Autor |
Poruka |
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
ja lijepo dođem do dotičnog i pitam jel se mi možemo upoznati i onda saspem 150 pitanja da mu saznam CV i povijest bolesti, a tu onda vidim i sposobnost konverzacije ili ti IQ i možda tračak humorističnosti pa ak je vrijedan moje daljnje pažnje onda se motam oko njega još neko vrijeme da vidim jel trza ili ne, a ako ne, ćao miki idemo dalje |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Korina je napisao/la: ›
ja lijepo dođem do dotičnog i pitam jel se mi možemo upoznati i onda saspem 150 pitanja da mu saznam CV i povijest bolesti, a tu onda vidim i sposobnost konverzacije ili ti IQ i možda tračak humorističnosti pa ak je vrijedan moje daljnje pažnje onda se motam oko njega još neko vrijeme da vidim jel trza ili ne, a ako ne, ćao miki idemo dalje
|
ako me vidiš, mene slobodno odmah zaobiđi! |
|
|
|
|
|
Korina
|
nemaš frke! |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
ja lijepo dođem do dotičnog i pitam jel se mi možemo upoznati i onda saspem 150 pitanja da mu saznam CV i povijest bolesti, a tu onda vidim i sposobnost konverzacije ili ti IQ i možda tračak humorističnosti pa ak je vrijedan moje daljnje pažnje onda se motam oko njega još neko vrijeme da vidim jel trza ili ne, a ako ne, ćao miki idemo dalje
|
Ili kenjas da to radis, ili ne izlazimo na ista mjesta...
Kamo srece kad bi vecina zena bile takve, a ne da sramezljivi pogled kroz dno case smatraju ultrasnaznim odasiljanjem signala... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Korina
|
pa naravno da to radim..ovaj zadnji nije zatrzao, ali me sada stalno pogledava i pozdravlja..ne kontam, al nema veze |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
|
također.. apsolutno potpisujem.. meni stvarno nije bed prići dečku.. ili mu poslati sms s pozivom na kavicu.. u većini slučajeva sam čak obično ja ta koja započinje.. a opet, ovisi od cure do cure, naravno.. neke su sramežljivije, pa im ''signali'' i nisu baš najjače frekvencije.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Korina
|
naravno, to se ne događa tako često..ipak ja više volim džentlmene da mi priđu |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
da brate mili...sad si ja mislim...mi smo kao muški pa moramo napraviti prvi korak...a vi se borite tu za jednakost spolova ovo ono...pa onda kako mi vama priđemo priđite i vi nama...a ne škicanje brate mili... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja koliko vidim cure neželi maknut prstom.... isto tako za izlaske, uvijek sam ja taj koji je morao planirati van ... ma cure su lijene! |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pa nemora mu skakat po njemu, pipat ga i sl... jednostavno nek priča s likom kuiš ... |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
:::Bruno::: je napisao/la: ›
pa nemora mu skakat po njemu, pipat ga i sl... jednostavno nek priča s likom kuiš ...
|
ne.ja sam plavuša
kako ćeš pričati sa likom a oko tebe gužva,buka i nema teorije da išta čuješ...a ne znaš čitati sa usana ? |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
ljubi
Ukupno postova: 76 Spol: Žensko
|
priznajem da ja to radim indirektno, tako da on na kraju misli da je on taj koji je nekog zbario, dečkima je to slađe, a ja znam ko vuče konce.. |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la: ›
ma mi se vama upucavamo.. samo što vama, brate, dok skužite... prošo voz
|
Go girl! |