Autor |
Poruka |
plavusaa Ukupno postova: 147 Spol: Žensko
|
krivo sam se izrazila oprostite. studenti na vip karte nemaju popust to sam htjela reci. |
|
|
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
dali ima ograničenih vip karata jel bih kupio 2 uskoro.... |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
Bastion Osijek Ukupno postova: 177 Lokacija: Tvrđa, Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
chosen
|
budem otišao sutra prekosutra onda po vip karte...čini mi se da je ovo najbolje organiziran doček nove u gradu pa zašto ne :\
nadam se da neće biti pijanih kretena koji rade sranje ^^ sve ostalo je ok |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
vanja.ladydance Ukupno postova: 18 Spol: Nebitno
|
Ukoliko netko iz Vinkovaca, Pozege, Vukovara, Đakova i Slavonskog Broda treba ulaznice za doček Nove Godine u dvorani Gradski vrt slobodno mi se javite u inbox U petak sam u SB. |
|
|
|
|
|
-xoxo-
Ukupno postova: 102 Spol: Žensko
|
a razliku između obične karte i vip karte je što možeš bit u backstageu??...hahaha
ti iz vipa ce se sigurno setati s akreditacijama oko vrata da se vidi..hahaha |
|
|
|
|
|
|
Ne neg razlika ti je sto ces za vip imat gdje sjest
-xoxo- je napisao/la: ›
a razliku između obične karte i vip karte je što možeš bit u backstageu??...hahaha
ti iz vipa ce se sigurno setati s akreditacijama oko vrata da se vidi..hahaha
|
|
|
|
|
|
|
-xoxo-
|
vanja.ladydance je napisao/la: ›
|
hahahah
nadasve ogromna razlika koja djeli obične posjetitelje od VIP gostiju....to se samo kod nas u hrvatskoj razbacuju tim vipom ko da je ne znam sta...žalosno... |
|
|
|
|
|
chosen
|
|
hahahah
nadasve ogromna razlika koja djeli obične posjetitelje od VIP gostiju....to se samo kod nas u hrvatskoj razbacuju tim vipom ko da je ne znam sta...žalosno...
|
ako si ti iskompleksiran neznači da su i drugi.... |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
|
E bas to ....mislim da jedna prosječna djevojka u stiklama od 10-15cm ne moze izdrzati cijelo vecer a da ne sjedne tak da i da se nest tu ima za razmetati onda bi vip stavili 500kn, al za 200kn se nema tu sta razbacivati.
chosen je napisao/la: ›
|
hahahah
nadasve ogromna razlika koja djeli obične posjetitelje od VIP gostiju....to se samo kod nas u hrvatskoj razbacuju tim vipom ko da je ne znam sta...žalosno...
|
ako si ti iskompleksiran neznači da su i drugi....
|
|
|
|
|
|
|
chosen
|
E bas to ....mislim da jedna prosječna djevojka u stiklama od 10-15cm ne moze izdrzati cijelo vecer a da ne sjedne tak da i da se nest tu ima za razmetati onda bi vip stavili 500kn, al za 200kn se nema tu sta razbacivati.
|
hahahah
|
|
|
ma kreten..pusti ga..100 posto isto razmišlja da svaka cura koja obuče štikle i minicu je sponzoruša cajkarošica i svatko tko nosi bob marley majcu je drogeraš.... |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
-xoxo-
|
|
a po čemu ti to vidiš?
ja sam samo htjela reci da je smjesno to sto je razlika izmedu vip karte i ove regularne-mjesto za sjedenje! to ne bi tebalo biti nesta sto pravi razliku...
al mislim da nije bit u tom sjedenju toliko koliko u tome da netko ima vip kartu jer kod nas ljudi jednostavno briju na to ( naravno ne svi!! )...i koji nece kupit vip jer ce moc sjedit nego ce furat akreditaciju oko vrata-a upravo su to ti kompleksasi...
a sto se tice ovih predrasuda da znas sta mislim o curama s petama i rasta majicama...smijeh.. furam štikle, ne nosim rasta majice jer sam prerasla tu fazu ali radm sve sto i oni najcesce rade tako da prestani pricat gluposti i pogadjati jer ti ne ide.
i ne mislim nista lose o ovoj proslavi nove u gradskom vrtu samo sam iznjela misljenje vezano za jedan dio sveukupne organizacije i ne znam sta vas to toliko uzrujava jer nisam imenovala niti ukazala na nikoga od vas dvoje koji ste se nasli prozvani. |
|
|
|
|
|
plavusaa Ukupno postova: 147 Spol: Žensko
|
Najveća glupost koju sam čula. Pa razlika vip je 30kn i kakve to veze ima s akreditacijama. Akreditacije dobiju organizatori, osoblje, mediji i artisti i to zbog toga jer ne plaćaju ulaznicu. I kod nas uopće ljudi ne briju na VIP nego da sve imaju bespla ili jako jeftino. Niti jedan klub u OS nije napravio vip prostor (Oks iskljucujem), kod nas uopce nema te ekskluzive kao u Zg, Novom Sadu, a da o Beogradu da ni ne pričam.
Ja sam uzela VIP karte jer znam da cu plesati i skakati tamo cijelo vrijeme i jednostavno zelim svoje rezervirano mjesto i stol. Živo me zaboli za VIP.
|
a po čemu ti to vidiš?
ja sam samo htjela reci da je smjesno to sto je razlika izmedu vip karte i ove regularne-mjesto za sjedenje! to ne bi tebalo biti nesta sto pravi razliku...
al mislim da nije bit u tom sjedenju toliko koliko u tome da netko ima vip kartu jer kod nas ljudi jednostavno briju na to ( naravno ne svi!! )...i koji nece kupit vip jer ce moc sjedit nego ce furat akreditaciju oko vrata-a upravo su to ti kompleksasi...
a sto se tice ovih predrasuda da znas sta mislim o curama s petama i rasta majicama...smijeh.. furam štikle, ne nosim rasta majice jer sam prerasla tu fazu ali radm sve sto i oni najcesce rade tako da prestani pricat gluposti i pogadjati jer ti ne ide.
i ne mislim nista lose o ovoj proslavi nove u gradskom vrtu samo sam iznjela misljenje vezano za jedan dio sveukupne organizacije i ne znam sta vas to toliko uzrujava jer nisam imenovala niti ukazala na nikoga od vas dvoje koji ste se nasli prozvani.
|
|
|
|
|
|
|
chosen
|
baš to..**** mi se za vip uzeo sma vip jel mi žao cure svoje da stoji cijelu večer >.< |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
-xoxo-
|
hehe, pa oke
pa ljudi nisam ja vama rekla e ajd nemojte kupiti vip ulaznice ili da je skupo...samo da mi je smjesno da mjesto za sjest pravi razliku i to je to...ajd da su to kojekakve sofe,polukreveti, konobar koji te posluzuje pa da je skuplje za 100 kn oke,bar ima nekog smisla da se zove vip...a ne 3 cenera skuplje i dobijes mjesto za sjest...al oke, ja sam samo rekla sta mislim i ne znam cemu daljnje prepucavanje.
tako mi svejedno ja itako nisam tu za novu al kuzim da ce svuda bit oke.
|
|
|
|
|
|
|
|