Autor |
Poruka |
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@anita_os, meni se cini da tek sada stvari sjedaju na svoje pravo mjesto... Atmosfera je na trenutke znala biti previse idealizirana, imao sam feeling da se ljudi uvjeravaju da su si super, samo da bi bili (sebi i drugima) super...
Umjesto da prihvate cinjenicu da si nismo svi super, da smo svi razliciti i da su upravo te razlike ono sto je zanimljivo...
Zanimljivije mi je citati 10 razlicitih misljenja, makar se ljudi medjusobno (kvalitetno) prepucavali, nego 20 "ti si meni super - i ti si meni super - jao bas smo si svi super" ego tripanja...
|
javoooj ti si super |
|
|
|
|
|
LucijaX
Ukupno postova: 188 Spol: Žensko
|
mia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zanimljivije mi je citati 10 razlicitih misljenja <rez>, nego 20 "ti si meni super - i ti si meni super - jao bas smo si svi super" ego tripanja...
|
javoooj ti si super
|
pa aj sad reci da nije super... kad je super.
presuper mi je, trebalo bi bit ružnije...
PRE-super! |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
LucijaX je napisao/la: ›
Zanimljivije mi je citati 10 razlicitih misljenja <rez>, nego 20 "ti si meni super - i ti si meni super - jao bas smo si svi super" ego tripanja...
|
javoooj ti si super
|
PRE-super!
|
supač! |
|
|
|
|
|
LucijaX
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
javoooj ti si super
|
PRE-super!
|
supač!
|
I još kad ovak kvotamo... kaj ne? |
|
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
@anita_os, meni se cini da tek sada stvari sjedaju na svoje pravo mjesto... Atmosfera je na trenutke znala biti previse idealizirana, imao sam feeling da se ljudi uvjeravaju da su si super, samo da bi bili (sebi i drugima) super...
Umjesto da prihvate cinjenicu da si nismo svi super, da smo svi razliciti i da su upravo te razlike ono sto je zanimljivo...
Zanimljivije mi je citati 10 razlicitih misljenja, makar se ljudi medjusobno (kvalitetno) prepucavali, nego 20 "ti si meni super - i ti si meni super - jao bas smo si svi super" ego tripanja...
|
Ja se slažem s vašom konstatacijom Veliki Mungoše, slično sam i ja mislila..jer cesto imam osjećaj baš toga- da se jedni drugima (necu sad bit vulagarna pa cu napisati samo->) 'ulizuju' i upravo to, prave da su si svi dobri i sl..ili, ako ih pohvali netko koga se uzmimo 'više cijeni' na forumu, povode se za mišljenjima nebi li izgubili reputaciju...i da te sad ne ponavljam, baš to: ti si mi super, jao baš smo si super!
|
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Anita_os je napisao/la: ›
|
Ja se slažem s vašom konstatacijom Veliki Mungoše, slično sam i ja mislila..jer cesto imam osjećaj baš toga- da se jedni drugima (necu sad bit vulagarna pa cu napisati samo->) 'ulizuju' i upravo to, prave da su si svi dobri i sl..ili, ako ih pohvali netko koga se uzmimo 'više cijeni' na forumu, povode se za mišljenjima nebi li izgubili reputaciju...i da te sad ne ponavljam, baš to: ti si mi super, jao baš smo si super!
|
...ajd pravit cu se da i ovo ne izgleda kao nešto u stilu.....slažem se i baš si mi super....
...ili si jednostavno samo mogla napisati....slažem se.....baš si mi super.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
...ajd pravit cu se da i ovo ne izgleda kao nešto u stilu.....slažem se i baš si mi super....
...ili si jednostavno samo mogla napisati....slažem se.....baš si mi super....
|
ja se slažem |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
|
Ovako što može samo žemsko napisati !!
Get a life !!
Libo me njonjo za reputaciju na forumu ili za mišljenje nekoga koga se 'više cijeni' !!
alo.. ovo je zajebancija... razbibriga.. |
|
|
|
|
|
LucijaX
|
toni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Libo me njonjo za reputaciju na forumu ili za mišljenje nekoga koga se 'više cijeni' !!
alo.. ovo je zajebancija... razbibriga..
|
Kužiš, reputacija je presuper... meni je tata jednom ulovi reputaciju, a frendu je stirna donjela iz Njeme, možeš mislit kak je to bilo super... ali mi se negdje izgubila u smeču.
Prijatelju je se ruptacija probušila... odnjeli smo vukanizeru, ali ništa...
Čovijek danas ne smije ništ reć da ga ne popoljuvaju jadnici s nezavršitim fakultetom...
Bilo bi super kad bi svako imo svoj forum i svoje prijatelje, onda bih se svi slagali i reputirali.
Kužiš ono? To je ko kad dvije super-super prijateljice se sastanu negdje i onda prijateljca1 ima nove cipele, a prijateljica2 nema... pa onda ova prva izjavi: "jao što ti imaš krasne cipele, baš ti super stoje!"...
nažalost, u kakvoj državi živimo... nije ni čudo da ljudi ne razumu kako je ljepo bilo nekad... |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
toni je napisao/la: ›
|
I nista vise...
Čovijek danas ne smije ništ reć da ga ne popoljuvaju jadnici s nezavršitim fakultetom...
|
Tocno... Ali ti smijes reci svasta neucenoj vecini, koju vasa mala ucena manjina ne razumije (citaj ne j**e). I zbog toga nazalost zivis u takvoj drzavi. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
fatcat je napisao/la: ›
|
I nista vise...
|
a cuj.. vidis da se ljudi zanesu..
Citat: ›
|
Tocno... Ali ti smijes reci svasta neucenoj vecini, koju vasa mala ucena manjina ne razumije (citaj ne j**e). I zbog toga nazalost zivis u takvoj drzavi.
|
pametan momak, a s toliko gorcine i nekog ne definiranog bunta, revolta pishe... prevec osobno shvaca... potentan decko.. bojim se da je zastranio u prepotenciju... a ustvari, ja kontam, on se zajebava.. mora biti (barem) jedan takav lik.. bas bi bilo zanimljivo da su svi flegme ko ja |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
ela je napisao/la: ›
nadam se da si sretan
|
nisam
ela je napisao/la: ›
što god, ali sigurno nisi svjestan
|
jesam |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ovako što može samo žemsko napisati !!
Get a life !!
|
tko se tebi osobno obratio, ne sjećam se da sam to bila ja?!
zao mi je ako si se našao prozvan
A tvoj srdačan savjet "get a life" ću uzeti kao potpuno suvišan s obzirom da nema baš nikakve veze s ničim ovdje.. |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
|
hm...
ako nemaš završen završen fakultet, popljuvala si sebe, a ako imaš poprilično si nepismena i na niskom stupnju razvoja, ako vrijeđaš ljude koji nemaju fakultet...
meni to baš ne sjeda, vrijeđati ljude koji su, kao, "niži" od mene...
nikad nisam vrijeđala ljude na taj način i ne smatram da su ljudi bez fakulteta ni na koji način gluplji od mene, ili tebe, ili bilo koga tko ima viši stupanj obrazovanja, jer se pamet ne mjeri po tome...
tako da mislim da bi se ipak trebala ispričati ljudima "jadnicima"
|
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Anakonda R.I.P. ! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
|
|