Autor |
Poruka |
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
mislim da bi zivot ljudima bio laksi kad bi se manje obazirali na gluposti.. rijeci "borba" i "istrebljenje" i slicno u ovom kontekstu su djetinjaste.. zar je tako tesko ignorirati to? ja uopce ne znam kako je to na "cajkama", kako je da je, ne dira mi emocije, posto znam da me nitko ne tjera na takva mjesta niti se druzim s ljudima koji su ludi za time.. niti je to neki kvazi-pokret ili kvazi-supkultura.. samo jedan nespretno izmješan oblik kiča u kojeg se bez imalo samo-kriticnosti ubacuje svaki komad dreka sa svjetske glazbene scene koliko se god moze umiksati. oblik kiča koji je naišao na plodno tlo u ovom podneblju.. no ne budimo licemjeri, ne vidim po cemu je to sve losije od npr. ove navale fejk emo bendova, misicavih hiphopera sto repaju o autima i pickama, nasminkanih skandinavskih metalaca s mtv-a, smink pankera s mtv-a, industrijski standardiziranih r'n'b narikaca... (cast iznimkama iz navedenih zanrova) |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
Miki_ je napisao/la: ›
Evo de smislite neke nacine pa napisite.....
|
istrijebit cu ja tebe, a ne narodnjake |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ivan je napisao/la: ›
no ne budimo licemjeri, ne vidim po cemu je to sve losije od npr. ove navale fejk emo bendova, misicavih hiphopera sto repaju o autima i pickama, nasminkanih skandinavskih metalaca s mtv-a, smink pankera s mtv-a, industrijski standardiziranih r'n'b narikaca... (cast iznimkama iz navedenih zanrova)
|
Živa istina. Ionako su sve ove cajke balkanske projekcije stupid_spoiled_whore pokreta začetog tamo negdje na divljem zapadu... A neki pokazatelji govore kako će nam (što se zabavno-glazbenog ukusa većine tiče) postati samo gore. Jer mladi trebaju zabavu, ne razmišljanje ili (ne daj bože) učenje. Nisu sponzoruše produkt cajki, sponzoruša ima svugdje po svijetu, sve više i sve su mlađe. Kad vide u kakvim kolima se u viletinu uvozi crnjo sa pola godine predškolskog obrazovanja, curama postaje jasno da zaraditi mogu jedino ako će biti njegova bitch ili crackwhore.
Djeca su nam sve gluplja, uopće se ne pitaju *kako* stvari rade, oni bi samo htjeli te stvari. Jer tako živi ona sretna mladež koja u teve reklami skače s mobitelom od šest tatinih plaća, a rabi kremice vrijedne cijele mamine... Tako kažu časopisi/glasila_oglasivača i tako kažu političari.
Bradband u svaki dom, pogledajte što nam je donio! Nije li lijepo? Idući novi trend intelektualaca biti će bježanje od interneta i mobitela, a na koncu i bijeg od civilizacijskog šljama.
Kako zaustaviti cajke? - Općim termonuklearnim ratom! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Kako zaustaviti cajke? - Općim termonuklearnim ratom!
|
|
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Jedan od mogucih objasnjenja jednog od elementa zbog kojeg je turbo-folk toliko popularan...
Cijena mozga pala je ispod 2 marke |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
^^ raspištoljio se ti malo previše,čini mi se...no,no tako agresivan biti |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
^^ raspištoljio se ti malo previše,čini mi se...no,no tako agresivan biti
|
Šala mala, po prirodi nisam agresivac |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Al' si monstrum... šala mala |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
I svi se dobro nasmijaše, otiđoše u kafanu i dobro se napiše |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Legica
Ukupno postova: 21 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
A i grunge je nekoć bio turbo popularan pa je nestao skoro preko noći!? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Monstrum
|
Ma da, al grunge je trajao cca 10 ak god max i praktički nesto, dobro i ja dan danas poslušam Nirvanu, al ovi nikak da prestanu jebote, krenuli prije 100 godina i još lome čaše ruke im krvare, još se sedišta tresu u mercedesu, još vole čačak čačak šumadijski r'n'r i pazi s kime spaaavaaaaaš, katastrofa, kontam da se toga nikad nećemo riješit. |
|
|
|
|
|
|
|