Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
nake_rado je napisao/la: ›
Poppy je napisao/la: ›
Dakle na kakvog sam iskompleksiranog majmuna danas imala sreću naletit!
Stojimo frendica i ja na pješačkom, čekamo zeleno, ja guram bicikl, odnosno držim ga. Kad dolazi nam lik u susret na biciklu, a iza njega sin, oko 10 godina, isto na biciklu. I kad se stari penjo na bankinu kraj nas mali zapne iza za njegov bicikl i padne. Mislim, niš mu, nije se ni ogrebo, ni lupio, sam malo zapeo. I stari se stane derat na mene i frendicu!!!! Da zašto mi tu stojimo?! A mjesta ko u priči! Između nas i prve bandere par metara! Mi pošizile, da koji mu je kurac, jel on normalan, da nemožemo normalnije stajat na pješačkom i bla, bla... A on: a zašto ja stojim na pješačkom s biciklom?!! On koji vozi bicikl po pješačkom što je zabranjeno sere meni koja guram bicikl što nije zabranjeno!
Uglavnom, bila je to jedna zanimljiva patologija; palo je njegovo malo muško i netko mora bit kriv! Ne može bit mali jer je on očev sin. Ne može bit otac jer je on ipak alfa mužjak koji ne može pred sinom priznat krivicu. Pa ćeonda bit krive prve dvije plavuše makar bile udaljne par metara i nemaju baš nikakve veze s tim!
što je najsmješnije, nije kriv nitko, mali je zapeo i zapravo se ništa strašno nije dogodilo. osim što sam ja zbog svoje jezičine zamalo dobila batina!
|
neeeneeee, ti si kriva i gotovo, pa haalooo živiš u osijeku, tu se ne poštivaju zakoni, tu nemoraš sić s bicikla da bi prešao preko pješačog, dapače, ako siđeš najebeš. Uf uf i ti pričaš gluposti, kao nije kriva,
|
E da! I još je prelazio na crvenom! |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Stojimo frendica i ja na pješačkom, čekamo zeleno, ja guram bicikl, odnosno držim ga. Kad dolazi nam lik u susret na biciklu, a iza njega sin, oko 10 godina, isto na biciklu. I kad se stari penjo na bankinu kraj nas mali zapne iza za njegov bicikl i padne. Mislim, niš mu, nije se ni ogrebo, ni lupio, sam malo zapeo. I stari se stane derat na mene i frendicu!!!! Da zašto mi tu stojimo?! A mjesta ko u priči! Između nas i prve bandere par metara! Mi pošizile, da koji mu je kurac, jel on normalan, da nemožemo normalnije stajat na pješačkom i bla, bla... A on: a zašto ja stojim na pješačkom s biciklom?!! On koji vozi bicikl po pješačkom što je zabranjeno sere meni koja guram bicikl što nije zabranjeno!
Uglavnom, bila je to jedna zanimljiva patologija; palo je njegovo malo muško i netko mora bit kriv! Ne može bit mali jer je on očev sin. Ne može bit otac jer je on ipak alfa mužjak koji ne može pred sinom priznat krivicu. Pa ćeonda bit krive prve dvije plavuše makar bile udaljne par metara i nemaju baš nikakve veze s tim!
što je najsmješnije, nije kriv nitko, mali je zapeo i zapravo se ništa strašno nije dogodilo. osim što sam ja zbog svoje jezičine zamalo dobila batina!
|
neeeneeee, ti si kriva i gotovo, pa haalooo živiš u osijeku, tu se ne poštivaju zakoni, tu nemoraš sić s bicikla da bi prešao preko pješačog, dapače, ako siđeš najebeš. Uf uf i ti pričaš gluposti, kao nije kriva,
|
E da! I još je prelazio na crvenom!
|
ček ček ček, jesi ti njemu ko prava osječanka mahnila srednjim prstom |
|
|
|
Poppy
|
ček ček ček, jesi ti njemu ko prava osječanka mahnila srednjim prstom
|
gle rado, zaboravljaš da ja imam ni 50 kila! |
|
|
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
gle rado, zaboravljaš da ja imam ni 50 kila!
|
Za brzinu nisu bitne kile, stoga pitanje je jesi li brža? |
|
|
|
Poppy
|
Lugar je napisao/la: ›
|
|
Za brzinu nisu bitne kile, stoga pitanje je jesi li brža?
|
pih! trenirala brze discipline! (al stvarno) |
|
|
|
|
|
nake_rado
|
|
|
pa znaš ti da bi ja došao tebe braniti da se nešto dogodi
sutra ima da hodaš gradom s visoko uzdignutim prstom, pa ko bude imao problema nek se meni javi...hmm ili ipak ne |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Zašto mi iz jedne ruke ne izraste bacač plamena, a iz druge bacač raketa...
|
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
E da! I još je prelazio na crvenom!
|
|
ma ima kretena sve u 16, ja se derem na svakog ko vozi bic preko pjesackog -- eto u borbi protiv seljaka postanes seljak - al kad kreteni ne razumiju nista na fini nacin |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Uf ma meni je svega dosta.. svega! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
nake_rado
|
Jebem ti sve profesore svijeta onake odvratne, kad misle da je njihov predmet glavni, a nema jebeno veze s onim sto ću radit kasnije, fuuuj marš, aaaaaa, drski, namrgođeni, pun mi ih je kurac, zašto predaju kad nemaju volje ni htjenja za radom i sam čekaju da se pobuniš na takve stvari pa da te skolče.
Svaka čast izuzecima. |
|
|
|
Poppy
|
eldiablo je napisao/la: ›
ma ima kretena sve u 16, ja se derem na svakog ko vozi bic preko pjesackog -- eto u borbi protiv seljaka postanes seljak - al kad kreteni ne razumiju nista na fini nacin
|
joj pa nemoj baš na sve! i ja vozim bic preko pješačkog, al kontam dok siđem, pa ga preguram još više kočim promet! |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
eldiablo je napisao/la: ›
ma ima kretena sve u 16, ja se derem na svakog ko vozi bic preko pjesackog -- eto u borbi protiv seljaka postanes seljak - al kad kreteni ne razumiju nista na fini nacin
|
joj pa nemoj baš na sve! i ja vozim bic preko pješačkog, al kontam dok siđem, pa ga preguram još više kočim promet!
|
a neeeeee, ne to raditi!!!radi tvoje sigurnosti...
koliko ćeš tek zakočiti promet ako te netko tako pokupi na pješačkom???
i tko će biti kriv?
lijepo sići i pregurati - to je pravi put |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Joj što ja mrzim, al organski ne podnosim one ženske babetine.. Žena sam, al hebote prosto me toga sramota kakvih glupača ima, tračerica i to.. Šta mi se tamo smiješkaju, a onda me olajavaju okolo.. Ma FUJ!!!! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
Meet Bobina.
Bobina tried to seal my cookie!
Ha ha. Bobina
Ha Ha |