Autor |
Poruka |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Yep,prebrzo čitam,sad vidim da nisi to napisao...isprika.
Prilaze radi seksa,ali ne isključivo uvijek i samo radi seksa...
Neki ljudi se upoznaju u različitim okolnostima,ponekad muškarac u knjižari započne zanimljiv razgovor a da pritom nije vođen mišlju kako bi mi stavio glavu među sise (a možda ja to ne kontam,jbga.) Uglavnom,vaše namjere su nama vrlo jasne koliko god vi to na decentan način prikrivali nekom vrstom romantike,pokretač inicijative prilaženja je ipak u večini slučajeva donja glava...
E,jebiga sad ovo je za Letećeg of kors,žurb,žurba,zaboravih kvotati |
Zadnja promjena: marrai; 09.04.2008. 7:29; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
marrai je napisao/la: ›
Dobar izgovor zlata vrijedi
|
Uvijek
MissTake je napisao/la: ›
koliko je vas započelu neku ozbiljnu vezu s osobom koju ste zapazili pri nekom izlasku, a da tu osobu nije znao itko iz društva... koliko je veza dugo traja. i jel' stabilna....
|
Ja bio 2 godine s curom koju sam upoznao vani. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
A da ja vama postavim jedno pitanje koje je više nego očito u ovjo raspravi,a to je što vas spriječava da prilazite dečkima koji vam se sviđaju.Mislim danas vam to nebi trebao biti problem s obzirom das te sve emancipirane i da su vam usta puna priče o jednakosti.Samo je zanimljivo da u ovoj sitaciji(tj. svakoj u kojoj treba jaja stavit na panj) nema te priče o jednakosti nego je sve na nama,stvarno ste licemjerne do boli. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
kopile je napisao/la: ›
stvarno ste licemjerne do boli.
|
a ti si kopile! |
|
|
|
|
|
marrai
|
kopile je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A da ja vama postavim jedno pitanje koje je više nego očito u ovjo raspravi,a to je što vas spriječava da prilazite dečkima koji vam se sviđaju.Mislim danas vam to nebi trebao biti problem s obzirom das te sve emancipirane i da su vam usta puna priče o jednakosti.Samo je zanimljivo da u ovoj sitaciji(tj. svakoj u kojoj treba jaja stavit na panj) nema te priče o jednakosti nego je sve na nama,stvarno ste licemjerne do boli.
|
Od kuda tebi zaključak da žene ne prilaze muškarcima koji im se svide?
Možda ne prilazimo direktno,pa u glavu, ali zasigurno dajemo do znanja pogledom,pokretom pa čak nije problem ni prići frajeru ako je u zraku neka čudna vibra...
Samo što većina cura ipak želi da inicijativu preuzme jači spol,to su nas još bake učile,bez obzira na današnju emancipaciju... |
|
|
|
|
|
kopile
|
Dajete do znanja pogledom,da to je stvarno isto kao prići nekome nepoznatom,nemam riječi.Stvarno ste hrabre u 3 pm. |
|
|
|
|
marrai
|
Dajete do znanja pogledom,da to je stvarno isto kao prići nekome nepoznatom,nemam riječi.Stvarno ste hrabre u 3 pm.
|
nije isto,ali je poticajno...jel ti znaš čitati ponekad između redova,čovječeeeeee?hej!!! |
|
|
|
|
|
kopile
|
Normalno da nije isto, zato što je to u biti jedno veliko ništa i krajnje jadna izlika za kukavičluk. |
|
|
|
|
marrai
|
Normalno da nije isto, zato što je to u biti jedno veliko ništa i krajnje jadna izlika za kukavičluk.
|
Ak' tebi s takvim rezonom lega neka priđe,treba joj odmah orden za hrabrost prikačit na lijevu sisu! |
|
|
|
|
|
kopile
|
A sad ti meni objasni kako ona taj moj "rezon" vidi na meni, to bih stvarno volio znati. |
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
marrai je napisao/la: ›
Samo što većina cura ipak želi da inicijativu preuzme jači spol,to su nas još bake učile,bez obzira na današnju emancipaciju...
|
Da, najbolje je muškom prepustiti da bude osvajač kao u davna vremena.
Čudna stvar koju ne mogu u potpunosti objasniti. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
marrai
|
A sad ti meni objasni kako ona taj moj "rezon" vidi na meni, to bih stvarno volio znati.
|
HEHEHE,brz si svaka čast! ovakav gard sigurno imaš i uživo,hipotetski gledano ako ti priđe zanimljiva žena a ti nastupiš bahato kao ovdje(ja imam taj dojam)teško da će ju taj stav zadržati... |
|
|
|
|
|
kopile
|
Ja stvarno nevidim po čemu sam ja to bahat,ako je govorenje istine bahatost onda neznam šta da vam kažem. |
|
|
|
|
marrai
|
Ja stvarno nevidim po čemu sam ja to bahat,ako je govorenje istine bahatost onda neznam šta da vam kažem.
|
Nije mi namjera ovdje se s tobom prepucavati,daj mi neki životni primjer toga što smatraš pod "govorenje istine" pa ćemo razglabati...Tvoji argumenti su: žene ne prilaze muškarcima,to je kukavičluk,ona me gleda al' to nije isto... |
|
|
|
|
|
kopile
|
Pa jel to nije dovoljno određeno,jer moje tvrdnje nisu istinite,neznam prosvijetli nas. |
|
|
|
|
|
|