Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Svašta, Steam, fino su se pomolili nakon toga i nikom ništa. A bilo je i janjetine.
Ne želim uvrijediti vjernike. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
![](images/spacer.gif) |
cibura1
Ukupno postova: 146 Lokacija: osk-rtf Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
vjerujem da je mislio na put nazad.
Ja sam donijela konačan zaključak da je u Aljmašu puno ljepše kada nema nikoga, tj svog tog cirkusa. Bar se možeš prošetati u miru, obići sve...
Sve je to lijepo, hodočašća, moljenje trala la la..ali ovo je previše...toliko ljudi, s jedne strane janjetina, s druge prasetina, pa štandovi, kafovi, a ispred svega misa. Sve u svemu, ne možeš doživjeti cijelu bit da si ne znam šta!
|
pjeske do aljmasa...poludio prolazeci kroz ono brdo...nazad busom...a sada opet spavat |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Mišino brdo, to ko da je neka bitka tamo bila |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Tako je! Prije ohoho godina Mišo je sam ušao u bitku s 300 Turaka. Završila je tako što je Mišo uskočio u Dunav, preplivao na drugu stranu te im se beljio i pokazivao stražnjicu. Turci su bili gnjevni, ali su ipak odlučili otići.
Mišo se kasnije odao alkoholu i umro je sam... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DanicaV
|
Bilke, jesi se ti malo danaske odao alkoholu?
300 Turaka, ovo je super... ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
![Upozorenja : 2](templates/fisubice/images/icon_ycard.gif)
|
znam da je u višnjevcu tad,govorim za đak.satnicu,tamo je 16.8 mala gospa. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Hahahaha! Ne mogu vjerovati, jope su svastiku krivo okrenuli!
"UBI SRBINA" - kontam da su južnosrpski četnici pismeniji od ovih, pa makar pisali na ćirilici... Ne zvao se ja bazuka_džo! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
![](images/spacer.gif) |
DanicaV
|
znam da je u višnjevcu tad,govorim za đak.satnicu,tamo je 16.8 mala gospa.
|
U Satnici je kirvaj za sv. Roka, a u Semeljcima i Višnjevcu Mala Gospa 8.9.
Malo mi nelogično da su dva sveca isti dan pa priupitah tete iz tog kraja. ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
S obzirom na to kolko sam ja pijanih hodočasnika mlađih od 18 godina vidio u razdoblju 0000-0030 dok sam prolazio po gradu, uopće me ne čude oni silni grafiti. Ionako se pravi Arvati definiraju kao kao katolici i mrzitelji Srba i....ustvari, to je to, tu definicija staje. Ništa drugo nije potrebno
:bljak: |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
evo ja stigu kuc malo prije i tolko sam umoran od hodanja(do aljmasa 7 i pol sati),sva sreca pa su vozaci gpp-a bili susretljivi pa nas pustili iako nismo imali kartu,i sada idem spavati do sutra ujutro...
|
Do Aljmaša ti je trebalo 7 i pol sati??? Jesi ti puzao ili što? Ja stigla za 4 sata s tim da nisam nigdje stajala, tj. sjela i odmorila, jer iz iskustva znam da je teže krenuti kad se malo odmoriš. Bolje je ne stajati uopće do Aljmaša, lakše je. I mogao si prije Mišina brda skrenuti lijevo i ići kroz šljivik. Lakše je, nije toliko monotono i stigneš puno prije |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
snoopy
Ukupno postova: 25 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
nama je isto trebalo 4 sata krenuli smo s Juga 2, i taman stigli na prvu misu, meni je to drugi put da sam išla, i moram priznati da mi je prošli put bilo puno,puno bolje... nisam ni mogla uživati u tome svemu od tolike dernjave i gomile ljudi, s jedne strane mi je drago što je bilo toliko ljudi, jer to puno govori samo za sebe o tome svemu, al s druge strane jedva čekam slijedeći vikend kada ću otići sama sa svojom ekipicom i u nekom svom miru to sve proživjeti... jer tamo je stvarno predivno... |
|
_________________ Nitko i ništa nije vrijedno da pokvari moj mir..... ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_rap.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
cibura1
Ukupno postova: 146 Lokacija: osk-rtf Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
evo ja stigu kuc malo prije i tolko sam umoran od hodanja(do aljmasa 7 i pol sati),sva sreca pa su vozaci gpp-a bili susretljivi pa nas pustili iako nismo imali kartu,i sada idem spavati do sutra ujutro...
|
Do Aljmaša ti je trebalo 7 i pol sati??? Jesi ti puzao ili što? Ja stigla za 4 sata s tim da nisam nigdje stajala, tj. sjela i odmorila, jer iz iskustva znam da je teže krenuti kad se malo odmoriš. Bolje je ne stajati uopće do Aljmaša, lakše je. I mogao si prije Mišina brda skrenuti lijevo i ići kroz šljivik. Lakše je, nije toliko monotono i stigneš puno prije
|
krenili iz retfale ujutro u pol dva i stiglu i devet...u tih sedam i po sati me je lega zivciro koji se napio te se gego(do nemetina) i nismo mogli ici brze.nakon toga opet nesuglasice u ekipi te se kod stuca rastajemo...nakon polusatne potrage krecemo(ostatak svoje ekipe nestao),te nakon opojnih mirisa kroz nemetin(lega se od njih i otrijeznio) stizemo oko 6 u sarvas te se tamo odmaramo oko pola sata.krecemo kroz bjelo brdo komentirajuci one natpise te stizemo do misinog brda i skrecemo lijevo u sljivike te jos dva sata kroz te sljivike i napokon tabla aljmas i ispijanje u tom trenutku drage kave...sa ostatkom ekipe se sastajemo u aljmasu i svi smo bili sretni i puni snage i truli... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|