Autor |
Poruka |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
RKL je napisao/la: ›
Ako će biti novi termin onda nije otkazano, već odgođeno. Ako je pak odgođeno, neće biti novi termin. Zbunjujuće je objašnjenje....
|
Aj sad pročitaj kakvu si glupost napisaopa probaj ponovo.... ;-) |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
exodus je napisao/la: ›
sad bi bilo najbolje da odgode zbog kise pa da idemo onda svi za tjedan dana
|
sad odi uplatit loto
još bolje što je otkazano/odgođeno, stignem skupit pare da se mog i napit |
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
@RKL, imaš pravo... ali, tada još nije bilo sigurno što će biti i kako... slijedi službeno priopćenje...;-)
[28.05.2010. 09:00] Zbog vremenskih neprilika (kiša i jak vjetar) Tuborg Green Beat u Osijeku bio je prekinut nakon pola sata svirke prvoga benda. Naime, ni Kandžija&Gole Žene nisu uspjeli otjerati oblake i smiriti nalete vjetra. No, noćas je odmah počelo usklađivanje za novi datum i prostor, te će se osječki Tuborg Green Beat ponoviti u najkraćem mogućem roku.
Novi termin za Kandžiju&Gole Žene, Dubiozu kolektiv i Let3 znat će se vrlo brzo, a Tuborg je odlučio tu zabavu pokoniti Osječanima. Naime, ulaznice se za novo izdanje Tuborg Green Beata neće naplaćivati, a svi koji su kupili ulaznice za prekinuti festival moći će ih na šanku zamijeniti za Tuborg. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
exHOP3on je napisao/la: ›
exodus je napisao/la: ›
sad bi bilo najbolje da odgode zbog kise pa da idemo onda svi za tjedan dana
|
sad odi uplatit loto
još bolje što je otkazano/odgođeno, stignem skupit pare da se mog i napit
|
skupljaj pare, jel toceni tuborg je 15kn!!! |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
|
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Marcipancic
Ukupno postova: 64 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Priča za unuke..."Kako me jedan Tuborg koštao 25kn". Još kad mi sa tri i pol prsta pjene natoči...bit će to divno, jedva čekam. |
|
_________________ I can resist everything except temptation. |
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
Leon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a Tuborg je odlučio tu zabavu pokoniti Osječanima. Naime, ulaznice se za novo izdanje Tuborg Green Beata neće naplaćivati, a svi koji su kupili ulaznice za prekinuti festival moći će ih na šanku zamijeniti za Tuborg.
|
ovo je ko šamar svima koji su kupili ulaznice za jučer |
|
|
|
|
|
dumbaos
Ukupno postova: 163 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
A možda će se dobiti više od jednog? |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Jeeij, hehe, meni super, ja sinoć nisam mogLa doć (sorry ostaLima na sreći xD ) |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
na metaliki je razvodnjena žuja bila 20kn, sve ostalo je jeftino
a i zašt neb prije počeo pit da se zagrijem |
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
Mother Earth je napisao/la: ›
Jeeij, hehe, meni super, ja sinoć nisam mogLa doć (sorry ostaLima na sreći xD )
|
meni isto paše ak se sletim.. |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
RKL
Ukupno postova: 226 Spol: Nebitno
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
RKL je napisao/la: ›
Ako će biti novi termin onda nije otkazano, već odgođeno. Ako je pak odgođeno, neće biti novi termin. Zbunjujuće je objašnjenje....
|
Aj sad pročitaj kakvu si glupost napisaopa probaj ponovo.... ;-)
|
Nije ti palo na pamet da je editiran post ispred? |
|
|
|
|
|
exodus
Ukupno postova: 172 Spol: Muško
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a i zašt neb prije počeo pit da se zagrijem
|
pa da je pivo i 10 kn mora se prije toga početi
btw nadam se da će line up ostati jednak, bar što se dubioze i kandžije tiče. koliko vidim na njihovim myspace stranicama oba su benda slobodna 3.6. što znači da bi mogli onda u četvrtak lijepo jedino je dubioza na WLM 14 dana poslije toga... |
|
|
|
|
|
Redakcija 031
Ukupno postova: 68047 Spol: Nebitno
|
[05.08.2010. 17:00] Prošlo je nešto više od dva mjeseca od kada je Tuborg Green Beat odgođen zbog kiše, a tada organizatori nisu njavili novi termin održavanja, samo su obavijestili da su trenutno u potrazi za slobodnim vikendom.
Novi termin Tuborg Green Beat-a trebao bi biti u desetom mjesecu, kada se ekipa skupi, doznajemo od gospodina Damira Levaka, specijalist za brend PR i sponzorstva Carlsberg pivovare.
Ulaznice se za novo izdanje Tuborg Green Beata neće naplaćivati, a svi koji su kupili ulaznice za prekinuti festival moći će ih na šanku zamijeniti za Tuborg.
O točnom terminu i lokaciji održavanja, bit ćete na vrijeme obaviješteni putem portala Osijek031.com |
|
|
|
|
|
|
|