Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sikki je napisao/la: ›
Već vidim kako će ulica izgledati. Kao i Divaltova i Vinkovačka. Maksimalno će smanjiti parkirna mjesta, učiniti ulicu još jednom gradskom glupošću, a ne napraviti ju funkcionalnom kako bi trebalo biti.
Treba cijeli grad učiniti pješačkom zonoma ,promet i parking preusmjeriti oko grada. Parking neka bude, recimo, u Nemetinu ili recimo na poligonu C. Taj prostor ionako zjapi. Malo šljunka i eto parkinga.
Nekada je Osijek dobivao nagrade za najzeleniji grad, a danas bi mogao dobiti za najsivlji.
A mi Osječani smo glupi građani koji seru, negoduju i puštaju da se radi kako god. Svak grabi di stigne, a mi plaćamo sve veće komunalije i ostala sranja.
|
Potpis |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Kiki22
Ukupno postova: 2 Lokacija: Požega Spol: Žensko
|
Ni meni se ne sviđa što rade u ulici. Stvarno izgleda otužno.
Ne znam samo gdje ću parkirat slijedećih nekoliko mjeseci...
|
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
kakva im je sad fora,tri dana ništa ne rade..... ajmo to malo brže,ja oću drvećeeeeeee... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
diva
Ukupno postova: 623 Spol: Nebitno
|
šta će ti šugavo, bolesno, staro drveće, beton je in . Kada ga Unikom još opere sa pitkom vodom izgleda kao ogledalo. |
|
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kakva im je sad fora,tri dana ništa ne rade..... ajmo to malo brže,ja oću drvećeeeeeee...
|
Ajde, kao da je to nesto novo..
Neke druge generacije ce docekati to njihovo obećano drveće...sva sreća da ja u svojoj ulici nemam niti jedno jedino drvo pa me ne vezu emocije i strah od rezanja jer ovak kad idem gradom i vidim samo panjeve okolo, pitam se koliko će trajati i ovo što je još ostalo..
|
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
hogar
Ukupno postova: 76 Spol: Muško
|
Možda se Gradsko Poglavarstvo i Vodovod griju na drva, pa sada skupljaju drva za zimu ... |
|
_________________ važno je sudjelovati ... |
|
|
|
Sali Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Meni je drago da sređuju ulicu, stvarno je katastrofa ali zamislite da je netko vani odlučio bez nekog prijekog razloga odsjeći toliko stabala ... pa to bi bio skandal. Nisu im sigurna bas sva smetala ... ali vodovod je brzi ako imaju ravnu trasu ... my ass su brzi. Vec vidim na vijestima ... aktivisti zelenih zavezani lancima za drvece bore se za njihovo ocuvanje ... ali ne u Osijeku, kod nas toga nema. |
|
|
|
|
|
legica_os
|
nešto su kao počeli raditi ovi iz vodovoda jer ima neka poveća rupa na čošku kod vrtića ...i okružena sa vrpcom...e sad šta je...ne znam... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
diva
|
Opet pitam, u koji su se grm zavukli zeleni? Kada se trebao raditi Esseker zbog jednog endemskog drveta mučili su vlasnika do iznemoglosti, a gle sada! Posjekli Reisnerovu a sjeku i na Jugu II nitko da zucne. Čime su ih začepili? |
|
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Zeleni, misliš valjda Davorko ex-Fajl i njegova bratija? Ili kako lažnim aktivizmom drukati za lokalne desničare. Pa taj ne smije zucnuti, taman i kad bi ovdje bilo neke frke sa zelenilom.
Ako posade novo drveće, neću zamjeriti, ako ne posade, onda će budući stambeno-poslovni kompleks imati dovoljno parkirališnih mjesta. |
|
|
|
|
|
diva
|
infrastruktura se i radi u svrhu izgradnje tih objekata, a i sama zgrada Vodovoda Lj.Novoselića je odmah tu. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
legica_os je napisao/la: ›
kakva im je sad fora,tri dana ništa ne rade..... ajmo to malo brže,ja oću drvećeeeeeee...
|
ako je suditi po vinkovačkoj... načekat ćeš se za drveće... tamo ga i dalje ne vidim |
|
|
|
|
|
čiopa Ukupno postova: 40 Spol: Žensko
|
Prolazim kroz Reisnerovu i jedino što vidim i osjećam je SMRT drveća...
A bila mi je to svake jeseni najljepša, najšarenija i najjesenskija ulica. Milina mi za proć onuda bilo!
Tužna sam |
|
_________________ The sum of the intelligence on the planet is a constant. Population is growing. |
|
|
|
legica_os
|
čiopa je napisao/la: ›
Prolazim kroz Reisnerovu i jedino što vidim i osjećam je SMRT drveća...
A bila mi je to svake jeseni najljepša, najšarenija i najjesenskija ulica. Milina mi za proć onuda bilo!
Tužna sam
|
inače kad sam gledala kroz prozor svoje sobe vidjela sam drveće,sada......sada vidim sive oblake i krovove susjeda s preke strane ulice..... |
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ma ja neam uopće komentara na to... sve manje drveća u našem "zelenom gradu"... već su divaltovu i vinkovačku oštrigali...iskreno me zanima što će bit sljedeće?? |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
|
|