Autor |
Poruka |
lea_m2 Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
Nera00 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nova godina u Slaviji nije odgođena, karte po cijeni od 200 kn i dalje možete kupiti na prodajnim mjestima.
Za one koji su pitali hoće li biti sjedećih mjesta - hoće, tako da će biti mjesta i za odmor.
|
Još ima karata??? |
|
|
|
|
|
Nera00 Ukupno postova: 38 Spol: Žensko
|
|
|
|
SamirDamir Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
ahahah ima i previse karata xD
kontam da ce il bit poluprazno sa satorom
ili prepuno u kinu ...
sve u svemu fejl od nove godine zagarantirano |
|
|
|
|
|
maradona Ukupno postova: 47 Spol: Nebitno
|
prodajem kartu za 120 kuna |
|
|
|
|
|
lea_m2 Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
SamirDamir je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ahahah ima i previse karata xD
kontam da ce il bit poluprazno sa satorom
ili prepuno u kinu ...
sve u svemu fejl od nove godine zagarantirano
|
Šta to bude toliko loše? I gdje je to uopće? Inace nisam iz Os... I jel mi tko zna reci sta ulazi u tu cijenu i koliko su sad uopce karte?? |
|
|
|
|
|
mile87 Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
Pitanje za organizatore - koliko je karata uopće prodano? |
|
|
|
|
|
S@ky c@r
Ukupno postova: 178 Lokacija: Na pola puta Spol: Muško
|
maradona je napisao/la: ›
prodajem kartu za 120 kuna
|
imaš PM |
|
|
SamirDamir Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
mile87 je napisao/la: ›
Pitanje za organizatore - koliko je karata uopće prodano?
|
u dancing medjedu je prodano 50 karata prije par dana... a jos se prodavalo u royalu, i ajd racunaj da ispod stole dobije jos njih 50 to ce bit maximalno 200-300 ljudi |
|
|
|
|
|
S@ky c@r
|
SamirDamir je napisao/la: ›
|
u dancing medjedu je prodano 50 karata prije par dana... a jos se prodavalo u royalu, i ajd racunaj da ispod stole dobije jos njih 50 to ce bit maximalno 200-300 ljudi
|
najbolje!! |
|
|
|
S@ky c@r je napisao/la ( Pogledaj post): ›
SamirDamir je napisao/la: ›
|
u dancing medjedu je prodano 50 karata prije par dana... a jos se prodavalo u royalu, i ajd racunaj da ispod stole dobije jos njih 50 to ce bit maximalno 200-300 ljudi
|
najbolje!!
|
baš, više cuge i hrane za nas a ne da se tamo guram u Essekeru sa 2000 ljudi i da moram potplatit konobara da mi donese jedno pivo u sat vremena |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
S@ky c@r
|
odlično... bio sam jako skeptičan kada sam vidio da nema šatora, dakle nema tamburica... ali na kraju se ispostavilo da je odlično... glazba u početku sranje, kasnije odlično, cuge, hrane, svega bilo na pretek... ljudi taman, ni previše ni premalo... stvarno nema zamjerki... |
|
|
S@ky c@r
|
jedina mala zamjerka je WC koji se nalazio izvan slavije, tako da svako pišanje znači i smrzavanje i garderoba koja se plačala 5 kn... ali sve u svemu solidna ocjena od 9/10... svaka čast... |
|
|
|
Meni bilo odlično! Hrane i cuge nije nestalo čak ni u 4 sata, glazba po meni odlična jedino mi smeta što su pred kraj počeli ponavljati pjesme..
S minusima se slažem - garderoba 5kn (al ajd nije ni to strašno, bar si imao di ostaviti jaknu) i taj vani WC. I možda da je bilo malčice više ljudi.. Po mojoj slobodnoj procjeni bilo je 150-200 ljudi..
Al kad vidim ostale spektakularno najavljivane dočeke, tipa Gradski vrt i Esseker gdje je ljudima upropaštena cijela nova godina, mislim da je bilo stvarno super! Vrijeme je doslovno proletilo!
Svaka čast! Ako bude ista organizacija i eventualno nekih poboljšanja još, vidimo se i nagodinu! |
|
|
|
|
|
|
I da, pohvale i zaštitarima, koji su bili totalno ok, na ulazu njih 4-5, nije bilo čekanja kod pregledavanja, nisu bili napižđeni (kao recimo oni u Essekeru) i pohvale konobari(ca)ma. Na cugi nisu nimalo štedjeli, čak štoviše , cugu sam odmah dobio... I što me začudilo da nije uopće bilo nekog razbijanja, valjanja po podu i sl. Znači pohvale i za ostalu ekipu od sinoć |
|
|
|
|
|
|
|