Autor |
Poruka |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
o bože. jesam lijepo napisao da je zaraditi umijeće. treba znati dovest izvođača na kojemu možeš napucat upad i da ti bude ljudi, da ih odereš ko zečeve, ostane ti para u džepu i sretni su i oni i ti. nešto kao folk hit. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
upravo to, doveli su izvođače za koje su sigurni da će biti posječeni, i da će se dvorana napuniti, što i nije loše jer je to i cilj organizacije... e sad, koliko će love zgrabit, ne bih znao...ali vjerojatno puno..
No, svakako podržavam ove koncerte, malo promjene Osijeku neće škodit... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Pendulum, 200 kn |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
Pendulum, 200 kn
|
istina.
a mogao bih doslovno sad nabrojit 100 izvođača, doslovno 100 od naših i stranih, i izdvojio bi i 500 kuna, jeftinije mi je dati 500 kuna tu za upad nego npr. 500 kuna za put, 500 za hranu i 20 eura za upad u Beču. |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
...i da, ovaj me topic neodoljivo podsječa na topic na kojima se komentiro morales...tipa: meni je on prekomercijala, bolje da su doveli onog, ovog, moju strinu i ša ti ja znam - a opet je bilo puno dvorište vege i par tisuča ljudi se odlično zabavilo bez obzira na njihovo k*njanje.
zato budite rađe sretni da dvorana konačno prestaje zjapit prazna i da će se u njoj okupit nekolko tisuča ljudi koji će se izguštat.
|
:facepalm:
sve i jedan od te 3 tisuce je totalni kuzer sa podrucja elektronike. Vidis tebi je dovoljno zadovoljit se niskim strastima poput da je glasno, da ima ljudi i koja pijana čkapi da nesto i ispipas kad se upale stroboskopi. damn :/
Nije to imalo ama bas nikakve veze s partijem i elektronskom muzikom. A kamoli sa boljitkom scene. Jer cak i od lokalne podrske nitko na tom line upu ne zna nabrojat 3 lejbla i zadnja 3 izdanja sa istih. To je zalosno, a ne smijesno.
Najgore od svega je to sto sad ti ljudi zbilja misle da su bili na partiju pa ce jebat sve oko sebe sa nekim glazbenim zeljicama i stvarcicama koje je onaj mulac pustio preko kurca u Vegi i jazavcima pokupio kintu. Zivio Osijek! Nemorate mi vjerovat ali normalni ljudi iz nekih drugih krajeva nam se stvarno jako smiju.
NA Merlina ce vjerojatno i autobusima iz Svicarske dolazit. A nist mislim da je dobro sto dovode Merlina. Sad cu ja lijepo otvoriti obrt i prodavat viršle prije, poslije i za vrijeme koncerta, pa cu budem bogat |
|
|
|
|
|
badman Ukupno postova: 115 Spol: Muško
|
Pendulum, 200 kn
|
eto savrsenog prijedloga.
slusao sam ih live na szigetu i pre mocni su....recimo to bi bila bas promjena u gradu, svaka cast colicu i merlinu, ali ovo bi definitivno zapalilo ljude, a i doslo bi pun kupus ljudi van hrvatske sigurno, jer rijetko sviraju live i cim se pruzi prilika cuti ih live malo tko ce je i propustiti... |
|
|
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
A da ti sinko lijepo organiziraš koncert jedne od tih tvojih "IN" drhrkažijskih grupica i zaradiš koju kintu. Show business is a BUSINESS. Kapiš?
A Dino je marka ali ti to ne kužiš. Nema veze, polako, odrasti ćeš i ti jednog dana.... |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
|
A s cim je tvoj post tocno povezan mozes li se sjetiti?
Kakve grupice? Jesam li ja napisao nesto protiv Merlina?
Razumijes li ti uopce ista sto sam ja napisao u prethodnom postu koji si ti citirao?
Btw ne organiziram koncerte drkadjijskih grupica jer nisam cuo za takve, a i kad nesto organiziram, ne radim to zbog para.
Pare zaradjujem na poslu. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
yux031
Ukupno postova: 148 Lokacija: p.n.v. Spol: Muško
|
merlin je tvrdolinijaški bošnjački nacionalist, koji je svojedobno pozivao na muslimansku bosnu.
e sad, nit ga slušam, nit imam nešto protiv onih koji ga slušaju, al ako se konstantno ser* o thompsonu i njegovim nastupima (ni njega također ne slušam, da se odmah ogradim od zlonamjernika), barem bi se mogla povesti debata i o muslimanskoj verziji "thompsona".. |
|
|
|
|
|
gum099 Ukupno postova: 115 Spol: Nebitno
|
ma nije to uopće problem, normalno da neću ići, i ni ne smeta mi što on nastupa. ali pogledaj tko je samo ove godine bio u zagrebu i varaždinu (i još jednom im skidam kapu za radar fest). zašto ja svaki put da idem u zg, zašto oni nebi došli u osijek.
kad se povukao pitanje para, ulaznice sam plaćao 200-300kn, ovisno o koncertu + 200-tinjak vlak + 100-200 (kad se kolko ima) za hranu i pivo |
|
|
|
|
|
gum099 Ukupno postova: 115 Spol: Nebitno
|
u pravu je tratinčica, uvijek se ide na zicere i 100% komercijalu.
i folk parada napuni zrinjevac:( |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
pa to i je svrha svega...da jedni zarade, a drugi se zabave....svi sretni i zadovoljni, ne vidim u cemu je problem?!?! ...i zasto organizatori ne bi trebali ici na komercijalu pa da zarade na nekom koncertu?!?! ...ono, wtf.... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
meni je bilo odlično i ja sam se zabavio, a sad oće se meni neko smijat iz drugih krajeva - pa j*be se meni za mišljenje drugih ljudi a ne još ak su iz drugih krajeva. ak je meni dobro i ak se zabavljam u nekim normalnim granicama kulture i razuma onda me živo zaboli za ljude kojima to nije zabavno... i jedva čekam i ovaj koncert da se opet zabavim, a ti sjedi kod kuće pa si puštaj tu superkvalitetnu glazbu u sobi i budi zadovoljan mišlju da ti se ljudi iz drugih krajeva ne smiju, meni da...i čekaj da jednog dana u osijek dođe neko ko se tebi sviđa...do not care...
ali stvar je u tome da onda kad dođe taj neko super kul urban i štatija znamkakavveć neš vidit ni jedan moj post u takvom topicu da nešto kenjam protiv tog događaja nego će mi također biti drago da će, nadam se, dvorana opet biti puna i da će se ljudi zabavit...dok ću ja to potpuno ignorirat i zabavljat se na svoj način... |
|
|
|
|
|
|
Vjerujem da si se zabavio, a isto tako vjerujem da si jos jedan u nizu koji nije shvatio poantu.
Btw nebudi licemjer. Da ti se jebe za misljenje drugih ljudi, nebi mi sada odgovarao na post. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
Vjerujem da si se zabavio, a isto tako vjerujem da si jos jedan u nizu koji nije shvatio poantu.
Btw nebudi licemjer. Da ti se jebe za misljenje drugih ljudi, nebi mi sada odgovarao na post.
|
krivo! odgovaram na ove postove jer se konstantno po nečemu pljuje umjesto da svako izabere šta kome paše od ponuđenog, a po tuđem odabiru da ne pljuje. vrlo jednostavno. |
|
|
|
|
|
|
|