Autor |
Poruka |
unLog!c
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
JESSS!!!!! napokon narodno veselje u gradu, toga nismo jako dugo imali -.- |
|
|
|
|
|
Al Bandy Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
Jel i Alija dolazi s njim ? |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
JESSS!!!!! napokon narodno veselje u gradu, toga nismo jako dugo imali -.-
|
aj ne kenjaj |
|
|
|
|
|
besprizorni Ukupno postova: 65 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
što bi bilo da dolazi netko stvarno dobar? Dino Merlin...de nemojte me zajebavati |
|
|
|
|
|
gum099 Ukupno postova: 115 Spol: Nebitno
|
aj ovaj ću put pokušati biti pristojniji...
u zg su ove godine bili soulfly, slipknot, i još hrpu kvalitetnih svirki po klubovima, dolazi im the cult za par dana. varaždin je imao prej*ben radar fest....
pobogu zdravko čolić i dino merlin???? |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Ljudi su različiti,pa tako imaju i različite ukuse.Ako vams e ne sviđa,ne morate ni pogledati najavu,a ni otići na koncert.
No ne razumijem potrebu ljudi da pljuju po svemu što im nije po guštu. |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
stipica7 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
hahah kakvi sve kretena ima na ovim forumima, samo pljuju po drugima i nikad nisu zadovoljni, ak to ne volis onda nemoj pljuvati niti uopce komentirati |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
bravo...makar neću otić na ovo...jer ne slušam tu vrstu glazbe...al barem nisu neki lokalni izvođači...nakon moralesa i urbana sad eo i ovi...ne sjećam se kad je zadnji put bilo ovako nešto u ovako kratkom vremenu |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
|
nije to pljuvanje nego je žalosno da se ne dovodi nešto kvalitetno. moje mišljenje je da ima puno kvalitetnijih izvođača od Dine Merlina, a kako je trend da se grad iz godine u godinu sve više poseljačuje neće me čuditi ako koncert bude rasprodan. a ti stipice7 malo skrati jezičinu i probaj bez vrijeđanja nešto napisati. forum i služi tome da se nešto komentira bez obzira što netko misli o tome. |
|
|
|
|
|
dino_bno
|
nije to pljuvanje nego je žalosno da se ne dovodi nešto kvalitetno. moje mišljenje je da ima puno kvalitetnijih izvođača od Dine Merlina, a kako je trend da se grad iz godine u godinu sve više poseljačuje neće me čuditi ako koncert bude rasprodan. a ti stipice7 malo skrati jezičinu i probaj bez vrijeđanja nešto napisati. forum i služi tome da se nešto komentira bez obzira što netko misli o tome.
|
sta ti imas protiv merlina? i ostalih pjevaca s podrucja balkana? Velika vecina to slusa i zato se takvi izvodjaci i dovode, sta ce dovest one tvoje metalce il sta su vec kad nece bit tolko ljudi ko na ovim koncertima |
|
|
|
|
|
|
nije to pljuvanje nego je žalosno da se ne dovodi nešto kvalitetno. moje mišljenje je da ima puno kvalitetnijih izvođača od Dine Merlina, a kako je trend da se grad iz godine u godinu sve više poseljačuje neće me čuditi ako koncert bude rasprodan. a ti stipice7 malo skrati jezičinu i probaj bez vrijeđanja nešto napisati. forum i služi tome da se nešto komentira bez obzira što netko misli o tome.
|
sta ti imas protiv merlina? i ostalih pjevaca s podrucja balkana? Velika vecina to slusa i zato se takvi izvodjaci i dovode, sta ce dovest one tvoje metalce il sta su vec kad nece bit tolko ljudi ko na ovim koncertima
|
jesam li igdje napisao da imam nešto protiv njega? jesal li spominjao ostale pjevače s područja balkana? po čemu si zakljulio da sam metalac?? ajd sad idi ponovo pročitaj što sam napisao pa se onda javi. i da..žao mi je što npr. na nekom metal ili drugom koncertu neće biti više izvođača nego na Dini Merlinu..to samo govori o tome u što se grad pretvara... |
|
|
|
|
|
dino_bno
|
nisam tu mislio samo na tebe neg na sve koji pljuju po koncertu, neg reci mi u sta se to grad pretvara? |
|
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
jesi ti isto jedan od onih što misli da cajke nisu za seljake ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
tinka_7
Ukupno postova: 103 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ne znam zasto se prepirete i zasto ste dosli na temu cajki. Dino Merlin je jedan vrlo dobar pjevac, cijene ga i mladji i stariji. Tko zeli otici, otici ce, a tko ne, ne ce i dobro. Mozda jednog dana bude ponude i za one drukcijeg izbora glazbe. |
|
_________________ Vidjela sam starca, bio je slijep, a ipak je rekao da je ZIVOT LIJEP!!! |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
upravo tako..ja ga ne volim jer mi je totalno fuj..ne kao pjevač.. politička strana... ali ako netko voli njegove pjesme..nek prave koncert..pod uvijetom da se ne prave sranja..u ovom slučaju neće... Neka dovedu i korn što se mene tiče... samo neka nekog dovedu... Koga bi vi? beyonce u dvorani gradski vrt?? Tamo ne stane njezina pratnja, a kamo ona:-D |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
|
|