Autor |
Poruka |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
No dobro, ovaj grad je pun pljuvača, i onda se čudimo što normalni i perspektivni ljudi idu odavde, kako da i ostaju kada ima onih koji stalno vrebaju da javno popljuju neciji rad i trud...
|
da, ali ako si primjetio [a da se primijetiti] po ovome UFO-u se manje pljuje nego inače
mijenja se |
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
istina, to je najbolji znak da izgleda ipak dobro radimo
ili je to znak da više ljudi ne pišu toliko po netu koliko prije |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
tonka_21 Ukupno postova: 228 Spol: Nebitno
|
Mislim da ima puno boljih bendova nego Let 3, zašto oni svake godine sviraju u Osijeku?? Nitko ih drugi ne želi ili??? |
|
|
|
|
|
tonka_21 Ukupno postova: 228 Spol: Nebitno
|
I da nije istina da nisu bili 2010 jer su bili na tuborg green... |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Ma mora uvijek bit i nezadovoljnih. Žao mi je što neće bit elektronike, no razumijem jer se sjećam praznog dvorišta od prošle godine... Let 3 nisam dugo vidjela i radujem se koncertu, kao i Decapitated koji ne slušam, no uvijek volim pogledat takav koncert.. Kao i Behemoth prošle godine, svaka čast! Samo tako nastavite, jedva čekam UFO |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
-xoxo-
Ukupno postova: 102 Spol: Žensko
|
ja se onda ispricavam, jer nakon tog saznanja prije koju godinu da bendovi placaju da sviraju a i grad financira, prestala sam dolazit...
naime za jukica sam par puta radila nesta i covjek je veliki govnar tako da ajd bar nesta pozitivno u tome da nema vise veze s tim |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Mišljenja sam da je dobro što nema elektronike. Kvaliteta se toliko malim proračunom za elektornski stage nemože dostići, a neki levi line upi ne opravdavaju cijenu ulaznice.
Svake godine je line up bio sve lošiji i lošiji, "mladi" i "neafirmirani" dji svake godine isti. A s njima nikada na zelenu granu. Svi imaju svoje uvjete i želje, a znaju da su se po 3. puta prijavili na festival neafirmiranih Dja i bendova.
Uglavnom, bez njuški na elektronskom stageu nema smisla naplaćivati toliki upad jer publiku koja bi eventualno prisustvovala tom dijelu festivala, boli patka za ostatak i za main. Upad od 50 kn po danu je prevelik, a to se prošlo godine i pokazalo. Pravilan potez je da se takav neisplativ izdatak odreže. :čvrststisakruke: |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
@kanta pa daj jel nemoze bit svih tih 8
inace zasada sa 3 headlinera jako zadovoljan
ako je nekom zamjerka sto je dosao let 3 opet, a bogamu let3 je genijalan bend i nije bio u os 2 god, nadalje let3 je vj najbolji nastup koji je ufo ikad dozivio, tak da ne sumnjam da ce bit dobro
ne slusam metal, ali volim poslust i mlade metal bendove (prosle god je bilo super) i dobrog headlinera
a casultiese svaka cast
a sto ljudi pljuju, pa pljuvali bi da je linup ko na exitu i szigetu zajedno a cijena 100kn |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
-xoxo- je napisao/la: ›
naime za jukica sam par puta radila nesta i covjek je veliki govnar...
|
been there, done that |
|
|
|
|
|
clean_ac Ukupno postova: 36 Spol: Žensko
|
nemam fejs al jel mogu dat glas za brkove? XD
btw, meni se sviđaju i dosadašnji headliner a i ovi mogući tak da ono...jel se zna kolko bi mogla bit karta? |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
cijena ulaza ce vrlo vjerojatno biti ista kao prošle godine ( 50/80 ) ili neznatno skuplja...
Sve ce se to znati vrlo skoro... |
|
|
|
|
banderaš Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
ovo je dno dna za jedan festival koji je bio preko drave i imao velikih potencijala nesto postati |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
Kada je festival bio preko Drave imao je i ogromne novce od grada, ministarstva kulture i raznoraznih sponzora...sada nema gotovo ništa, i samo velikim entuzijazmom pojedinaca je uopce opstao, te pokušava ponuditi Osijeku nešto što inace nema...
Ja ne znam odakle nam samo još uvijek tog entuzijazma kraj ovakvih ljudi koji samo pljuju. Izgleda da smo ipak još dovoljno sabrani da nam 2000-3000 ljudi koji uživaju i zabavljaju se na festivalu, ipak više znaci od seratora koji bi da im se dovede U2, Metallica i Halid Bešlić, da bude za svakoga ponešto, te naravno da bude bespla ulaz. I onda bi se našlo kenjatora, možda što je pivo 10kn |
|
|
|
|
|
|