Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
jel i Gazda dolazi?! |
|
|
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
diva je napisao/la ( Pogledaj post): ›
poznaje li se većina forumaša ?
|
Dosta forumasa se medjusobno upoznalo na prijasnjim Osijek031 druzenjima i Disko igrankama. I na svakom takvom eventu po nekoliko novih udje u krug forumasa koji se medjusobno poznaju. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Ak ne bude 100 fotografa.. stv.. niste niš napravili |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
diva je napisao/la: ›
poznaje li se većina forumaša ?
|
Dio korisnika s foruma portala Osijek031.com se upoznao, ali obzirom na ukupan broj ljudi koji sudjeluju u rasprava i pogotovo ukupan broj ljudi koji samo prate (lurkeri) portal i forum, ne bi se moglo reci da se vecina forumasa poznaje. ;-)
Party031 je idealna prilika za mali ispravak te nepravilnosti u prostorno-vremenskom kontinuumu. ;-)
Doduse, na Party031 su dobrodosli svi, bez obzira bili sudionici ili lurkeri na raspravama na forumu, bili registrirani korisnici portala ili slucajni prolaznici i prijatelji i poznanici navedenih. ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
leone, ne zaboravi da si obećao kikiriki... pravi, slani! |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
hej pa to je sutra! vidimo se... |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
diva
Ukupno postova: 623 Spol: Nebitno
|
mislim, kako se nakon otkrivanja identiteta (ali ne i osobnosti, koja se osjeti kroz forumsku diskusiju) polako uskraćuje deci dobrog vina u deci- deci. Diskusije se razvodnjavaju, ljudi počnu štekati, ne ili svjesno podilaziti, formalno se javiti, ili čak ne sudjelovati u temi. Možda iz nelagode, novonastale nesigurnosti i time se smanjuje kvaliteta forumskog doživljavanja . Nemam ništa protiv druženja, iako ne znam koji oblik znatiželje vodi ljude u tom smjeru. Drugi portali prakticiraju isto ili slično druženje te se nadam kako vizualnim pojavljivanjem ne odmjeravate snagu, kvalitetu ili dobivenu pozornost.
Hvala na obavijesti, kao da smo popili koji deci na nekoj terasi. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
mislim, kako se nakon otkrivanja identiteta (ali ne i osobnosti, koja se osjeti kroz forumsku diskusiju) polako uskraćuje deci dobrog vina u deci- deci. Diskusije se razvodnjavaju, ljudi počnu štekati, ne ili svjesno podilaziti, formalno se javiti, ili čak ne sudjelovati u temi. Možda iz nelagode, novonastale nesigurnosti i time se smanjuje kvaliteta forumskog doživljavanja .
|
govori u svoje ime.
nisam primijetila da su ovdje rasprave imalo razvodnjene od kad su se mnogi forumaši upoznali... čak štoviše, ovako barem znaš kome se obraćaš.. ili npr. tko je glasan samo virtualno, a tko i u 3D, odnosno koga se treba ozbiljno shvatiti a koga ne. |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Diskusije se razvodnjavaju, ljudi počnu štekati, ne ili svjesno podilaziti, formalno se javiti, ili čak ne sudjelovati u temi. Možda iz nelagode, novonastale nesigurnosti i time se smanjuje kvaliteta forumskog doživljavanja . Nemam ništa protiv druženja, iako ne znam koji oblik znatiželje vodi ljude u tom smjeru.
|
Valid point...
Doduse, mozes doci na party i nikoga ne upoznati i samo se dobro proveseliti... ionako ce biti daleko vise ljudi nego sto sudjeluje u raspravama na forumu.
Kao sto ranije rekoh, ovo nije tulum samo za forumase, vec za sve posjetitelje portala Osijek031.com, svojevrsni poklon i zahvala na vjernosti. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
diva
Ukupno postova: 623 Spol: Nebitno
|
tulum je siguran dobitak mnogoljudnosti, a ništa novo, nema brige ni oko organizacije( cijena cuge, hoće li biti kikirikija ili ne i sl..) Evo, npr. portal osijek031 mogao je za godišnjicu organizirati volontersku akciju (bilo kojeg oblika). Dobili bi daleko veću i iskreniju zahvalnost mnogih kojima je dobronamjernost svakog pojedinca više nego dobrodošla još u obliku ovog odličnog medija. A vi bi bili drugačiji i topliji. Količina odazvanog ljudstva puno manja, ali bi otišla kvalitetnija.
Tuluma i pijanki s povodom i bez ima dužinom Drave. Portal bi mogao odlično utjecati na nesvjesno lijene, sebične i nespremne pojedince.
Cuga od 5 kn je sitan keder za dobru pijanku, povod nebitan, a takav poziv se ne odbija. |
|
|
|
|
|
Poppy
|
Cuga od 5 kn je sitan keder za dobru pijanku, povod nebitan, a takav poziv se ne odbija.
|
Znači dolaziš?! |
|
|
|
|
|
Poppy
|
Oćel bit sentiša?! |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Poppy je napisao/la: ›
Oćel bit sentiša?!
|
šta god ti srce poželi |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Oće bit minića ? |
|
|
|
|
|
duje
Ukupno postova: 348 Spol: Muško
|
a ja necu doci ....znam zato ce neki zbog toga a drugi no nadam se da cete svi i i i dok ja u puli od dosade... no svima vam zelim da se puno i popijete jedno za mene
radit nis neodgovorno i da leon ne mora zvati
Pozdrav |
|
|
|
|
|
|
|