Autor |
Poruka |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
aethur je napisao/la: ›
Delfin je napisao/la: ›
Uma je napisao/la: ›
kakve umjetničke vode...daj...škoro nije nikakav pjevač...što prije to više ljudi shvati to bolje...
@uma
ma ja ti obožavam pljuvat, to jedino radim po cijele dane, samo pljujem pljujem i pljujem...tu i tamo nešto i hračnem
boli me za koga će te glasati...glasajte za škoru...za đaponju...ma boli me kurac...i tako je grad u kurcu zahvaljući nama građanima.
|
eto, hvala! vidiš kako se ljepo znaš izražavat
|
Samo pljuješ, lijepo se izražavaš, hračkaš... pa zar i ti nisi jedan od osječkih građana!! dokazuješ svoju teoriju kako smo u k... a ništa nečeš poduzeti da postanemo bolji. znaš onu ako nemožeš promijeniti svijet promijeni sebe.
|
jel me znaš? ne znaš.
stoga se ne petljaj tamo di ti nije nos.
ovdje se radi o debilizmu i marketinškom potezu, o očitom podcjenjivanju građana Osijeka, među kojima sam i ja, koliko god ja hračkao, psovao ili šta već.
iznenađuje me količina gluposti na ovom forumu i na mnogima drugim.
umjesto da ovakav potez hdz-a, kojim kandidira pjevača na mjesto gradonačelnika slavonske metropole bude osuđen od Osječana...oni to pohvaljuju?
u kurac i grad.
stoka i debili.
|
sad češ pomisliti kako sam te uhvatila zajbavati, ali vrati se na početak i pogledaj kako smo uopče počeli ovu raspravu ja sam te samo pitala šta ti je Škoro napravio da se ponašaš prema njemu kao prema največem neprijatelju?!!
da se razumijemo ja ne držim Škorinu stranu niti slušam njegove pjesme, štoviše uopče ne slušam HR glazbu, več sam rekla da neču za njega glasati. Ti si počeo ovu temu i ne mogu ne primjtiti da si ogorčen, pesimističan i širiš negativnu energiju. Ne moram te poznavati da to zaključim. evo ako griješim neka drugi kažu nešto............ |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
cuckovic
Ukupno postova: 65 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mozda ga hebe to sto je Skoro ostvario uspjesnu glazbenu karijeru na krilima politike a sada gradi politicku karijeru na krilima uspjesne glazbene karijere... bla... |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
cuckovic je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mozda ga hebe to sto je Skoro ostvario uspjesnu glazbenu karijeru na krilima politike a sada gradi politicku karijeru na krilima uspjesne glazbene karijere... bla...
|
evo školski primjer gađanja u sridu |
|
|
|
Comrade
Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Škoro gradonačellnik O milo moje milo mame svoje hehehehehe
Znaći kriza se nastavlja, a to je dobro jer sve je pod kontrolom |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ili:
"Od samog početka smo znali da je nemoguće primjenjivati ZERP jer za to nemamo tehnologiju. No, važno je da smo ga proglasili."
HDZ-ov kandidat za gradonačelnika, pjevač Miroslav Škoro
Srećom pa su Osječani razboriti ljudi pa će znati kazniti ovakve izjave. Zar ne? |
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
baranjac22
Ukupno postova: 64 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
ajme..da je nestati nekako iz ovog svinjca...zaludu rat, zaludu žrtve..i sve...ostali smo takav svinjac gdje su ministri sveznalice, gradonačelnici pjevači, presjednici vlade urari, državni službenici poslušnici, policajci rade u fušu...još da nem je CECA predsjednik države bilo bi jupi
odo ja u Kazahstan...ili neki drugi ....stan |
|
|
|
|
|
Comrade
Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Pa mislim da je u ovoj izjavi zapravo i sadržana cijela ideologija trenutne hrvatske politike.
" Znamo da je neizvedivo ono što želimo izvesti ".... |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
Škoro će zbog ove odluke morati ponovno prijaviti prebivalište u Osijeku, s obzirom na to da se zbog poslovnih obveza prije nekoliko godina preselio iz Osijeka u Zagreb. No, to neće biti prvi put da se neki kandidat za gradonačelnika vraća iz Zagreba u Osijek jer je tako bilo i prije dvije godine s čelnikom HSP-a Antom Đapićem.
|
Fak... opet se pobjegulje trpaju tamo gdje im nije mjesto.
A i super mu je konzistentnost (da mu jebem konzistentnost) - prvo mu sude jer je kao kakao branio ono što voli, a sad prelazi na stranu onih koji sude onim junačinama što kokaju starce i pale kuće. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
cuckovic je napisao/la: ›
Mozda ga hebe to sto je Skoro ostvario uspjesnu glazbenu karijeru na krilima politike a sada gradi politicku karijeru na krilima uspjesne glazbene karijere... bla...
|
Apsolutno! Sad je valjda skužio da su ta kvazi-domoljubna kukulekanja pomalo out i da će teško prodati album gdje ljubi snaše i tambura po selu.
Što je sigurno, sigurno je.... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Delfin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
neznam još za koga ču glasati. jedno je sigurno izaći ču na izbora.samo sigurno neču glasati ta HDSSB!!!
|
Eto vidiš, ja hoću - tako da pobijem u startu tvoj glas |
|
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
Netko pita zašto ne želim Škoru za gradonačelnika?
Krenimo redom. 1991. grad Osijek našao se u jednom od najtetežih trenutaka u njegovoj povijesti i uspio se obraniti zahvaljujući svakom branitelju ovoga grada koji je srcem branio svoj dom. Miroslav Škoro nije bio jedan od njih, a čak štoviše otišao je ne izvan svog grada, već i izvan Hrvatske. Vratio se nakon što je sve bilo gotovo kako bi pjevao o junaštvu i domoljublju. Licemjerno je preslaba riječ!!!
Miroslav Škoro je pjevao o svetinjama, o suđenjima da bi se nedavno priključio stranci koja je ta suđenja i omogućila. Licemjerno!?
Miroslav Škoro davno je otišao iz Osijeka, a nedavno je prodao i kuću, no sada je ipak našao neko rješenje pa je prijavio prebivalište u Osijeku.( Poznato, zar ne-Đapić)
NE BIH uvoznog gradonačelnika, NE BIH vikend gradonačelnika, JA BIH gradonačelnika koji živi 24 sata u Osijeku, koji nije otišao iz Osijeka kada je bilo najteže, kojemu obitelj živi ovdje, koji navija za Osijek, kojega mogu vidjeti na promenadi, koji zna raditi nešto drugo osim politike, koji ne duguje sve politici...
Nagradno pitanje? Gdje će otići Đapić ili Škoro ukoliko ne postane gradonačelnik? Jednostavno vartiti će se svojoj svakodnevnici...Šetnji Ilicom, Jarunom,Jelačićevim trgom, odlasku na tekme Dinama...
POZDRAV I 9.OŽUJKA GLASUJTE PREMA SVOJOJ SAVJESTI I UVJERENJIMA,ALI NEMOJTE OVAJ TEKST SMETNUTI S UMA. |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
pernabukano je napisao/la: ›
Krenimo redom. 1991. grad Osijek našao se u jednom od najtetežih trenutaka u njegovoj povijesti i uspio se obraniti zahvaljujući svakom branitelju ovoga grada koji je srcem branio svoj dom. Miroslav Škoro nije bio jedan od njih, a čak štoviše otišao je ne izvan svog grada, već i izvan Hrvatske. Vratio se nakon što je sve bilo gotovo kako bi pjevao o junaštvu i domoljublju. Licemjerno je preslaba riječ!!!
Miroslav Škoro je pjevao o svetinjama, o suđenjima da bi se nedavno priključio stranci koja je ta suđenja i omogućila. Licemjerno!?
Miroslav Škoro davno je otišao iz Osijeka, a nedavno je prodao i kuću, no sada je ipak našao neko rješenje pa je prijavio prebivalište u Osijeku.( Poznato, zar ne-Đapić)
NE BIH uvoznog gradonačelnika, NE BIH vikend gradonačelnika, JA BIH gradonačelnika koji živi 24 sata u Osijeku, koji nije otišao iz Osijeka kada je bilo najteže, kojemu obitelj živi ovdje, koji navija za Osijek, kojega mogu vidjeti na promenadi, koji zna raditi nešto drugo osim politike, koji ne duguje sve politici...
Nagradno pitanje? Gdje će otići Đapić ili Škoro ukoliko ne postane gradonačelnik? Jednostavno vartiti će se svojoj svakodnevnici...Šetnji Ilicom, Jarunom,Jelačićevim trgom, odlasku na tekme Dinama...
POZDRAV I 9.OŽUJKA GLASUJTE PREMA SVOJOJ SAVJESTI I UVJERENJIMA,ALI NEMOJTE OVAJ TEKST SMETNUTI S UMA.
|
Ma Pernabukano ti si naš idol! Čovjek s "loptama"! Daj se molim te kandidiraj i ti!
p.s. imali smo 16 godina Krambu, čovjeka iz našeg grada, i bilo nam je "odlično", jab opet 16 godina nekog seronju koji kurca neće napravit za nas! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
no_name
Ukupno postova: 115 Spol: Muško
|
pernabukano je napisao/la ( Pogledaj post): ›
POZDRAV I 9.OŽUJKA GLASUJTE PREMA SVOJOJ SAVJESTI I UVJERENJIMA,ALI NEMOJTE OVAJ TEKST SMETNUTI S UMA.
|
Sve potpisujem!!!
Aj da i na ovom forumu ima neko pametan tj. svjestan situacije u kojoj je naš grad |
|
_________________ Save water - Drink beer |
|
|
|
|
|