Autor |
Poruka |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
u cijeloj ovoj prici najbitnije je osjecko pivo...
jer tko voli pivo...
dobro mu je i ako ga pije u parku na klupi |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
isti profil ljudi sa istim moždanim sklopovima idu i na cajke i na tamburice. TOČKA. to nije uopće diskutabilno i to su činjenice..
avantgarde je napisao/la: ›
Slazem se u potpunosti s tobom da Ava Karabatic tako nesto nikad nebi izjavila. Shvatit cu to kao kompliment.
Btw glazba je samo banalan primjer. I kaze puno o covjeku. Trebao bi to znati.
Niti kazem da sam super pametan, niti imam odogovor na sve. Dapace, nemam. Naglasih da meni takav koncept nije po gustu. Jel to tebi u redu, posto vidim da se kacis na komentare ko muha na govno, a u vecini normalnog svijeta se kriticki osvrt poprilicno stuje. Eto ja cijenim da ti volis i zelis, no ja ne zelim i to je ok, Stoga ako ti na sva usta mozes urlat kako je to tebi jebenica, ja mogu s drugog stajalista reci da je meni to katastrofa. Mozda se lokalpatriotizam mjeri po velicini kobasice koju nosih oko vrata jer si Slavonac!? Jea
Ugodnu zabavu zelim ekipi koja ide. Ja cu negdje dalje, valjda.
|
potpis.. |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
raspravlajte uvijek o glupostima.
ja idem i na tamburice u sator i na tamburice u obp i na cajke u Q,bio na miroslavu ilicu, idem i na davida moralesa,isao sam na partyje u okisgen 1998,isao na koncerte u osijek united i bunker. isam sam i na jazz veceri u royal a bome cu imat i trubace u svatovima ak skupim love.
o ukusima se ne raspravlja. ja se volim zabavit a ak si dobro raspolozen i imas dobro drustvo zabavit se mozes na svim koncertima i na svim izlascima.
Osjecko pivo i tamburice. op op - najbolaj zabava od jeseni do Bozica |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Ako se misli da isti ljudi konzumiraju pivo slušajući Tompsona, Škoru i narodnjake, dobro se misli. Pritom je Tompson roker, Škoro taburica, a narodnjaci opuštaju i razveseljavaju priprostog čovjeka. Isti ti ljudi također i glasaju za Hsp i Hdssb, ali to nije tema.
Tamburica kao instrument zloupotrebljena je, i na način na koji se najčešće u Hrvatskoj koristi, zaista nema veze s Osijekom. Dakle, poljoprivredno - kvazi-domoljubna tematika nije u osječkoj tradiciji. Jesu takozvane starogradske pjesme, no njih se u šatoru vjerojatno neće moći čuti.
Tema je u stvari nekakav promotivni šator osječke pivovare, od kojeg svi stalno očekuju previše. Nebitno je tko svira, ako će to pomoći prodaji piva. Dakle, ako će se prodati više osječkog, neka slobodno sviraju i srpski narodnjaci. Najlakše je izbjeći odlazak nekamo. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
centurion je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja idem i na tamburice u sator i na tamburice u obp i na cajke u Q,bio na miroslavu ilicu, idem i na davida moralesa,isao sam na partyje u okisgen 1998,isao na koncerte u osijek united i bunker. isam sam i na jazz veceri u royal a bome cu imat i trubace u svatovima ak skupim love.
o ukusima se ne raspravlja. ja se volim zabavit a ak si dobro raspolozen i imas dobro drustvo zabavit se mozes na svim koncertima i na svim izlascima.
Osjecko pivo i tamburice. op op - najbolaj zabava od jeseni do Bozica
|
takvi ljudi koji se mogu baš svugdje uklopiti su rijetki, tu svaka čast..
W.M. Felt je napisao/la: ›
Tema je u stvari nekakav promotivni šator osječke pivovare, od kojeg svi stalno očekuju previše. Nebitno je tko svira, ako će to pomoći prodaji piva. Dakle, ako će se prodati više osječkog, neka slobodno sviraju i srpski narodnjaci. Najlakše je izbjeći odlazak nekamo.
|
Ako su tako gledali, onda su i trebali staviti narodnjake jer je činjenica da bi u OSIJEKU narodnjaci doveli najviše ljudi i da bi se sigurno najviše popilo. |
|
|
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
centurion je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osjecko pivo i tamburice. op op - najbolaj zabava od jeseni do Bozica
|
takvi ljudi koji se mogu baš svugdje uklopiti su rijetki, tu svaka čast..
W.M. Felt je napisao/la: ›
Tema je u stvari nekakav promotivni šator osječke pivovare, od kojeg svi stalno očekuju previše. Nebitno je tko svira, ako će to pomoći prodaji piva. Dakle, ako će se prodati više osječkog, neka slobodno sviraju i srpski narodnjaci. Najlakše je izbjeći odlazak nekamo.
|
Ako su tako gledali, onda su i trebali staviti narodnjake jer je činjenica da bi u OSIJEKU narodnjaci doveli najviše ljudi i da bi se sigurno najviše popilo.
|
zaboravio si da pivo u plastičnoj čaši ne ide uz dopičnjak fuficu i baju što je od starog dobio avto za izlazak |
|
|
|
|
|
Warlord Ukupno postova: 52 Spol: Nebitno
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
jel zna netko taj URBANI xD program, tram party, jel to u tramvaju ili se samo tako zove? |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
cz m88 Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
* Sve u svemu zabava po mjeri ovoga grada. Isti kurton ko i narodnjaci.... |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
jel zna netko taj URBANI xD program, tram party, jel to u tramvaju ili se samo tako zove?
|
U tramvaju |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
zla_tratinčica
|
ne kužim, urbani program je u prostoru za 30 ljudi, a ruralni za 3000 idem se suicidirati sad. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
cz m88 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
* Sve u svemu zabava po mjeri ovoga grada. Isti kurton ko i narodnjaci....
|
osijek=slavonija=tamburice <3
ako nisi osjecanin, nemoj naglasavat to na ovom forumu |
|
|
|
|
|
|
|