Autor |
Poruka |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ti opet o strankama a ja o IMENIMA. Dakle, za gradonacelnika se bira neposredno, dakle covjek tj. TIM a ne stranke. To me zanima, ko su ta trojica koja mogu dobit bubala,vrdoljaka i lovokovicku plus djoker matkovic . Ja iskreno ne vjerujem u koaliciju sa kerumom i bandicem pa sam zato i tebe pitao jer vjerujes ne trazeci protupitanje nego iskren aa ne politikantski odgovor . |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
centurion je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ti opet o strankama a ja o IMENIMA. Dakle, za gradonacelnika se bira neposredno, dakle covjek tj. TIM a ne stranke. To me zanima, ko su ta trojica koja mogu dobit bubala,vrdoljaka i lovokovicku plus djoker matkovic . Ja iskreno ne vjerujem u koaliciju sa kerumom i bandicem pa sam zato i tebe pitao jer vjerujes ne trazeci protupitanje nego iskren aa ne politikantski odgovor .
|
To je izašlo u jutarnjem onaj dan kada se Glavaš provlačio u JL od naslovnice do kulture i sporta, a naravno dva, tri dana prije početka rasprave na Vrhovnom sudu.
Baš sam se lijepo nasmijao kada sam vidio teskt o KGB koaliciji. Mašta radi svašta. |
|
|
|
|
|
vjivance
Ukupno postova: 160 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
aj prestanite kakinjati ja sam branio i obranio ovaj grad od Yugo armade, no nisam ga mogao obraniti od ovih koji su ili su bili na vlasti uz manje izmjene obojanih iskaznica. |
|
_________________ Nemožeš biti gnjevan mladi čovjek, pošto odavno više nisi mlad. |
|
|
|
astec Ukupno postova: 210 Spol: Nebitno
|
Totalno nema veze sa zadnjim prepucavanjima ali evo nek stoji. Tražim jednu staru vijest koja me zanima i slučajno naiđem na izjavu našeg gradonačelnika od početka ove godine - prenosim ju u cjelosti:
"Nastojali smo sniziti cijenu koliko god je moguće. No, idemo sa stipendijama i drugim potporama", odgovara Bubalo.
Eto rješenje problema - ajmo sad svaki član kućanstva redom faks upisati pa tražiti gradsku stipendiju i njome plačati račune za smeće i vodu i parkinge i vrtiće i 9 kuna za Unikomove vrećice |
|
_________________ Nemojte tako - pa Strijelac je neutralan |
|
|
|
0-24 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Omnia je napisao/la: ›
S tvojim razmisljanjem "OsijekNepokoreniGrade" si pri vrhu piramide ljudi koji su ga pokorili ili poklekli pred pokoriteljima. Shvati da se politika nove gradske vlasti temelji na lopovluku izucenom na visegodisnjoj pljački Slavonije i Baranje pod vodstvom samo jednog covjeka, tj. necovjeka koji sad hladi svoju guzicu u virtualnoj drzavi BiH.
|
mislim da sam čitao da je preko 20 kaznenih prijava podneseno protiv tadašnjeg gradonačelnika A. Đapića, jedan direktor završio na optuženičkoj klupi, istaknuti članovi završili u pritvoru zbog lopovluka, a dao bih se kladiti da tomu nije kraj....
djela, a ne riječi |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
0-24 je napisao/la: ›
mislim da sam čitao da je preko 20 kaznenih prijava podneseno protiv tadašnjeg gradonačelnika A. Đapića,
|
Svi smo to citali, ali nista se ne dogadja. Famoznim "kaznenim prijavama" se licitira k'o na piji, a nikom se jos nije dogodilo nista - od poziva na obavijesne razgovore, do privodjenja. Sudjenje ne vrijedi ni spominjati, to je potpuna nepoznanica za nasu mafiokratsku elitu [onu koja plasira price o kaznenim prijavama i onu cija imena se navodno u tim prijavama nalaze].
Jesu li te kaznene prijave doista podnesene, ili su to samo "male neistine" kojima se trguje i koristi za stisavanje jezicavog protivnika? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
HDSSB prepoznaje potrebe svakog mjesta, gradske četvrti i mjesnog odbora i zato smo najjača regionalna opcija u Hrvatskoj."
Zanimljivo - naime naš gradonačelnik je neki dan na Lijevoj obali koju je posjetio, iznerviran nezadovoljstvima i pitanjima građana zašto se ulaže u Podravlje a ne jednako i u Tvrđavicu odgovorio bijesno: Ja ulažem tamo gdje sam dobio glasove - toliko o tome |
|
|
|
|
|
|
astec jesi bio tamo kad je to rekao ili samo prenosis LAZ ?
DONT BE EVIL ! |
|
|
|
|
|
Bio tamo, nisam čuo, u tom trenutku sam bio kojih 20-akmetara od razgovora, kada sam čuo komešanje vratio se pitao ljude što je bilo oni ispričali... Dakle neslužbene informacije |
Zadnja promjena: astec; 31.10.2010. 21:32; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Ali svakako ću ih probati potvrditi i službeno i dokumentirati ih. |
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
Predlažem proglašenje primirja barem sutra za blagdan Svih svetih. Mislim da je moguće jedan dan premostiti razlike i obilježiti spomenuti dan na dostojanstven način i bez svađa... |
|
|
|
|
|
GrgaZlatoper
Ukupno postova: 206 Lokacija: iza čoška opali te Joška Spol: Muško
|
Ljubi ga nana, nema ga svet. |
|
_________________ Ujo na n-tu kada n->∞ |
|
|
|
|
astec je napisao/la: ›
Bio tamo, nisam čuo, u tom trenutku sam bio kojih 20-akmetara od razgovora, kada sam čuo komešanje vratio se pitao ljude što je bilo oni ispričali... Dakle neslužbene informacije
|
i mislio sam da si cuo..
Cudno mi da se neko buni a dobio je obnovljenu cijelu cestu kroz naselje a iduce godine dobija most a ovaj im kao neda i onda im da most hahahah.
Usput, ak ne znas te prioritete po naseljima bira vijece mjesnih odbora a ne bubalo |
|
|
|
|
|
A ti očigledno ne znaš da ih potvrđuje ili odbacuje gradsko vijeće |
|
|
|
|
|
astec je napisao/la: ›
A ti očigledno ne znaš da ih potvrđuje ili odbacuje gradsko vijeće
|
Dakle , sad ja trebam stavit izjavu SOvića( nezavisni) koji je rekao da su prezadovoljni što se ove godine napravilo za Mo Lijeva obala?
nego de objasni kako ste nezadovoljni ako ste dobili cestu kroz cijelo naselje i kako to Bubalo ne daje lovu tamo gdje gubi a bas ce najveca investicija iduce godine biti most u Tvrđavicu??? kako? to mi nije jasno? kako astec? kako to? |
|
|
|
|
|
|