Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Plan B: Doček Nove godine 2012. - Planet B

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
silence

Ukupno postova: 1135
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.12.2011. 13:50 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

MissTake je napisao/la: ›
Ovim putem želi zaželiti dobrodošlicu novim članovima foruma osijek031 Take5 i Melora te svima koji će to postati dok ovaj topic "živi"

Mr. Green

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Take5
Ukupno postova: 3
Post Postano: 18.12.2011. 15:09 
Naslov:  

boože što su ovdje ljudi nabrijani Smile
želim vam svima lijepu nedjelju. ne znam čemu toliko negative. gdje god sam živjela uvijek sam pričala koliko se ponosim našim osječanima, kako smo mi dragi i pristupačni i 'lege' unatoč tome što nas život ne mazi.. I, Nake_rado, slažem se da ima puno, kako reći da se nitko ne uvrijedi - 'pozera' ovdje u našoj sredini, onih koji se prave da su ono što nisui da su se u Osijeku malo zbrkale vrijednosti i što je bitno a što ne, pogotovo kada je u pitanju novac, no prosto ne vjerujem kako brzo ljudi sude. I ne smijem čitati više ove forume, da ne bih promijenila mišljenje o svojim sugrađanima!! Smile- svi nešto sude i kude i traže dlaku u jajetu. ali to je baš ono o čemu sam pričala, svakom nešto godi! pa neka ima mjesta gdje se i vječiti pesimisti mogu dobro posvađati! bojle tu nego kod kuće istuć' ženu, zadavit' psa, prekuhat' punicu i slično. živi i veseli svi bili

MissTake

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 18.12.2011. 15:48 
Naslov:  

Take5, običaj formaša osijek031 nije da tuku žene ili dave kerove, već da mačićima odgrizaju glave Wink

Bojim se da za ovih 350kn ljudi ne dobiju lansiranje "nogom u dupe" do mjeseca, a za nazad će si morat naručivati Cammeo.

Vjerujem da će dekoracija biti dobra, a to da ljudima nije bed izdvojiti za par sati 350kn govori samo da je previše snobova koji žele biti viđeni i žele biti na "in" mjestu.

lijepo se zabavite

Laneway to Chakotay

SVI SMO MI VUCO
Marcipancic

Ukupno postova: 64
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.12.2011. 18:17 
Naslov:  Re: Plan B: Doček Nove godine 2012. - Planet B

Ne idem tamo biti "viđena" (wtf?!), idem se zabaviti jer ZNAM da će biti ne dobro, nego odlično i da će biti drugačije, što je u Osijeku (nažalost) rijetkost.

Zašto znam? Ne zato jer mislim da novac kupuje sreću ili zabavu, tj. tih prokletih 350kn koje ćete profrćkati na neku sintetiku iz Zare, već znam jer sam od samih početaka na dočecima koje je organizirala "ta" ekipa. Ako se ne varam, to je bila 2005. . I uopće ne vidim smisao o tome da se sere po svemu. Oš-idi, neš-ne moraš.

Dok život prolazi, dežurni hejteri sjede doma i rifrešaju portal ne bi li stigla nova vijest/najava/fotka na koju se mogu posrati i onda još razvesti raspravu u kojoj će skrenuti s teme i vjerojatno na kraju završiti na politici. Fuj.

Marcipancic

Post Postano: 18.12.2011. 18:20 
Naslov:  

Uložite tu mržnju, netrpeljivost i lajanje u organizaciju nečega kvalitetnog i dajte pristojnu cijenu.

Ma, ne. Dajte i nepristojnu cijenu, ako vrijedi, ja ću prva doći na event i napisati lijepi komentar na ovom istom poprištu izdrkavanja.

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.12.2011. 18:31 
Naslov:  

350kn će nagodinu biti standard,može biti samo skuplje... organizirani dočeci mi se gade..ali tko voli neka izvoli... konstruktivna kritika ok, ali ako je cijena 35000000 kuna, neka je..ima netko tko će platit... ako netko neće, nemora..ja prvi neću... i amen..ne vidim u čemu je problem...

Ukupno postova: 416
Post Postano: 18.12.2011. 23:03 
Naslov:  

@ Marcipancic
Ovo je forum, mjesto gdje ljudi iznose svoje mišljenje, bilo ono pozitivno ili negativno i zaista nema razloga da se uzbuđuješ oko toga u što će i tko uložiti svoju energiju.

SVATKO ima pravo, u granicama pristojnosti, iznijeti svoje mišljenje ovdje pa i ti, stoga nema potrebe da kenjaš nekom drugom što je isto iznio svoje mišljenje.

I nemoj zaboraviti - mišljenje je ko šupak, svatko ga ima Laughing

Prošlu NG sam dočekala u Planu B i bila sam zadovoljna s ekipom i cugom, hrana suha i očajna, u prvoj prostoriji ledara, a u drugoj pakao, garderoba očajna, 2 wc-a koma totalna od čekanja, a stiropor na podu je zapravo organizatorima plus jer upije sve proliveno i zamaskira smeće. Prazne čaše, tanjure i boce nitko nije kupio cijelu noć i to smeće je na kraju završavalo na podu pa si i nogu mogao iskrenut jer u stiroporu ne vidiš na što gaziš.
Mjuza bože pomozi, dizalice pa spuštalice.

350 kuna je previše, ali to je samo moje mišljenje osijek031.com smile Sve naj ljudofi

Post Postano: 18.12.2011. 23:32 
Naslov:  

Pa, da...imam ga i ja...očito. Moje mišljenje je da su Osječani strašno psihički napaćeni što je valjda razlog da je 99.99% kometara na 99.99% tema ovdje-negativno.

Dođe mi žao. osijek031.com smile

Svima sve najbolje! U Novoj 2012., želim vam "dobrograđansko" raspoloženje, od srca. osijek031.com smile

Ukupno postova: 22
Post Postano: 19.12.2011. 12:37 
Naslov:  

Dino8090 je napisao/la: ›
Ali cek... Ja i dalje (bez obzira sto treci puta citam najavu) ne kontam kakav Planet B, kakva lansiranja? Nije da sad omalovazavam ili nesto, ali stvarno mi nije bas najjasnije o cemu se ovdje radi...

Odem na bilo koje drugo mjesto u gradu (za manje para!) i prejebem i vas i vase lansiranje u druge galaksije te nakon litre i pol Red Bull-vodke zaronim direktno do jezgre Zemlje, okrenem magnetska polja i napravim sveopsti haos na povrsini. Ko hoce, moze sa mnom...

ahahahahehhahahah,, kralju!!!

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 19.12.2011. 13:03 
Naslov:  

Ne znam kako ce biti ove godine. Zadnji put sam u PlanuB bio prije dvije godine, kad je bio Pariz. Vrijedilo je novca (minus jedino zbog zagusljivosti). Ako sada idu s manje ljudi (manje zagusljivo) - onda ce i taj minus biti ispravljen.

Dakle, 350kuna za vjerojatno odlican provod (dobra hrana + odlicna cuga od pocetka do kraja, ...) vs. 200-250kn za doceke gdje nisam siguran kako ce biti i kad ce nestati cuge?! Ja bih radije dao 100 kuna i bio miran, nego se kockao, ali svakom svoje. ;-)

Btw. ne idem ove godine u PlanB, samo komentiram taj odnos prema novcu i 100kn razlike. ;-)

Btw2. cini se da ovdje, osim tzv. "dezurnih hejtera" ima i "dezurnih hejtera dezurnih hejtera". ;-) I onda jedni drugima popuju sto imaju ovakvo ili onakvo misljenje. Geeez! Ako je nekom ovo skupo - onda to prihvatite kao sugestiju, argument. Ako se nekom ne svidja to sto radite i nacin na koji radite - takodjer to prihvatite kao sugestiju. Ljudi su razliciti, imaju drugacije potrebe, zelje, drugacije vide, drugacije zakljucuju. Ne gledaju svi svijet vasim ocima. I hejtanje hejtera je hejtanje. ;-)

Ukupno postova: 119
Post Postano: 19.12.2011. 16:36 
Naslov:  

Ne znam čemu pljuvanje i po organizaciji i cijeni. Ima sto drugih mjesta gdje se možete smjestiti za manje. No, nešto mi nije jasno u cijeloj ovoj priči. Netko je napisao dobra cuga od početka do kraja, a ja ostala prošle godine bez jegera???! Istina, moji su svi pili jack, ali taj nestanak jegera mi je bio shit. Puno ljudi i užasan toalet još jedan minus, sve ostalo plus.

Korina

Ukupno postova: 416
Post Postano: 19.12.2011. 19:44 
Naslov:  

Netko iznese na forumu svoje osobno negativno iskustvo i odmah je "hejter"?
Bože siđi i baci peglu.

Forum je zaista pun bolesnika, a Francika nije ni komentirao ovu temu.

Ukupno postova: 656
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.12.2011. 21:14 
Naslov:  

Kak ce je bacit ako sidje.

Provokator

Ukupno postova: 1500
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 19.12.2011. 21:34 
Naslov: