[quote="wendy"]
Sheila, sorry, ali ti stvarno pises gluposti
Ja nigdje nisam rekla da su čistunci oni koji vjeruju u Boga, nego sam pri tome mislila na svećenike.[quote="wendy"]
...aha znači svećeni su čistunci koji vjeruju u boga...a čistunci su molim te kakvi ljudi??
[quote="wendy"]
Nisam nigdje rekla da je medicinu teže završiti nego teologiju
Očito imaš nekih problema sa shvaćanjem... zapravo, to me i ne čudi s obzirom da se tu zalažeš za crkvu, a po tvojim se stavovima i riječima koje biraš jasno vidi razmišljanje vjernika punog razumijevanja za nas grešnike
[quote="wendy"]
oh ne moraš ti nešto reći da bi ja to napisala,uostalom ti sad radiš isto što i ja...ne brini se nemam ja problema sa shvaćanjem ni sa zaključivanjem
ooo pa ti već znaš jasno prepoznati vjernika...punog razumijevanja za vas grešnike???a joj molim te kao vas grešnike,opet kategoriziraš ljude na vjernike i ne vjernike....svi su ljudi grešni...
[quote="wendy"]
Ja nigdje nisam rekla da su pree fora ljudi koji ne vjeruju u Boga, tu sam fazu davno prerasla... Uostalom, ja nisam nigdje rekla da ne vjerujem u Boga, nego sam pljuvala po Crkvi i pljuvat ću i dalje... tko si ti da mi sudiš?[quote="wendy"]
bitno da si imala fazu....pljuj ti po crkvi,ja ti sigurno neću sudit imam pametnijeg posla
[quote="wendy"] Ono "njihov Bog" odnosilo se na njihovo shvaćanje Boga i doslovno tumačenje Biblije. [quote="wendy"] a tvoje tumačenje biblije u jednom od topica je bilo toliko izvađeno iz konteksta,subjektivno i doslovno....
[quote="wendy"]
Omalovažavanjem svakog drugačijeg vjerovanja, crkvenjaci vrijeđaju stavove i vjerovanja nas koji tako ne razmišljamo. Otkud vam pravo da smatrate kako vi znate istinu, a svi drugi će bit prokleti i gorjet u paklu? Vi imate pravo samo vjerovati u to.[quote="wendy"]
crkvenjaci??blago tebi kad ih svrstavaš...svi mi...joj...
[quote="wendy"]
Isto kao što oni tvrde da svi koji seksom prije braka čine blud, tako ja tvrdim da su oni idioti. Eto. Moje mišljenje. [quote="wendy"]
tvoje mišljenje,ne znači da je točno...al dobro...i ja imam svoje..nemoj biti puna predrasuda ne valja to nikom...tvrditi da je neko idiot a ne poznaješ ga...
[quote="wendy"]
Ja nisam govorila o seksu na valentinovo. Govorila sam o seksu prije braka. Seks je super stvar. To je moje mišljenje.[quote="wendy"]
znam ja to...
tko voli nek izvoli...ja sam pričala o valentinovu...i o glupim stereotipima i predrasudama
[quote="wendy"]
Studiranjem se ne gubi vrijeme. Treba razvijati sebe. Ne smatram da se treba udat s osamnaest, odmah nakon srednje, kako ne bi gubili vrijeme na bezvezno učenje. To je moje mišljenje. [quote="wendy"]
pa nisam ni rekla da se treba udat sa 18
wendy je napisao/la: ›
I nadalje... to što ti mene ne bi cijenila kao nekoga tko radi svoj posao kako treba zato što, recimo, ne vjerujem u Boga, govori o tebi, a ne o meni.
|
oprosti ali sa tvojim stavovima i razmišljanjima o tome da su svećenici čistunci i idioti ...pa više cijenim njih nego tebe i sve tvoje diplome koje ćeš možda dobiti...ako nemaš nekih osnovnih osjećaja nemaš praktički ništa....no
dobro ne želim više oftopičarit..ja sam gore na valentinovo mislila pa ti kak oćeš...meni tvoja razmišljanja ne škode i ne igraju nikakvu ulogu....