Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
super_leptir je napisao/la: ›
meni se spomenik svidja... je da malo lici na nekog repera... ali simpa mi je...
|
Simpa, simpa simpa! 098! |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sto se teletabisa tice, mene su upozorili na rijecnik i rekli da ne smijem psovati, proklinjati ... pa cu se graficki izraziti !##!@$$@!@!#!@!$@#!$@!!!!@$#$ |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
tatamata, hoćeš nam otkriti koja je tvoja funkcija u poglavarstvu? |
|
|
|
|
|
diva
Ukupno postova: 623 Spol: Nebitno
|
radi na povećavanju broja HSP-ove omladine u krilu Tata Mat(kovića). Toliko ih je već sakupio da mu je "osobno" pala na pamet ideja o Kući mladih u Vinkovačkoj , većina te djece ne znaju pozadinu tog kućnog okupljanja. |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
tatamata, hoćeš nam otkriti koja je tvoja funkcija u poglavarstvu?
|
diva je napisao/la: ›
radi na povećavanju broja HSP-ove omladine u krilu Tata Mat(kovića). Toliko ih je već sakupio da mu je "osobno" pala na pamet ideja o Kući mladih u Vinkovačkoj , većina te djece ne znaju pozadinu tog kućnog okupljanja.
|
Nema problema, onog trenutka kad vas dvije djevojčice priznate za koju stranku radite. Uostalom, to je očito - za luzere |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
diva
|
očito te muči što imam pravo kada ti otvoreno kažem kako večina omladine koja se u Kući "druži- roštilja" isl. nema blage veze u koje je dvorište ušla i da im to može jednog dana štetiti (jer možda to ne bi htjeli u svojim budućim preporukama), a pitam se za maloljetinike, znaju li im roditeljice tko om je drugi Tata? |
|
|
|
|
|
TataMata
|
očito te muči što imam pravo kada ti otvoreno kažem kako večina omladine koja se u Kući "druži- roštilja" isl. nema blage veze u koje je dvorište ušla i da im to može jednog dana štetiti (jer možda to ne bi htjeli u svojim budućim preporukama), a pitam se za maloljetinike, znaju li im roditeljice tko om je drugi Tata?
|
Nema problema, slobodno ti reci što želiš ali nastoj biti objektivna. Po tim ''preporukama'' kontam da ništ ne kužiš, o kakvim preporukama ti pričaš. Što se tiče roditelja, ja sam ovdje odrastao i uglavnom me svi znaju. Za sada nema nikakvih prigovora, dapače u projekt sam uključio i Proni i Crveni križ i većinu škola iz četvrti. |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
TataMata, mislim da vi u HSP-u niste svjesni koliko će vas koštati ovo sa spomenikom na prvim izborima... |
|
|
|
|
|
diva
|
Ma vidi ti samoljublja i vrednovanja svog morala u Ind. četvrti.To što si odrastao u Ind. četvrti tebi je dovoljno da roditelji i omladina vjeruju u tvoje dobre namjere i tvoje programe, pardon HSP-ove koji nam proširuje spoznaju o postojanju duplih članova u našim obiteljima. Otac domovine - Trg, Otac Grada i Otac Četvrti. Naravno, sve kreće iz Obitelji ali ne iz čopora. Imam osjećaj kako nam se želiš dopasti. Škole u Ind. četvrti A. Šenoa (koja nema dovoljno učenika za dvije smjene) i D. Cesarić koja isto muku muči sa manjkom djece odlično rade i dobivaju dovoljno priznanja bez politikanstva, bar se nadam. I mislim da si previše pružio papke čak i na osmoškolce Užas. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
TataMata je napisao/la: ›
CatCloe je napisao/la: ›
tatamata, hoćeš nam otkriti koja je tvoja funkcija u poglavarstvu?
|
radi na povećavanju broja HSP-ove omladine u krilu Tata Mat(kovića). Toliko ih je već sakupio da mu je "osobno" pala na pamet ideja o Kući mladih u Vinkovačkoj , većina te djece ne znaju pozadinu tog kućnog okupljanja.
|
Nema problema, onog trenutka kad vas dvije djevojčice priznate za koju stranku radite. Uostalom, to je očito - za luzere
|
bože sačuvaj, prije bi si ruku odrezala nego imala ikakve veze s bilo kojom političkom strankom! nemam za to dovoljno debelu kožu, niti sam raspoložena za ulaženje u bilo čije analne otvore.
nisam ni sumnjala da takvi mogu poimati svijet samo kroz politički spektar |
|
|
|
|
|
TataMata
|
Imam osjećaj kako nam se želiš dopasti.
|
Sorry, oženjen sam. Imam dvoje klinaca i cijeli projekt je i nastao iz razgovora s njima i njihovim frendovima tako da to nije HSP-ov program nego dječji. A i dosta je lažne skromnosti: vodim besplatni tečaj informatike, održavam web stranicu, moja je i ideja brendiranja četrvti i info letka i idem dalje. U svakom slučaju na kući sam od jutra do mraka već pet tjedana (moš mislit kolko mi je žena sretna) i sve to potpuno volonterski. Već sam te zvao da se uvjeriš sama umjesto što stalno nešto zanovjetaš. Ukoliko želiš raditi nešto korisno i pomoći mladima ove četvrti i grada učini više nešto. Bolje bi ti bilo da nam dođeš pomoći okrečit koju sobu pa češ se osjećati bolje, potpunije i sretnije jer znaš da si napravila nešto korisno |
|
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
Čemu međusobna podbadanja, za mjesec dana će se ionako zaboraviti cijeli ovaj fijasko. Isto kao i ona rugoba od spomenika na trgu Slobode...tko je dao odobrenje za njegovo postavljanje, Kramarić? |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Primjereno njihov mentalnom sklopu |
|
_________________ |
|
|
|
TataMata
|
[/quote]
bože sačuvaj, prije bi si ruku odrezala nego imala ikakve veze s bilo kojom političkom strankom! nemam za to dovoljno debelu kožu, niti sam raspoložena za ulaženje u bilo čije analne otvore.
nisam ni sumnjala da takvi mogu poimati svijet samo kroz politički spektar
[/quote]
Zbog tvog načina poimanja politike tako nam i je, ljudi misle da ne mogu ništa promjeniti i da to ne vrijedi truda pa se predaju i bez borbe. Malo se nešto gunđa po čoškovima i fajront. Kad se treba javno usprotivit onda getva. |
|
|
|
|
TataMata
|
davorccc je napisao/la: ›
Primjereno njihov mentalnom sklopu
|
Potpuno si u pravu, ispričavam se svima na forumu što sam gnjavio, al kad djevojčice vole napadat |
|
|
|
|
|
|