog i najmanjeg vrijeđanja. PROTIV sam toga da se nema prostora, vremena ni sluha ZA argumente. I PROTIV toga da se ne vjeruje demokraciji, da vlada ne vjeruje narodu koji je izabire, da se svi nekoga bojimo.

Ali PROTIV sam toga da se ne smije biti ZA, i da se bilo koga tko je ZA proglasi nazadnim. I da nisam ZA, možda bi me baš to natjeralo da budem ZA. PROTIV toga sam da središnji dnevnik javne televizije ne izvještava istinu, ma kakva ona bila. PROTIV sam zla, PROTIV sam neslobode izbora, PROTIV sam toga da vlast zaglupljuje narod. PROTIV toga sam da se nema šanse i prigode objasniti kako oni koji su ZA nisu PROTIV čovjeka.

PROTIV toga sam da, pored svih emisija, portala i novina, državnih glasnogovornika i privilegiranih udruga, javnost još nije upoznata kako biti ZA ne znači biti PROTIV žena, djece, samohranih, gejeva. PROTIV toga sam što se još uvijek ne zna kako biti ZA zapravo samo znači da se želi različito nazivati različitim; da se vrsta ozakonjene veze muškarca i žene želi nazivati brakom, kao drukčija od drugih. PROTIV sam toga da imamo medije koji nas lažu, vladu koja se boji i spletkari, udruge koje su agresivne, kampanju prije kampanje, podjelu u hrvatskom narodu.

I opet: PROTIV sam bilo koje i bilo čije nesreće. PROTIV toga sam da mi se oduzima pravo da budem ZA.

Samo se u vezi žene i muškarca može roditi tako važno i dražesno biće kao što je novi čovjek – dijete, i zato sam ZA da država s takvom zajednicom – ako to ona želi – sklapa povlašteni ugovor koji nosi jedinstveno i povlašteno ime – BRAK. I zato sam PROTIV toga da se bilo kakva druga veza zove ovim imenom.

I PROTIV sam toga da se to ne može jasno reći i čuti u mojoj zemlji. PROTIV, PROTIV, PROTIV sam toga da me ne čuješ."

p. Ike Mandurić

Svidja mi se kako razmislja ovaj pater. Cool

Skoči u forum: