Autor |
Poruka |
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Meni je Valentinovo dan kao i svaki drugi...jer sam sama...no da imam dečka...mislim da ne bi bilo puno drugačije...bitnije je kako se ponašaš svaki dan prema svojo boljoj polovici,nego na taj dan...bar ja tako mislim...pokloni su sranje...mali znaci pažnje su zakon...ne moraju uopće biti kupljeni... |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
super!
onda cemo ti i ja zajedno slati poruke pune ljubavi insomnii, 1step2far, MissTake i ostalima...pa oni nama!
i da vidis!
zajedno smo jaci!
|
eto odlično.....samo što nećemo slati sms-ove nego pp-ove....
...ali to nije toliko ni bitno.... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Eto, vas dvoje ćete dobiti privatne poruke, a Insomnii i Miss ću poslati sms jer smo brojevno razmijenjeni. Tako da će svi biti sretni i zadovoljni i mir će zavladati svijetom. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
heart3 je napisao/la: ›
Meni je Valentinovo dan kao i svaki drugi...jer sam sama...no da imam dečka...mislim da ne bi bilo puno drugačije...bitnije je kako se ponašaš svaki dan prema svojo boljoj polovici,nego na taj dan...bar ja tako mislim...pokloni su sranje...mali znaci pažnje su zakon...ne moraju uopće biti kupljeni...
|
pokloni su zakon, ja zelim za ovo valentinovo nausnice, novu torbu, kozmetike i novi mobitel tako da imam dvije mreze. Ako to nedobijem, netko ce dobiti nogu... |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
ah... |
Zadnja promjena: MacaPapucharica; 06.02.2008. 22:10; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
Eto, vas dvoje ćete dobiti privatne poruke, a Insomnii i Miss ću poslati sms jer smo brojevno razmijenjeni. Tako da će svi biti sretni i zadovoljni i mir će zavladati svijetom.
|
kad bi mir u svijetu bilo tako lako postici...
ajmo svi, mozda nam upali! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
1step2far
|
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
1step2far je napisao/la: ›
Eto, vas dvoje ćete dobiti privatne poruke, a Insomnii i Miss ću poslati sms jer smo brojevno razmijenjeni. Tako da će svi biti sretni i zadovoljni i mir će zavladati svijetom.
|
kad bi mir u svijetu bilo tako lako postici...
ajmo svi, mozda nam upali!
|
Jać na to reć: it's ok! Ko Fani Čapalija. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
danas dobi ood sestre ovu fotku |
Opis: |
|
Veličina: |
40.27 KB |
Pogledano: |
80 put(a) |
|
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
ja mislim da ću ja ove godine prvi puta u svom životu nekome poslati cvijeće.........i to na onaj američki način.............samo što još ne znam šta napisati u onu karticu......... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Sa svih strana nas bombardiraju nekakvim prevarama počevši od reklama na tv, novina, radia pa sad i ovo i onda ti vjeruj svome muškarcu ili muškarci ženama kad je opče prihvačeno da imaš još nekoga sa strane. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
dadicster
Ukupno postova: 92 Spol: Muško
|
Nikad nisam volio takve stereotipe poput valentinova i sličnih stvari.Kao romantična večera,sex,poklončić!Bože me sačuvaj,uvijek sam imao nešto svoje,a ne kad mi društvo nalaže da moram!E sad baš neću! |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
Delfin je napisao/la: ›
pokloni su zakon, ja zelim za ovo valentinovo nausnice, novu torbu, kozmetike i novi mobitel tako da imam dvije mreze. Ako to nedobijem, netko ce dobiti nogu...
|
ha,ha...
i'd agree
|
|
|
|
|
|
1step2far
|
Ja jedino želim vidjeti i poljubiti svojeg dragog. Nikakav poklon mi ne treba, sve što hoću ili što želim mogu si kupiti i sama. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
valentinovo je jadno zato jer je:
1. isfurano
2. zato što prije, za i nakon samo čitaš psihodelične komentare osoba koje nemaju nikoga
3. zato što se u 99,99999% slučajeva svodi na kupovanje poklona, oni koji kupuj nemaju para pa sam okolo rovare kako da kupe neki treš-kić
4. ako imaš para za dobar poklon neda ti se okolo tražiti i ne znaš što da kupiš
skidaj gaće |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|