Autor |
Poruka |
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
i ond imaš pivo od mene! |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
MissTake je napisao/la: ›
hladno pivo, ramboamadesu, gelfasti, we come one
|
Opet??? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
aha Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
Rambo, Belfast, Psihomodo, Let 3, We come one, Anal Mandica ) a sjetit ću se još...Hladno pivo... mislim oni da neće doći...Ma bitno da bude šator i piiivo...da nam to ne ukinu, a i da pozovu neke od navedenih bendova |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
aha Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Opet???
|
Pa bolje opet neki dobar bend nego bit jako originalan i dovest po prvi put neke loše bendove...a takvih je i previše... |
|
|
|
|
|
delboy Ukupno postova: 64 Lokacija: na biciklu Spol: Muško
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
aha je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Opet???
|
Pa bolje opet neki dobar bend nego bit jako originalan i dovest po prvi put neke loše bendove...a takvih je i previše...
|
DOBAR je širok pojam... Večini ljudi je dobar bend onaj koji je popularan i cije pjesme znaju. Ja osobno tbrdim da bih mogao napraviti festival sa boljim bendovima od sviju koji inace sviraju, ali to su nepoznati bendovi i dosli bi glazbeni sladokusci i par optimista.
Ovi bendovi koji su inace u satoru su vecinom ŠUND bendovi, ali ako zelis dovesti ljude na neko dogadjanje, onda moras dovesti ŠUND. I to je svima jasno.
Kod nas trenutno nema puno kvalitetnih popularnih bendova, ponajvise zbog diskografskih kuca, koje daju nenormalne uvjete i rijetko tko pametan i kvalitetan prihvaca to. Zato kvaliteta kod nas ostaje u undergroundu i to je to. Diskografima je puno lakse uzeti neku sisatu koku sa potencijalno dobrim glasom i dati Boris Đurđeviću da joj napiše pjesmu u 2 sata i onda to prodavati, nego surađivati sa kvalitetnim bendom, koji ne traži samo medijsko eksponiranje i TV, nego imaju neke svoje uvjete na koje apsolutno imaju pravo, a to malo tko kod nas uspije postici...
No to je vec prica za neku drugu temu... |
|
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
Ja osobno tbrdim da bih mogao napraviti festival sa boljim bendovima od sviju koji inace sviraju,
Ovi bendovi koji su inace u satoru su vecinom ŠUND bendovi, ali ako zelis dovesti ljude na neko dogadjanje, onda moras dovesti ŠUND. I to je svima jasno.
|
Što smo umišljeni i prepotentni danas. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Nisam! Samo tvrdim to, pošto često organiziram svirke, sa svojim bendom sam svirao dosta koncerata okolo i imam dosta poznanstava sa odličnim bendovima iz cijele HR tako da zato to kazem.
Zato što pratim underground scenu, poznajem poprilican broj ljudi i gledao sam jakooooo punooooo bendova uzivo.
I Bela, koji je organizator mnogih manifestacija, pa tako dobije i zadatak organizirati bendove za šator je isto u mogučnosti to napraviti, ali i on zna, ako želi da ga pivovara nastavi plačati, mora im dovesti ljude, i onda se potrudi i za te ljude uspije dovuci jedino sto koliko-toliko valja od domaceg sunda+uvijek ubaci neki odlican bend urbane scene ( prošle godine Justin's Johnson i Stillness koji su nastupima i svirkom pojeli jedne Partibrejkerse ili Gustafe... ) |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja osobno tbrdim da bih mogao napraviti festival sa boljim bendovima od sviju koji inace sviraju,
|
Napraviti je jedno, a ne zaroniti financijski je, pak, nesto sasvim drugo...
Dovedi kvalitetan bend za koji nitko nije cuo i u satoru ces imat jedino lokalne pijance koji su tamo samo zbog loseg piva po 5 kuna...
A od njih sigurno nema velikog profita...
Jesen uz Osjecko ide na masovnost posjetitelja, a ne na underground scenu i tesko mi je pojmit da to ne kuzis... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Burence
Ukupno postova: 143 Spol: Muško
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Napraviti je jedno, a ne zaroniti financijski je, pak, nesto sasvim drugo...
Dovedi kvalitetan bend za koji nitko nije cuo i u satoru ces imat jedino lokalne pijance koji su tamo samo zbog loseg piva po 5 kuna...
A od njih sigurno nema velikog profita...
Jesen uz Osjecko ide na masovnost posjetitelja, a ne na underground scenu i tesko mi je pojmit da to ne kuzis...
|
loše pivo na danima osječkog piva!?? tvoj grijeh, tvoj grijeh, tvoj preveliki grijeh... |
|
_________________ www.pivopije.com
|
|
|
|
Burence
Ukupno postova: 143 Spol: Muško
|
zlikavac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ajde ekipa da vam dam informaciju za "jesen uz osječko"....ima ga i bit će na zapadnom ulazu u tvrđu ili ti kod jezične gimnazije od 3 do 14.10!!!
a sad vi meni recite koga bi vi pivopije htjeli slušati i to što prije!!!
|
nemoj srat da si dobio šljaku????
nemoj 'ladno pivo, promoviraju žuju, oni su za druge prilike...
dovedi nam Slavonske lole da se bekrije razbacaju!
moze i rundek, da ga dignemo iz mrtvih...
psihomodo pop je zaboravio na ovaj dio hrvatske...
ja bi dropkick murphys-e, a ako njih dovedete, ja vam dignem spomenik!
dodatak: i Connect prolazi... |
Zadnja promjena: Burence; 19.09.2007. 18:24; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ www.pivopije.com
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
ramba, ladno pivo, tbf, psihomodo(oni su mi imali najjači koncert u šatoru ikad!) |
|
|
|
canyon
Ukupno postova: 49 Lokacija: os Spol: Muško
|
|
|
|
Stazh
Ukupno postova: 14 Lokacija: Šank Spol: Muško
|
zlikavac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ajde ekipa da vam dam informaciju za "jesen uz osječko"....ima ga i bit će na zapadnom ulazu u tvrđu ili ti kod jezične gimnazije od 3 do 14.10!!!
a sad vi meni recite koga bi vi pivopije htjeli slušati i to što prije!!!
|
Nemojte me napasti odmah jer ću predložiti Belfast food i Zabranjeno pušenje. Znam da sviraju svake godine, ali volim ih i gotovo
Ali bilo bi dobro da organizirate i jednu pravu slavonsku večer, sa "brand name" tamburašima. Npr. Slavonske lole su trenutno jedni od najpopularnijih i kontam da bi bili pun pogodak. Kontam da bi prepunili šator i ispraznili frižidere
P.S.: Ako ovo za Murphyse prođe kontam da bi morali skrojiti veći šator |
|
|
|
|
|
|
|