Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Doček Nove godine u Osijeku - 2010. - mjesta i programi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
TheColossus
Ukupno postova: 13
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.12.2009. 13:55 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

A nema sad veze s tim oćeš li bit negdje gdje si svaki vikend. Ja izlazim recimo svake subote u Tufnu pa svejedno planiram ić tamo za novu jer kontam da tamo ne može bit loše. A sad cijena...hmmm...svuda se većinom kreće 200-300 kn tak da sam na to naviko već svake godine Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mar1na
Ukupno postova: 1
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.12.2009. 22:44 
Naslov:  Re: Doček Nove godine 2010. - mjesta i programi

zanima me dali ove godine "Lumiere" organizira doček...ako da,možete li mi reći kolika je cijena ...hvala!

TataMata

Ukupno postova: 1180
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.12.2009. 11:22 
Naslov:  

Tko nema love i želi se zabaviti bez cajki nek dođe na Mačkamamu jedini doček gdje je sve potpuno BESPLATNO....Osječko pivo, kuhano vino, kobasice....rock'nroll....uz OK CLUB i Radio Mačkamamu....

Ukupno postova: 100
Post Postano: 17.12.2009. 21:13 
Naslov:  

Ma ljudi ovo je jedna velika katasrofa, al nas deru pa mogli bi nam i nešto pokloniti za Novu 2010. godinu npr. manje cijenerecimo prosječna klopa izađe po nabavnoj oko (recimo neka šnicla+pomfrit) 30-ak kuna- oni neka stave 50 kn a ne 300% više zatim cuga (pivo) 6-10 kn-oni neka stave 8-12kn. Ja ću pojesti šniclu to je nekih 50kn i popiti10-15 pivi=150 kn sveukupno iznosi oko 200 i manje. Ajmo dalje na cugu ču čekati po pol sata što znači da ovih 10-15 piva se definitivno smanjuje i na meni zarade čisto love oko 100 i više kuna. definitivno je to totalna krađa a da rabat koji dobiju na količinu neću niti spominjati. Po meni bi bilo ok svi da daju 150 kn jer većina cura neće popiti tu svotu

Ukupno postova: 5431
Post Postano: 17.12.2009. 23:39 
Naslov:  

mar1na je napisao/la: ›
zanima me dali ove godine "Lumiere" organizira doček...ako da,možete li mi reći kolika je cijena ...hvala!

Lumiere: Doček nove godine 2010.

Ukupno postova: 8
Post Postano: 18.12.2009. 7:54 
Naslov:  

Sta vi svi ljudi mislite i računate tu nekakve gluposti, kao popit cu toliko, pojest cu toliko, i mislite da vas pljackaju??!!Nemozete shvatit da netko treba i organizirati taj doček,platiti glazbu,konobare,kuhare,salu,struju,vodu,SVE!!!Niste razmisljali da tu ima obaveza oko toga vise od mjesec dana??!!!Vazno da ste napravili racunicu i mislite da vas netko krade i vazno da vam je palo na pamet da svi dobivaju rabate na piće!!!!!pa ovo je sramota!!!Niste si zamislili da bi nesto malo i organizatori trebali zaraditi? pa nece valjda praviti to sve da bi "budalama" napravili veselje!!!
stvarno vas nerazumijem!!! za 250 kn neograničeno piće i vecera??!!!jel to puno??!!!!
pa koliko potrošite subotom vani???!!!50kn???!!
ako tako razmisljate onda sjedite kod kuće,ispecite si kokice i uzivajte uz filmove!!!

ožiljak

Ukupno postova: 170
Post Postano: 18.12.2009. 13:00 
Naslov:  

marin55 je napisao/la (Pogledaj post): › Sta vi svi ljudi mislite i računate tu nekakve gluposti, kao popit cu toliko, pojest cu toliko, i mislite da vas pljackaju??!!Nemozete shvatit da netko treba i organizirati taj doček,platiti glazbu,konobare,kuhare,salu,struju,vodu,SVE!!!Niste razmisljali da tu ima obaveza oko toga vise od mjesec dana??!!!Vazno da ste napravili racunicu i mislite da vas netko krade i vazno da vam je palo na pamet da svi dobivaju rabate na piće!!!!!pa ovo je sramota!!!Niste si zamislili da bi nesto malo i organizatori trebali zaraditi? pa nece valjda praviti to sve da bi "budalama" napravili veselje!!!
stvarno vas nerazumijem!!! za 250 kn neograničeno piće i vecera??!!!jel to puno??!!!!
ako tako razmisljate onda sjedite kod kuće,ispecite si kokice i uzivajte uz filmove!!!

lijepo to zvuči, samo kad se ta ista hrana ne bi pojela do recimo 9 navečer, kao što to bude u 99% slučajeva...

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 18.12.2009. 13:44 
Naslov:  

ožiljak je napisao/la: ›
marin55 je napisao/la (Pogledaj post): › Sta vi svi ljudi mislite i računate tu nekakve gluposti, kao popit cu toliko, pojest cu toliko, i mislite da vas pljackaju??!!Nemozete shvatit da netko treba i organizirati taj doček,platiti glazbu,konobare,kuhare,salu,struju,vodu,SVE!!!Niste razmisljali da tu ima obaveza oko toga vise od mjesec dana??!!!Vazno da ste napravili racunicu i mislite da vas netko krade i vazno da vam je palo na pamet da svi dobivaju rabate na piće!!!!!pa ovo je sramota!!!Niste si zamislili da bi nesto malo i organizatori trebali zaraditi? pa nece valjda praviti to sve da bi "budalama" napravili veselje!!!

lijepo to zvuči, samo kad se ta ista hrana ne bi pojela do recimo 9 navečer, kao što to bude u 99% slučajeva...

da, kad bi sve funkcioniralo, 250 kn za neograničeno piće i večeru ne bi bilo puno. no, kad organizatori požele zaraditi 3-4 prosječne mjesečne plaće za jednu večer (odnosno, recimo mjesec dana organizacije), pa štede na klopi, cugi, konobarima, prodaju previše karata i na kraju ako želiš išta piti više od pola večeri provedeš čekajući na cugu, klope nestane prije nego stigneš do stola, a od gužve se ne možeš okrenuti. odlično bačenih 250 kn, tada stvarno poželiš da si ostao kod kuće, ispeckao kokice i uživao uz filmove.

prcko001

Ukupno postova: 100
Post Postano: 18.12.2009. 20:49 
Naslov:  

e ovako i inače bude zabava puno i sviraju uistinu kojekakvi bendovi od onih poznatih do nepoznatih i uglavnom je ulaz besplatan a organizaror se pokrije sa cugom i još zaradi plaću za konobara ili više njih. Onaj ko je ikada bio konobar zna o čemu pričam i onaj koji je priređivao istu takvu zabavu. Stoga bilo bi lijepo prije nego li napišeš ovako nešto da se informiraš ili čak progooglaš malo.
P.S. u dosta kafića nema žive glazbe već jedan komp pojačalo i hrpa zvučnika, a cijena ista

cane

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 18.12.2009. 20:56 
Naslov:  

Koliko sam ja vidio većina je spustila cijenu u odnosu na prijašnju godinu.

Ukupno postova: 8
Post Postano: 19.12.2009. 20:44 
Naslov:  

ja stvarno neznam, gdje ste to i u kojoj sali platili ulaznicu i ostali bez sjedečeg mjesta i večere?? a o piću da negovorim. Mislim mozda je to i moguce, to stvarno onda nije fer prema gostima, ali nemozemo bas i po svemu pljuvati. evo ja predlažem da dođete u novouređenu salu "Brnić", u mjestu Livana (između Osijeka i Čepina) i da se uvjerite u to da kada piše večera i piće neograničeno, da to stvarno tako i je! Ljudi koji organiziraju su ozbiljni i biti će i starijih ljudi, a između ostalog to je na neki način i reklama za samu salu, znaci, mora se pokazat kao dobra, ako planira imati i dalje posla sa svatovima i sve drugo.

irena1987
Ukupno postova: 1
Post Postano: 19.12.2009. 20:52 
Naslov:  Re: Doček Nove godine 2010. - mjesta i programi

super da, a kaj u Osijeku nigdje nema a da je sve uključeno u cijenu, i da se puštaju Narodnjaci Crying or Very sad

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 19.12.2009. 21:08 
Naslov:  

marin55 je napisao/la: ›
ja stvarno neznam, gdje ste to i u kojoj sali platili ulaznicu i ostali bez sjedečeg mjesta i večere?? a o piću da negovorim. Mislim mozda je to i moguce, to stvarno onda nije fer prema gostima, ali nemozemo bas i po svemu pljuvati. evo ja predlažem da dođete u novouređenu salu "Brnić", u mjestu Livana (između Osijeka i Čepina) i da se uvjerite u to da kada piše večera i piće neograničeno, da to stvarno tako i je! Ljudi koji organiziraju su ozbiljni i biti će i starijih ljudi, a između ostalog to je na neki način i reklama za samu salu, znaci, mora se pokazat kao dobra, ako planira imati i dalje posla sa svatovima i sve drugo.

to je zdravo razmišljanje i pozdravljam ga! no, nažalost, ne razmišljaju svi tako. a i moj se komentar nije odnosio samo na sale, nego općenito na organizirane dočeke.

Caleb

Ukupno postova: 238
Post Postano: 20.12.2009. 17:34 
Naslov:  

Pa 50kn je normalnom covjeku za izlazak dosta to je raltivno ali onaj tko potrosi vise ili ima novaca da moze ili nema novaca pa potrosi i tih 250kn za izlazak i onda gladuje ili zica pare okolo mama tata itd.. Uglavnom inace svake godine se obrcu pare za te proslave a proslava je za jednu noc a zaradi se novaca maltene za sljedeca 3-4mjeseca i to zna vrabac na grani!! Samo je stvar da se moras dobro reklamirati i privuci ljude.. pozz

dadadadada
Ukupno postova: 32
Post Postano: 20.12.2009. 20:47 
Naslov:  

A Plan B?

Skoči u forum: