Autor |
Poruka |
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol:  Nebitno
|
jucer bila na koncertu u zagrebu na britancu (trznica gdje bake prodaju povrce), bilo buke, piva, pijanih, pisanja po fasadama a danas u novinama samo najbolje! niko se ne zali, sretni sto se nesto dogadja! kod nas se nitko ne zali samo kad se neka seljacina dovede na glavni trg...a stacte kad smo selo... |
|
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
A sto mi imamo svake godine?
Zasto nemam neki rutinirani festival za koji ce iz godine u godinu sve vise ljudi izvan Osijeka znat?
Zato sto svaki pokusaj da se napravi nesto kvalitetno netko mora sabotirat!
Iskreno, nekoliko tisuca ljudi svakog dana u satoru, naspram nekoliko lajavih plemića i nije bas neki omjer...
Svaka, doslovce svaka, odluka donesena na gradskoj razini nekome odgovora, a nekom smeta i to je savrseno normalno...
Mislim da su festivali, kulturne i ine manifestacije uvijek nailazile na vise pohvala nego pokuda, samo sto su oni negativno nastrojeni uvijek glasniji i pun mi ih je kurac...
Ponavljam, kome smeta gradska vreva, dogadjanja, promet, buka, koncerti, mladez i sto sve ne, neka se odseli u pizdu materinu i ostavi nas da zivimo zivot dostojan jednog, pazi sad cuda, GRADA!!! |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol:  Muško
|
Tamo da se nitko ne žali? Pa tamo su napravili karijere u žaljenju. Vjeruj mi žale se oni, na sve. Zato što je veća lova u igri.
Glede buke čujem od znalaca da su zvučnici i pozornica trebali biti okrenuti prema Baranji, i buka bi bila puno slabija. Osobno nisam bio u šatoru, ali sam dobro čuo koncerte. E da vidim koncert na Britancu od nedjelje do petka bilo koji dan, da traje do 1, pola 2, i da ori pola grada. Onda bi vidio žaljenje. Naime, ima ljudi koji vole preko radnog tjedna zaspati prije 1, a bez da im je namjera uništiti noćni život mladeži. |
|
|
|
|
 |
Circa
|
Eto ja sam jedan od onih u blizini, koji svako jutro ide na posao i do sada sam u satoru bio na let3 i T.B.F.-u, a ne zalim se.
To su uobicajene zrtve urbanog zivota i moramo se naucit zivjet s tim...
I kad zivis na selu ne smijes izac ubit susjeda kojemu su u subotu u 6 ujutro dosli rezat drva i probudili te... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
SeR4f
Ukupno postova: 10 Lokacija: Čepin-Osijek Spol:  Muško
|
idea da naprave na katakombama je josh gora, neko ce se pijan josh bacat u dravu ili u prazne bazene, a buka josh veća.
Ovo kod tvrđe je bas mutavo neko se napije odluta tamo u mrak drven parka prema promenadi, neš ga nač
do ujutro, a što se westa tiče to bi trebalo nekako sankcionirat ili bar poskupit cugu! |
|
_________________ p07p15uj3m 53 k40 Tr()()tz |
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
festetić je mali ljigavac koji je promijenio već nekoliko stranaka i najmanje mu je stalo do "dobrobiti građana". zgrada u kojoj živim je blizu šatora i ovo za buku je definitvno preseravanje bez pokrića. |
|
|
|
|
 |
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol:  Muško
|
Prilično pesimistični scenariji. Pojava nestanka pijane osobe nije baš tako učestala.
To je u redu, i ja kažem, tjedan ili dva u godini svi mogu pretrpjeti. Ali mogli bi i organizatori malo uključiti moždane vijuge. |
|
|
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ma nek oni odjebu sa tom šemom.... tvrđa je uvjek puna buke i pijanih klinaca jebiga i sad ovi seru ko kreteni.... sve što se dešava na danima piva dešava se i svaki vikend |
|
 |
kripl
Ukupno postova: 11 Spol:  Nebitno
|
Gospodin Festetic neka prvo krene od sebe i SVOG pijanstva i mokrenja.
On uopche nije podoban da pricha o ovoj temi.
I uopche nije ni bogat ni plemenit kako se predstavlja, nego teski kompleksash! |
|
|
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
čisto radi prave informacije
Mario Festetić
lista
HRVATSKI DEMOKRATSKI SAVEZ SLAVONIJE I BARANJE, |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
Circa
|
Iskreno, uopce mi nije bitno s cije liste dolazi. Bitnije mi je da gleda dalje od vlastitog nosa kada saziva pressice o "skandaloznom" festivalu na kojem ljudi piju pivo, mokre i slusaju glazbu... |
|
|
|
 |
jelena2 Ukupno postova: 4 Lokacija: susjedstvo Spol:  Žensko
|
sva ta buka oko pivnice je politička propaganda , smijena vlasti i odjednom nekom smeta buka , a što se tiče alkoholoziranja maloljetnih osoba sve se pokušalo spriječiti ,a li klincima su kupovali stari pivo , što to uopče nisu mogli kontrolirati , koliko ja znam uvijek su tražilo osobne |
|
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nema to veze s politikom... druga je stvar što neki likovi poput Festetića to pokušavaju iskorisiti za svoju propagandu... no više potkopo nego što je uspio... dani piva su gotovi, buke više neće biti, deset tisuća stanovnika tvrđe će se vratiti svojim životima kako je bilo i prije, bez rock koncerata do 1 sat iza ponoći i pijanih maloljetnika u prostoru perivoja. nastavit će slušati kreštanja narodnjaka iz folk klubova do 4 sata iz ponoći, trpit će i dalje pišanje i riganje po vlastitim vratima... festetić će početi borbu da ukine dane piva... savršenog li nam grada...
JEBO BELFAST, GORE CECA!!! |
|
 |
Burence
Ukupno postova: 143 Spol:  Muško
|
10 000 stanovnika u tvrdji???  pa toliko ljudi u tvrdji nema ni za vrijeme trajanja školske nastave u svim školama koje su tamo pozicionirane!!  |
|
_________________ www.pivopije.com
 |
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Mjesni odbor Tvrđa obuhvaća i druge dijelove: vijenaci meštrovića, drvljanik, kašićevu... |
|
 |
 |
|