Autor |
Poruka |
Drobimir
Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
Ja očekujem sex i prije veze |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Drobimir je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja očekujem sex i prije veze
|
Evo nam odgovora, znači sex očekujemo prije veze, a drugi sex dolazi u vezi, znači da je prvi bio dobar,,,,
Pametno drobiš... |
|
|
|
|
|
Drobimir
|
pa da. kontaš si, ak jednom uđem u vezu vjerojatno će bit sexa. |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
Drobimir je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa da. kontaš si, ak jednom uđem u vezu vjerojatno će bit sexa.
|
bar u početku...kad prestane bit sexa, skontaš da ni od veze neće nešt više bit |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bit će od nove, i tako u krug dok ne budeš dovoljno star da moraš održati vezu. E to je onda ljubav. |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
Drobimir
|
empetri je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bit će od nove, i tako u krug dok ne budeš dovoljno star da moraš održati vezu. E to je onda ljubav.
|
E baš tako i ja kontam. Dok god ti trebaš nešt od partnera, u ovom slučaju snošaj, nema prave ljubavi. Kad ne trebaš ništa, onda je sve što dobiješ dar koji primaš sa zahvalnošću. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
kad sam bio mlađi mi se dalo čekati.. sad je i tjedan dana previše.. ak ne da odmah.. pa-pa... odi si nekog drugog za**bavat.. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
kad sam bio mlađi mi se dalo čekati.. sad je i tjedan dana previše.. ak ne da odmah.. pa-pa... odi si nekog drugog za**bavat..
|
Eto ga! I šta sad, ta koja će ti dati odmah, smatrat ćeš ju droljom, kako obično biva među vama muškarcima..
Eh! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Drobimir
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
Eto ga! I šta sad, ta koja će ti dati odmah, smatrat ćeš ju droljom, kako obično biva među vama muškarcima..
Eh!
|
Nikako. Mi volimo cure koje daju odmah. Ak neki lik kaže:-Vidi ju, to je ona drolja!, to znači da je ljubomoran jer on nije dobio od nje il tak nešto slično. Ne kužim takve izjave tipa: "Koja kurvetina!". Šta, kurvetina zato što se voli dobro izjebat? Pa to se traži brate. Das Manda liebes. |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
To ovisi o svakoj osobi pojedinačno i njezinom karakteru. Netko će željeti, htjeti i prakticirati seks odmah, a netko tko želi upoznati osobu tj. njezin karakter će vjerojatno malo pričekati. Pogotovo ako ne smatra da je seks najvažnija stavka veze. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
To ovisi o svakoj osobi pojedinačno i njezinom karakteru. Netko će željeti, htjeti i prakticirati seks odmah, a netko tko želi upoznati osobu tj. njezin karakter će vjerojatno malo pričekati. Pogotovo ako ne smatra da je seks najvažnija stavka veze.
|
Slažem se. Svoju izbirljivost sam dovela do te granice da ni neobavezan sex ne mogu prakticirati s osobom koja me karakterno ne zaintrigira, intelektom ili elokventnošću. Niste li nikada došli u situaciju zavođenja i pri tome pomislili u sebi: Jaoooo hajde molim te šuti,,,samo budi lijep i šuti... |
|
|
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
ja uopće ne očekujem vezu za sex |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability. |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Oko mjesec dana je realno (manje-više tjedan). Morate uzeti u obzir da se nevidite svaki dan već možda 2 puta tjedno i čujete se preko moba i sms-a. Dovoljno da upoznas osobu a opet nije ni prerano ni prekasno. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
set96
Ukupno postova: 148 Spol: Muško
|
nema pravila.kad oboje žele sex onda je pravo vrijeme.može biti 1 dan a može i 1 mjesec.bitno da su želje obostrane i sve je onda OK. |
|
|
|
|
|
krtica Ukupno postova: 47 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Bar 3 mjeseca!! Samo se gledamo! |
|
|
|
|