Autor |
Poruka |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
čekaj, jel sad pušiš il ne ? Još prestaješ il si prestao? (brdo spamera, neda mi se čitat)
 ) |
|
|
|
|
 |
kobac Ukupno postova: 106 Lokacija: Čepin Spol:  Nebitno
|
čuj,zlusch, ne da mi se pretjerivati jer nisam taj tip. Kad sam napisala osloboditi mislila sam osloboditi se tog poroka znači cigareta a ne nekih duhova ili ne znam već sta je u tvojoj psihi.
I BTW: Izraz "stravstveni pušači" nisam ja izmislila. To je jednostavno izraz za ljude koji puše recimo 3 kutije dnevno 15 godina. Kontaš brate?Ne bitno uopće. Meni je bitno da sam ja drastično smanjila i da mi je bolje. A najbolje je mom đepu. |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
toni
|
probaj izac van i cugat bez cigareta. po mogucnosti budi u drustvu pusaca. znas kak ce smijesni izgledat kreteni koji pale pljugu za pljugom,a nisu toga ni svjesni.
a za koji qrac ?  |
|
|
|
|
 |
zlusch
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
probaj izac van i cugat bez cigareta. po mogucnosti budi u drustvu pusaca. znas kak ce smijesni izgledat kreteni koji pale pljugu za pljugom,a nisu toga ni svjesni.
a za koji qrac ?
|
od moje ekipe ja jedini ne pušim, i stvarno je nevjerojatno koliko pune pepeljare kad smo vani i nisu mi baš smiješni, pogotovo kad dođeš kući i imaš osjećaj da si se valjao u pepeljari. |
|
|
|
|
 |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol:  Žensko
|
Huh, zeznuto je to kad kao blesavi klinec počneš uvlačit te otrove u sebe i onda ti navika ne da da se s toga skineš. Ja baš nekako ne vjerujem da se tu radi o nekakvoj strašnoj ovisnosti.
Recimo, dok šljakam u bolnici cijelo jutro i popodne budem na faksu zapalim jednu na pauzi i jednu nakon faksa i uopće ne osjećam nervozu ili potrebu za cigaretom dok kad sam doma cijeli dan pušim kao blesava, jednu za drugom.
Kad sam to uočila, prestala sam i pušiti. Odmah. I nisam se udebljala. I ne fale mi cigarete. A ne pušim već nekih mjesec dana.
Što se tiče "mirisa" koji svi toliko spominjete... To sve ovisi o tome koliko kome smeta kad mu kosa/odjeća/zubi/ruke smrde. Ja perem kosu svaki dan i nikad mi se nije usmrdila od cigareta. Ako se zubi peru tri puta na dan, a u međuvremenu imaš uz sebe žvake ili bombone... ne smrdi ti iz usta. Naravno, to se ne odnosi samo na pušače. Pa nitko nema svjež dah u 5 popodne ako je cijeli dan izvan kuće, a ujutro je oprao zube. Ruke bi se trebale prati jako često pa ne bi smjele smrdjeti na cigarete.
Što se tiče toga da požute prsti i zubi... meni ni jedan nokat ili prst nije požutio. Prirodno nemam snježnobijele zube, ali imam frendicu koja puši jednu za drugom, a ima savršeno bijele zube.
Daleko od toga da pokušavam reći kako pušenje nije štetno, ali neke stvari su potpuno individualne i nije istina da svi pušači "smrde". |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
 |
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol:  Žensko
|
ja pušim utorkom i petkom, srijedom i subotom pijem, a ponedjeljkom i četvrtkom se j****
nedjeljom apstiniram od svega
svaka ovisnost ima svoje dane u tjednu...
but that's me |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
 |
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol:  Muško
|
i ja necu pusit vise ,,,,,,,, al ni manje!! |
|
_________________ ne zamjeram ljudima sto nemaju moje,vec svoje misljenje |
|
|
 |
captain_banana
Ukupno postova: 106 Spol:  Nebitno
|
Jednom pušač, uvijek pušač. |
|
|
|
|
 |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol:  Žensko

|
..potpisujem.........ja pušim već dosta dugo,u početku je to bilo onak iz fore,onda je prešlo na kutiju dnevno a vikendom kad sam s dečkom išla van bilo nam je normalno 4-5kutija kupiti...e onda sam shvatila da to nije normalno...i onda sam prestala pušit na tjedan dana i evo od tada sam zapalila možda sveukupno kutiju(u nekih tjedan i pol).......... |
|
|
 |
zlusch
|
|
|
 |
|
Svako je svoga tela gospodar, ne? Ali problem je što pušači truju sve oko sebe. |
|
|
|
|
 |
toni
|
Joj, sto ne volem hipohondre sto se plase da dobiju rak od razmisljanja...
btw, jos uvjek ne kuzim je autor ove teme uspjesno svrshio s pushenjem il je jos u procesu ?  |
|
|
|
|
 |
|
nisam hipohondar, niti vodim "preuredan život", ali moje loše "navike" ne ugrožavaju druge. |
|
|
|
|
 |
 |
|