Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Nemoj puno razmišljati. Razmišljanje nas čini kukavicama. Kreni i ......ne može biti loše |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
grlom u jagode |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
Gemi
|
Ako s pamecu kreces grlom u jagode....mozda je i to ok. |
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
[quote="Gemi";p="4320"]Ako s pamecu kreces grlom u jagode....mozda je i to ok.[/quote
moš i jagodom u grlo
U stvari imajoš jedno lijepo mjesto za izvest dragu osobu i roj komaraca, spomenik palim rusima prilikom desanta Dunava ne Batini. pogled je odličan a u povratku moš na papak u Suzu |
|
|
|
|
|
Gemi
|
ko o čemu a ti o prezderavanju...iako mene to s jagodom i grlom više podsjeća na devet i pol tjedana...;-)
jebote, što ja volim ove što žive na "laganoj hrani", s njima uvijek imaš jedan problem manje...žive od ljubavi ;-) |
|
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
@Debeli fenomenalno, dunav ko na dlanu, pol vojvodine vidiš.....uvjek me iste misli ulove, koji je kreten forsirao dunav baš na tom mjestu, šaka švaba i ustaša pobili 43-44 tisuće rusa u desetak dana, jebote kakav fajt. kažu dunav je tekao crveno, cjevi pm-a se savijale užarene. najhrabriji sinovi crvene armije nakon što su osvojili dio azije i ogroman komad evrope bili žrtvovani kod batine. otac domovine ih više nije trebao, morile ga misli kako nisu dobrodošli u majčicu rusiju. naučilo je to silovat, pit, krast, ubijat i silovat. teško će se odviknuti loših navika, a i problemi sa ratnim invalidima, dobrovoljcima, veteranima rata, herojima a ne zločincima....ccc...Ma neka forsiraju Dunav kod Batine! - pomisli Staljin. |
|
|
|
|
|
Gost
|
naučilo je to silovat, pit, krast, ubijat i silovat?
silovali su ko ludi?? |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
[/quote ]Možeš platit panoramski let avijoničaru u sportskoj zračnoj luci "Čepin" i ako voliš visine to je to. Btw ima neki lik (ne znam nick) na forumu koji je stavio par fotki iz zraka, pa vjerujem da ima štelu za jeftiniju varijantu (padobran).
[/quote] |
Zadnja promjena: gaap; 03.08.2005. 9:01; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
debeli je napisao/la ( Pogledaj post): ›
D je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bilo kuda sex svuda. i najbezazlenija tema poput klikera završi na seksu,a kako neće onda ova o vidikovcu.
|
Možeš platit panoramski let avijoničaru u sportskoj zračnoj luci "Čepin" i ako voliš visine to je to. Btw ima neki lik (ne znam nick) na forumu koji je stavio par fotki iz zraka, pa vjerujem da ima štelu za jeftiniju varijantu (padobran).
|
najjeftinije je bez padobrana |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
Gemi
|
Vidim nemas pojma o cijenama sahrane. ;-) |
|
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Gost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
silovali su ko ludi??
|
Tko? Rusi u ratu? Pa silovali su i pravoslavnog popa u Bezdanu zbog haljine. Sjedi jedan iz povjesti. |
|
|
|
|
|
debeli
|
William H. Bonney je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Gost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
silovali su ko ludi??
|
Tko? Rusi u ratu? Pa silovali su i pravoslavnog popa u Bezdanu zbog haljine. Sjedi jedan iz povjesti.
|
Willi vidim da znaš neke detalje koje malo ljudi zna. Nisam baš siguran, ali da te nisamožda bario na spomeniku? |
|
|
|
|
|
debeli
|
vid koja složenica uštedio sam jedno m hehehe |
|
|
|