Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
ne palim se na materijalni status
|
Čisto iz radoznalosti (vrijedi za sve cure ovdje):
Da su vas dva dečka pitali da izađete s njima: a) student koji sam sebi preko STUCa zarađuje lovu, fura vijenamku, šverca se u tramvaju i malo je zgodniji i b) lik sa autom, tata daje pare, "skladno" se odijeva, ali nije baš da bi se okrenule za njim....
Koji bi došao prvi na red, a kojeg bi držale u rezervi (na foru "nemam sad vremena jer moram učiti") ako ovaj prvi otpadne? |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
zlusch
|
zeko je napisao/la: ›
ali ja rekoh već...veličina nije važna...hehe
koliko sam čula 7 cm sasvim dovoljno...a mislim da većina nema baš taki problema
|
Ovisno jel razgovaramo o "ha" ili "fi".... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da su vas dva dečka pitali da izađete s njima: a) student koji sam sebi preko STUCa zarađuje lovu, fura vijenamku, šverca se u tramvaju i malo je zgodniji i b) lik sa autom, tata daje pare, "skladno" se odijeva, ali nije baš da bi se okrenule za njim....
Koji bi došao prvi na red, a kojeg bi držale u rezervi (na foru "nemam sad vremena jer moram učiti") ako ovaj prvi otpadne?
|
Daj Lush ne budi naivan :Đ |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
zlusch
|
Rajnus je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
Koji bi došao prvi na red, a kojeg bi držale u rezervi (na foru "nemam sad vremena jer moram učiti") ako ovaj prvi otpadne?
|
Daj Lush ne budi naivan :Đ
|
OK, pitanje je ionako bilo retoričko.... a vidim da se komadi baš i ne guraju da nešto napišu |
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ne palim se na materijalni status
|
|
moj konačni odgovor je a) onaj zgodni u vijetnamki što radi preko stuca
bez ijedne sekunde razmišljanja, kao i bez rezervne opcije, jer nikada ne igram ziheraški i ne sjedim na dvije stolice
uzimam u obzir da mi ne vjeruješ, ali to možemo žustro raspraviti na sljedećem sastanku, koji ne namjeravam propustiti |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
žena da se ne pali na materijalni status haha ... to je vic ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
očito nisi upoznao normalnu žensku kad imaš takvo mišljenje |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
pretpostavljam da je mnogima to utjeha kad ih odjebeš... "da imam para, sigurno bi bilo drugačije"... tužno je što je često tako, ali često i nije. |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
student koji sam sebi preko STUCa zarađuje lovu, fura vijetnamku, šverca se u tramvaju i malo je zgodniji
|
Opisao si mog dečka |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
zlusch
|
|
moj konačni odgovor je a) onaj zgodni u vijetnamki što radi preko stuca
bez ijedne sekunde razmišljanja, kao i bez rezervne opcije, jer nikada ne igram ziheraški i ne sjedim na dvije stolice
uzimam u obzir da mi ne vjeruješ, ali to možemo žustro raspraviti na sljedećem sastanku, koji ne namjeravam propustiti
|
Nemam ti razloga ne vjerovati.... (hmm, nemam li?)
Obzirom na žustre rasprave na recentnom mitingu potaknute maliganima... sugovornika neće nedostajati, a ni tema |
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
zlusch
|
zeko je napisao/la: ›
očito nisi upoznao normalnu žensku kad imaš takvo mišljenje
|
Ja bih se usudio reći da takve cure, kako ti kažeš "normalne", puno bolje prolaze u životu od onih kojima je lova ispred ljubavi ili, ajmo reći, strasti....
Previše školskih primjera viđam u svojoj bližoj ili daljoj okolini da bi se radilo o nekom klišeju ili dogmi.... |
|
|
|
|
zlusch
|
wendy je napisao/la: ›
student koji sam sebi preko STUCa zarađuje lovu, fura vijetnamku, šverca se u tramvaju i malo je zgodniji
|
Opisao si mog dečka
|
I sebe u studentskim danima.... |
|
|
|
|
|
|