Autor |
Poruka |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
ruana je napisao/la: ›
idem se oblokat ko krmacka, danas sam polozila vozacki, sigurno cu zavrsit negdje u tvrdi
|
idem na Urbana u šator,pa prošvrljat po tvrđi...mislim da ću u tufni završit kao i obično...ili na čevapima u cityu |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
idem se oblokat ko krmacka, danas sam polozila vozacki, sigurno cu zavrsit negdje u tvrdi
|
ajde, čestitam za vozački! |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
DonQuijote je napisao/la: ›
|
ajde, čestitam za vozački!
|
hvala |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Idem u sator popit koje pivo, pisat okolo po livadi, nagovarat maloljetnike da piju, puse drogu i seksaju bez kondoma, a kasnije cu zapalit smece u nekoliko kontejnera i izazvat neki incident koji ce zavrsit masovnom tucnjavom u Tvrdji...
Sutra cu se na misi za sve pokajat te ispricat plemenitom Festeticu sto nisam uzoran stanovnik GC Tvrdja... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
Circa je napisao/la: ›
Idem u sator popit koje pivo, pisat okolo po livadi, nagovarat maloljetnike da piju, puse drogu i seksaju bez kondoma, a kasnije cu zapalit smece u nekoliko kontejnera i izazvat neki incident koji ce zavrsit masovnom tucnjavom u Tvrdji...
Sutra cu se na misi za sve pokajat te ispricat plemenitom Festeticu sto nisam uzoran stanovnik GC Tvrdja...
|
tako je circa reci ti njima |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
idem i ja pod šatore..ne znam ni tko nastupa ni kad al glavno da sam tamo sa ekipom i da udaram po pivi,,,a poslije hm....skočit ću vjerojatno u tufnu ili do bastiona a poslije hm....vidjet ću.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Korina je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sutra u podne put Donjeg Miholjca na romulansko pivo i klingonski grah, a navečer ću možda još malo švrljati po osijeku...
|
daj javi kak je bilo na tom grahu, baš me zanima
|
evo ti slika romulanskog piva, a na grahu nisam bio...
|
|
|
|
|
|
koko
Ukupno postova: 215 Spol: Muško
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sutra cu se na misi za sve pokajat te ispricat plemenitom Festeticu sto nisam uzoran stanovnik GC Tvrdja...
|
|
|
|
|
|
|
odbojkashica
Ukupno postova: 103 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
jel ide netko sutra van?
kak je četvrtkom u bastionu, jel zna neko? |
|
|
|
|
|
Gost
|
U bastionu ti je četvrtkom očajno. Bio sam par puta i bude više konobara nego gostiju. Eventualno se kasnije malo skupi ekipice, ali bude manje ljudi nego na OMV-u u četiri sata ujutro. |
|
|
|
|
|
odbojkashica
Ukupno postova: 103 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
dakle bude jadno ko i petkom, ha? |
|
|
|
|
|
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol: Nebitno
|
ja više ne idem nigdje...sve je to postao najobičniji klošarluk...samo čekam kad će me netko zaliti i propaliti...ma strava... |
|
_________________ Samo jednom se živi!
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ili ću se gadno napiti ili ću se napokon naspavati? Nego, u jednom sam topicu pitala kad će nekakvo sljedeće druženje jer svakako želim doći??? |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
|