Autor |
Poruka |
exodus
Ukupno postova: 172 Spol: Muško
|
kyx je napisao/la ( Pogledaj post): ›
srpsko "proljece u osijeku" prvo folk parada pa ovaj *!
|
nadam se da se salis kad usporedjujes bajagu i pevaljke.. |
|
|
|
|
|
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
joooooj super!! propustila sam ga u rovinju valjd necu i ovdje |
|
|
|
|
|
nobody weird like me
Ukupno postova: 36 Spol: Žensko
|
exodus je napisao/la: ›
|
nadam se da se salis kad usporedjujes bajagu i pevaljke..
|
i ja isto... |
|
|
|
|
|
Someone
Ukupno postova: 191 Lokacija: Skoro pa Osijek Spol: Muško
|
Konačno mogu reći da nešto dobro radimo i da smo bolji od ostalih što se naše države tiče! Jedino mi iskorištavamo dvoranu izgrađenu za rukometno prvenstvo u tolikoj mjeri da se za nju ne može reći da je promašena investicija. Doduše, možda je razlog tomu što do tada nismo ni imali adekvatnu dvoranu za ovakve prilike... |
|
|
|
|
|
komarac
Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
Someone je napisao/la: ›
Konačno mogu reći da nešto dobro radimo i da smo bolji od ostalih što se naše države tiče! Jedino mi iskorištavamo dvoranu izgrađenu za rukometno prvenstvo u tolikoj mjeri da se za nju ne može reći da je promašena investicija. Doduše, možda je razlog tomu što do tada nismo ni imali adekvatnu dvoranu za ovakve prilike...
|
Ne zelim ti razbiti iluzije, ali...
Evo pogledaj sto jedan "mali" VZ sa svojom jedinom pravom dvoranom (OK, potpuno je iskompleksirano nazivati j e"Arena", ali who cares) radi, pogledaj i na prosle dogadjaje pa sad reci tko isplativo koristi svoje dvorane:
http://arena-varazdin.hr/
I zadarska je poslovala s povećim prihodom u prošloj godini
Mi bi trebali učiti od njih kad već nismo toliko dobri da drugi uče od nas... |
|
|
|
|
|
Ed Wood
Ukupno postova: 144 Spol: Muško
|
Bajagin koncert u Osijeku u ljeto `91. ispred STUC-a, ostao mi je u pamćenju kao jedan od upečatljivih događaja u vremenu početaka srpske agresije i rata u HR.
Tada je koncert prekinut jer je narod Bajagu gađao raznim tvrdim predmetima (najviše kamenjem).
Budući da volim Bajaginu glazbu želim mu da ovaj puta bolje prođe. |
|
|
|
|
|
gum099 Ukupno postova: 115 Spol: Nebitno
|
još jedan u nizu "velikih" koncerata u nastavno-športskoj dvorani "gradski vrt" |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nobody weird like me je napisao/la ( Pogledaj post): ›
exodus je napisao/la: ›
|
nadam se da se salis kad usporedjujes bajagu i pevaljke..
|
i ja isto...
|
Također, gledam i ne vjerujem... |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
zbonj
Ukupno postova: 67 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
Svaka čast za koncerte!!! Večina je daleko od mog ukusa ali to uopce nije bitno. Bitno je da se ulaže trud da se ta dvorana iskoristi. U Osijeku je izrazito teška financijska situacija i mislim da je ipak puno teže baviti se bilo kakovom organizacijom ili poslom nego u Varaždinu, ili Zadru da ne govorim Zagrebu.
Zato još jednom palac gore za trud!!!
Da još barem ima neki sportski kolektiv koji bi mogao napunit jednom tjedno dvoranu bilo bi sjajno. Al doći će i to vrijeme, siguran sam. Glavu gore, stvari idu prema naprijed... |
|
|
|
|
|
komarac
Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
zbonj je napisao/la: ›
Svaka čast za koncerte!!! Večina je daleko od mog ukusa ali to uopce nije bitno. Bitno je da se ulaže trud da se ta dvorana iskoristi. U Osijeku je izrazito teška financijska situacija i mislim da je ipak puno teže baviti se bilo kakovom organizacijom ili poslom nego u Varaždinu, ili Zadru da ne govorim Zagrebu.
Da još barem ima neki sportski kolektiv koji bi mogao napunit jednom tjedno dvoranu bilo bi sjajno. Al doći će i to vrijeme, siguran sam. Glavu gore, stvari idu prema naprijed...
|
Potpis.
Mogu samo ponoviti - treba uciti od onih koji znaju i mogu bolje, ne si prepotentno umisljati da smo najbolji ili jos gore, ne ciniti nista.
Nadam se svijetlom i "glasnom" buducem vremena gvorana i Osijeka |
|
|
|
|
|
spremačica
Ukupno postova: 100 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zbonj je napisao/la: ›
Da još barem ima neki sportski kolektiv koji bi mogao napunit jednom tjedno dvoranu bilo bi sjajno. Al doći će i to vrijeme, siguran sam. Glavu gore, stvari idu prema naprijed...
|
slažem se! |
|
|
|
|
|
dadadadada Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,jebote,ne mogu vjerovat! |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Super sto su ovi malo jaci koncerti ucestaliji u zadnje vrijeme(iako ne slusam bajagu) al mi ne ide u glavu da je ovaj narod tolko primitivan i da sve zivo mora popljuvat |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
dino_bno je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Super sto su ovi malo jaci koncerti ucestaliji u zadnje vrijeme(iako ne slusam bajagu) al mi ne ide u glavu da je ovaj narod tolko primitivan i da sve zivo mora popljuvat
|
to ti je onaj kompleks da netko s ugroženim egom mora dokazati da je više true i upućeniji od drugih |
|
|
|
|
|
cobi
Ukupno postova: 20 Spol: Muško
|
Svaka čast na organizaciji,jedva čekam |
|
_________________ ...Koliko god da je vama dobro,nama je još bolje... |
|