Autor |
Poruka |
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
eh da ako netko zna gdje s emože naći crna boja sa zelenim odsjajem, po mougćnosti maslinasto zelenim neka mi s ejavi na pm |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
znam da ima crna sa plavim i ljubičastim i crvenim ali sa ZELENIM odsjajem????????????????' |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
s plavim sam imala, imala sam i onu boju patlidžaan itd... ali hoću sa maslinasto zelenim
ni one vražje xxl schwartzkopf nisu dobre
ČISTA LAŽ. kao prekrivaju obojanu kosu, am moš mislit. čak mi je i frizerka rekla da ne postoji boja koja će izmjeniti nekoliko nijansi bez blajhanja |
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Ja sam se davno ofarbala u običnu crnu boju, a imala je zelenkast odsjaj na suncu. Nažalost, ne sjećam se više koja je bila
Sad imam boju kose kao legica! I, legice, nemoj da mi ništa govoriš protiv crvene! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
legica_os
|
|
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
|
he he. baš sam to htejla napisati ali nisam htjela da se uvrijediš... ali gledaj to s vedrije strane sve cure kad tad probaju i tu boju |
|
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
inspirirana legicinom hrabrošću i ja sam se upustila u avanturu sa samouljepšavanjem. htjela sam od pametne brinete postat glupa plavuša. al ispala sam samo glupa. kosa je žuto-narančasta... |
|
|
|
|
|
|
pa jesam gore opisalal da će kod prvog blajhanja biti narančasto |
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
ma znam, farbala sam se ja i prije... i nakon blajhanja sam stavila neku sivkastu boju ali... uz to, prije sam se farbala u tamno smeđu, tako da mi je sad tjeme ful svjetlo, a vrhovi tamni. ma cirkus! a točno sam znala da će tak bit, al mi vrag nije dao mira! |
|
|
|
|
|
|
he he... a zamisli da si imala crnu kosu pa izblajhala jeda boja kosa, druga izrast |
|
|
|
|
Lucija
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Eto ja sam frizerka pa ću ti pokušati bar malo pomoći.
Velika je mogućnst da će ti se to za par pranja isprati,naravno ne u potpunosti. Nakon što se bar malo ispere,znači kad se na vrhovima počne nazirati ona plava stara boja(cca 3-4 pranja jer boje iz trgovina su pomalo nekvalitetne što se toga tiče-sreća tvoja),tada uzmi "blanš",6% hidrogen,sve zamješaj pa polako,ali jako polako dodaj malo vode,promješaj,pa dodaj još malo,dok ne dobiješ smjesu poput...jogurta.Samo nemoj pretjerati,bolje da je gušće nego rijeđe.Nanesi na kosu cijelom dužinom osim na vrhove,ostavi jedno 15-20 min,zatim nanesi i na vrhove.Pričekaj još 20-ak min i isperi.Dobro obriši ručnikom,i onda si stavi preljev koji ćeš napraviti tako da ćeš uzeti željenu boju,staviti duplo hidrogena nego što piše i samo par kapi šampona.Nanesi na cijelu kosu,ostavi 20 min i isperi.Samo,pokušaj tu i tamo baciti pogled šta se događa.Ako ti bude nakon "blajhanja" narančasto,dodaj unutra malo ali jaaaako malo ljubičaste(iako bi ti trebala zelena,al u trgovinama je nećeš nigdje naći).
U slučaju da te počne jako peckati tjeme ili te počne svrbiti na granici izdržljivosti odmah sve isperi.Obavezno maska nakon svakog pranja.
Eto nadam se da sam ti bar malo pomogla,iako najbolje bi bilo da odeš kod frizerke koja se stvarno kuži u to sve.Nemoj joj predlagati da ti u salonu radi ovo što sam ti pisala,to je samo za kućnu i samostalnu radinost.
Ako te još nešto zanima slobodno me pitaj,ako mogu pomognem ti... |
|
|
|
|
|
Lucija
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
poison girl je napisao/la: ›
eh da ako netko zna gdje s emože naći crna boja sa zelenim odsjajem, po mougćnosti maslinasto zelenim neka mi s ejavi na pm
|
To ćeš dobiti jedino ako na obojanu svijetlo plavu staviš čistu crnu.Ili odeš u salon... |
|
|
|
|
|
legica_os
|
Poppy je napisao/la: ›
inspirirana legicinom hrabrošću i ja sam se upustila u avanturu sa samouljepšavanjem. htjela sam od pametne brinete postat glupa plavuša. al ispala sam samo glupa. kosa je žuto-narančasta...
|
fotka fotka fotka......hoćemo fotkuuuuuuuuuu |
|
|
|
|
|
Lucija je napisao/la ( Pogledaj post): ›
poison girl je napisao/la: ›
eh da ako netko zna gdje s emože naći crna boja sa zelenim odsjajem, po mougćnosti maslinasto zelenim neka mi s ejavi na pm
|
To ćeš dobiti jedino ako na obojanu svijetlo plavu staviš čistu crnu.Ili odeš u salon...
|
hvala
tako sam ju prvi put i dobila. na blajhanu sam stavila crnu s pšalvim odsjajem i bila sma jako happy. sad me zanima da li postoji već gotova boja. jer blajhanje ne dolazi u obzir, zbog trenutnog stanja skalpa |
|
|
|
|
|
|